animae είπε:
Eπιτέλους κάποιος το είπε. Μην δούμε πόσα λινκ για βιντεάκια απο youtube υπαρχουν εδώ μέσα.
Και ποιος είναι ο ΜΟΝΟΣ που έχει πει εδώ μέσα ότι το youtube είναι ένα όργιο παραβίασης πνευματικών δικαιωμάτων; (εγώ).
Ναί αλλα η σπανακόπιτα κλπ κλπ
Ελεος
Κλειδώστε το
Το θέμα ενδιαφέρει (και ορθώς ενδιαφέρει) πολλά μέλη. Γι' αυτό και εμφανίζεται (με διαφορετικές μουτσούνες) περίπου τρεις φορές το χρόνο.
Χωρίς να γνωρίζω κάποια στατιστικά, είμαι βέβαιος ότι οι ανεξάρτητες εταιρίες πλήττονται λιγότερο από την πειρατεία απ' ότι οι πολυεθνικές.
Δεν χρειάζεται να γνωρίζεις στατιστικά. Δες πόσο περιορισμένη (ανύπαρκτη ήθελα να πω) είναι πλέον η παρουσία ανεξάρτητου δισκογραφημένου υλικού σε σχέση με τα μέσα της δεκαετίας του 90 ή νωρίτερα. Έχεις κατανοήσει πλήρως τον μηχανισμό αλλοτρίωσης που λειτουργεί, αλλά τον κοιτάζεις ανάποδα: τα χιτάκια έχουν επιβιώσει εξαιτίας της αλλοτρίωσης, όχι το αντίθετο.
Θα σταθώ στην έντονη φραστική του Wow! σε συμφορουμίτη η οποία δεν γνωρίζω (και δεν με ενδιαφέρει να μάθω) γιατί εκφράσθηκε με τέτοια ένταση.
Δεν έχεις την διοικητική αρμοδιότητα να ασκείς τέτοια κριτική, ειδικά εφ' όσον δεν διατυπώνεις τις απόψεις σου για το θέμα που συζητείται. Τι πάει να πει "θα σταθώ"; Να μη σταθείς καθόλου. Εδώ συζητιέται κάτι, πες τη γνώμη σου και εισέπραξε και εσύ αυτά που μέλλει να εισπράξεις και ΑΝ διατηρήσεις σε μήκος χρόνου την ψυχραιμία σου, τότε τα ξαναλέμε.
συγνώμη αλλά για ακόμα μία φορά βλέπετε το δέντρο και ΔΕΝ βλέπετε το δάσος.........................
Μη-αντιληπτό δημοσιογραφικό απόφθεγμα. Σε διαβεβαιώνω, ότι βλέπουμε το δένδρο, το δάσος, τα αρχικά που έχεις χαράξει στον κορμό του, τις γόπες που πέταξες από κάτω, το αεροπλάνο που περνάει από πάνω, το μικρό σκουλήκι που κατατρώγει τις ρίζες κλπ. Και όλα αυτά ενώ παίζουμε τάβλι.
εύγε Wow! για τα...'χαστούκια'!!!έχουν ακουστεί πολλές απόψεις κατα καιρούς μέσα στο noiz αλλά τελικά...αν δεν συμφωνείς με τους modulators,μέχρι και ξύλο θα φάμε αν μας βρούν στον δρόμο!!!
απαράδεκτο νομίζω....
Η ανωνυμία μας προστατεύει όλους από πιθανές τέτοιες επιπλοκές - όμως δεν κάνουμε όλοι μας καλή χρήση της. Εγώ (και άλλοι) θα λέγαμε ακριβώς τα ΙΔΙΑ και επωνύμως, μπροστά σε δικαστήρια, καλεσμένοι σε τηλεοπτικά δελτία ειδήσεων, σε δημοσκοπήσεις - ΠΑΝΤΟΥ. Εσύ θα το έκανες;
To Linux spirit εφαρμοσμενο στον χωρο της μουσικης
Το Linux Spirit (και το οποιοδήποτε "spirit") αφορά μόνο εκείνους που το εστερνίζονται, ποτέ εις βάρος εκείνων που δεν το ενστερνίζονται. Παραμένει στη διακριτική ευχέρεια καθενός να πει οτι "το κλάνω το Linux Spirit" και "προτιμώ το παλιό μοντέλο παραγωγής και διανομής καλλιτεχνικού υλικού". Μόνο το δικό ΣΟΥ υλικό μπορείς να κάνεις ότι θέλεις και ΚΑΝΕΝΟΣ ΑΛΛΟΥ. Είναι αυτονόητο.