• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

The Wall Live in Greece 8 Ιουλίου 2011.-

gdevelek είπε:
άσε που στα δεξιά θα δεις το στάδιο
Οκ αφού θα δω το στάδιο ολα μιά χαρά, νόμισα πως είναι λίγο πιό μακριά από αυτά που ειπώθηκαν. Ευχαριστώ

Έχουν τελειώσει τα έργα στον Ηλεκτρικό ή όχι? Πριν από λίγο καιρό που είχα πάει στο Ολυμπιακό Στάδιο με ηλεκτρικό από Ομόνοια για έναν αγώνα του Παναθηναϊκού θυμάμαι πως σταματήσαμε υποχρεωτικά σε μια στάση, κατεβήκαμε, περιμέναμε λεωφορεία να μας πάνε πιο πάνω, μόλις ήρθαν κόλλησαν στην κίνηση στα στενά της περιοχής και πήγαιναν σαν χελώνες, και τελικά φτάσαμε στο τσακ λίγο μετά το σφύριγμα της έναρξης.

Όσον αφορά στην προηγούμενή μου ερώτηση για τον Γκίλμουρ και την εμφάνισή του, να υποθέσω πως κανείς δεν έχει κάποια απάντηση...?

οι συνέπειες των έργων αυτή τη στιγμή είναι ότι στην Ομόνοια αναγκάζεσαι να αλλάξεις συρμό, και ότι στο Μοναστηράκι δεν κάνει στάση

τα παραπάνω με 95% βεβαιότητα

Άρα μια ανακεφαλαίωση (για εμένα που είμαι χωριατάκι ;D):

Ας πούμε ότι είμαι στην Ομόνοια. Κατεβαίνω στην "Ειρήνη" και από εκεί πάω 30' ποδαράτος (φαντάζομαι δε θα είναι δύσκολο, θα έχει πολύ κόσμο) προς το ΟΑΚΑ. Σωστά;

Επίσης, το κλειστό του ΟΑΚΑ είναι δίπλα από το γήπεδο ποδοσφαίρου;

Επίσης, τι ώρα λέτε ότι είναι καλά να είμαστε εκεί;

elavd είπε:
Άρα μια ανακεφαλαίωση (για εμένα που είμαι χωριατάκι ;D):

Ας πούμε ότι είμαι στην Ομόνοια. Κατεβαίνω στην "Ειρήνη" και από εκεί πάω 30' ποδαράτος (φαντάζομαι δε θα είναι δύσκολο, θα έχει πολύ κόσμο) προς το ΟΑΚΑ.
Όχι είναι δίπλα. Ο συρμός Ομόνοια-Ειρήνη κάνει 30λεπτά (στις καλές μέρες) και είμαι σίγουρη θα είναι γεμάτος ο τόπος από κόσμο που θα μπορείς να ακολουθήσεις.

Άντε 2 μέρες είναι :) :)

elavd είπε:
Ας πούμε ότι είμαι στην Ομόνοια. Κατεβαίνω στην "Ειρήνη" και από εκεί πάω 30' ποδαράτος (φαντάζομαι δε θα είναι δύσκολο, θα έχει πολύ κόσμο) προς το ΟΑΚΑ. Σωστά;
Το ΟΑΚΑ δεν είναι ούτε 15' από το σταθμό

εκτός ίσως αν συνοδεύεσαι από μερικές αιθέριες υπάρξεις με 12ποντα stiletto-heels

gdevelek είπε:
εκτός ίσως αν συνοδεύεσαι από μερικές αιθέριες υπάρξεις με 12ποντα stiletto-heels
Α μπα...όχι...

Εγώ θα το έχω το πρόβλημα!

img_model_hombre-tacones-zapatos-mujer-botas-altas-tacon-hombre-180x300.jpg

elavd είπε:
Επίσης, το κλειστό του ΟΑΚΑ είναι δίπλα από το γήπεδο ποδοσφαίρου;
Ναι, το κλειστό είναι δίπλα στο στάδιο-γήπεδο ποδοσφαίρου με το μεγάλο στέγαστρο του Καλατράβα...

fuZZed είπε:
Με το θεμα των κινητων τι θα κανετε γενικα? Εχετε αποφασισει?

Eφ' οσον ζητηθηκε και για πολυ συγκεκριμένους λογους, οφειλουμε να το σεβαστουμε.

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Ποιος επινε κρασι χτες το βραδυ στο galaxy του Χιλτον??? ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

fenderiarhs είπε:
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Ποιος επινε κρασι χτες το βραδυ στο galaxy του Χιλτον??? ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Για λέγε, για λέγε κι άλλα! ΕΛΑ ΤΩΡΑ! Μη το κρατάς για σένα...

Αντε... θα τα πούμε όλοι μέσα. Θα είμαι στα ταμεία κατα τις 8 να βγάλω εισιτήρια, οπότε μάλλον κατα τις 8.30 θα είμαι στην αρένα.

Κι εγώ τέτοια ώρα υπολογίζω.

τώρα, έχω ένα παλιό κινητό ΧΩΡΙΣ κάμερα. Θα δοκιμάσω να το πάρω, για να έχω ένα σημείο επαφής (πέρα από το ύψος μου...  :P) Τα λέμε...

fenderiarhs είπε:
O Kilminster  :P

Ποιο θα πάνε σήμερα κι αύριο στα soundcheck? Εγώ θα πάω την Τρίτη στην κανονική συναυλία.  ;D

Καλημέρα,

ακουγα σημερα το πρωι RED - Γιαννουτσο και Βαμβακαρη - και είχαν στο τηλεφωνο τον Μεταξοπουλο ο οποιος εχει αναλαβει την χορογραφια των παιδιων που θα εμφανιστουν στο Another Brick In The Wall.

Συμφωνα με τα λεγομενα του, o Waters θα παιξει 5 ημερες, εκ των οποιων οι 3 θα ειναι με κοσμο...προφανως για εχει εξτρα πλανα για το DVD.

ΥΓ: υποτιθεται οτι το νεο βιντεο κλιπ του Another Brick In The Wall θα ειναι αυτο που θα μαγνητοσκοπηθει στην Ελλαδα

Θα σας πετάω χαρτάκια από το κάτω διάζωμα.

Τόσοι που θα είμαστε ή θα βρεθούμε όλοι ή κανένας :D

yameth είπε:
Αντε... θα τα πούμε όλοι μέσα. Θα είμαι στα ταμεία κατα τις 8 να βγάλω εισιτήρια, οπότε μάλλον κατα τις 8.30 θα είμαι στην αρένα.
Πλάκα έκανα βρε... έλεγα μπας και μου κάνετε καζούρα αφου ειναι προπωλημενα από την πρωτη μέρα τα εισιτήρια. Ούτε ο Σάκης να έπαιζε...  ;D Τελος πάντως επειδή θα είσαστε πολλοί εκεί... καλά να περάσετε αρρωστάκια! :D

Να ρωτήσω κάτι άλλο παιδιά:

από την εμπειρία σας, πιστεύετε ότι πρέπει να είμαστε εκεί όντως από τις 6;

Δεδομένου ότι ο αριθμός των εισιτηρίων είναι συγκεκριμένος και εγώ πχ έχω θέση στο πάνω διάζωμα (στις θέσεις του ... λαού ;D) μήπως δεν υπάρχει και τόσο άγχος να είμαστε 3.5 ώρες νωρίτερα εκεί;

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back