- Πόντοι
- 2,638
Μήπως είθτε ρεβΥζιονισθτίς λαίμαι?Terry RoscoeBeck5 είπε:Δεν καταλαβαίνω, τι τους έφταιγε ο κόμης;
Πριν λιγες ωρες εγινα κι εγω ενας υπερηφανος κατοχος ενος Suzuki. Το αγορασα δε απο Γερμανια. Οι Γερμανοι ειναι φιλοι μας και εχουν και super τιμες. ;Dsamy paraga είπε:Τα Σουζούκια δεν τα αλλάζουμε ΠΟΤΕ, ΠΟΤΕ όμως λαίμαι
Μπα... μόνο κάτι ρεβίθια έφαγαsamy paraga είπε:Μήπως είθτε ρεβΥζιονισθτίς λαίμαι?
Διορθωνω:"Οι Γερμανοι που πουλανε Suzuki σε αστειες τιμες ειναι φιλοι μας". ;DTerry RoscoeBeck5 είπε:@WK- καλορίζικο, αλλά please μην χρησιμοποιείς εκφράσεις του στιλ «οι Γερμανοί είναι φίλοι μας». Οι κομισάριοι καραδοκούν να μας φορτώσουν για Καμτσάκα...;D
Έτσι φίλος είναι σωστό. ;DWaterfall-K είπε:Διορθωνω:
"Οι Γερμανοι που πουλανε Suzuki σε αστειες τιμες ειναι φιλοι μας". ;D
Τώρα αρχίζει η μάχη λαίμαι φίλος ;DWaterfall-K είπε:Δεν μασαμε λεμε. Θα παρουν την απαντηση που πρεπει. 8)
Βέβαια ελπίζω να έχεις συνειδητοποιήσει ότι πλέον έχεις κάτι κοινό με τον αγαπητό μας Παράγκα...Waterfall-K είπε:Ετσι......![]()
Το δικο μου Suzuki ειναι πολυ διαφορετικο και φυσικα καλυτερο.Terry RoscoeBeck5 είπε:Βέβαια ελπίζω να έχεις συνειδητοποιήσει ότι πλέον έχεις κάτι κοινό με τον αγαπητό μας Παράγκα...
Και οι δύο έχετε Suzuki ;D ;D ;D
Νομίζω πως είναι η πρώτη φορά που φρίκουλο του ΝΟΙΖ βάζει υπέροχο άσθμα ;D ;D ;DDinosp είπε:Enjoy
Αυτά κάνεις και μου καταρρίπτεις ολα τα επιχειρήματα...samy paraga είπε:Νομίζω πως είναι η πρώτη φορά που φρίκουλο του ΝΟΙΖ βάζει υπέροχο άσθμα ;D ;D ;D