Οκ αφού θα δω το στάδιο ολα μιά χαρά, νόμισα πως είναι λίγο πιό μακριά από αυτά που ειπώθηκαν. Ευχαριστώgdevelek είπε:άσε που στα δεξιά θα δεις το στάδιο
Οκ αφού θα δω το στάδιο ολα μιά χαρά, νόμισα πως είναι λίγο πιό μακριά από αυτά που ειπώθηκαν. Ευχαριστώgdevelek είπε:άσε που στα δεξιά θα δεις το στάδιο
Όχι είναι δίπλα. Ο συρμός Ομόνοια-Ειρήνη κάνει 30λεπτά (στις καλές μέρες) και είμαι σίγουρη θα είναι γεμάτος ο τόπος από κόσμο που θα μπορείς να ακολουθήσεις.elavd είπε:Άρα μια ανακεφαλαίωση (για εμένα που είμαι χωριατάκι ;D):
Ας πούμε ότι είμαι στην Ομόνοια. Κατεβαίνω στην "Ειρήνη" και από εκεί πάω 30' ποδαράτος (φαντάζομαι δε θα είναι δύσκολο, θα έχει πολύ κόσμο) προς το ΟΑΚΑ.
Το ΟΑΚΑ δεν είναι ούτε 15' από το σταθμόelavd είπε:Ας πούμε ότι είμαι στην Ομόνοια. Κατεβαίνω στην "Ειρήνη" και από εκεί πάω 30' ποδαράτος (φαντάζομαι δε θα είναι δύσκολο, θα έχει πολύ κόσμο) προς το ΟΑΚΑ. Σωστά;
Α μπα...όχι...gdevelek είπε:εκτός ίσως αν συνοδεύεσαι από μερικές αιθέριες υπάρξεις με 12ποντα stiletto-heels
Ναι, το κλειστό είναι δίπλα στο στάδιο-γήπεδο ποδοσφαίρου με το μεγάλο στέγαστρο του Καλατράβα...elavd είπε:Επίσης, το κλειστό του ΟΑΚΑ είναι δίπλα από το γήπεδο ποδοσφαίρου;
fuZZed είπε:Με το θεμα των κινητων τι θα κανετε γενικα? Εχετε αποφασισει?
Για λέγε, για λέγε κι άλλα! ΕΛΑ ΤΩΡΑ! Μη το κρατάς για σένα...fenderiarhs είπε:;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Ποιος επινε κρασι χτες το βραδυ στο galaxy του Χιλτον??? ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
O Kilminsterfenderiarhs είπε:;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Ποιος επινε κρασι χτες το βραδυ στο galaxy του Χιλτον??? ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Πλάκα έκανα βρε... έλεγα μπας και μου κάνετε καζούρα αφου ειναι προπωλημενα από την πρωτη μέρα τα εισιτήρια. Ούτε ο Σάκης να έπαιζε... ;D Τελος πάντως επειδή θα είσαστε πολλοί εκεί... καλά να περάσετε αρρωστάκια!yameth είπε:Αντε... θα τα πούμε όλοι μέσα. Θα είμαι στα ταμεία κατα τις 8 να βγάλω εισιτήρια, οπότε μάλλον κατα τις 8.30 θα είμαι στην αρένα.