- Πόντοι
- 16
Τελικά ακούστηκε τίποτα για το Γκίλμορ? Υπάρχει πιθανότητα να έρθει?
Ναι ειναι μπροστα απο την σκηνη.....τι wall θα ηταν αν ηταν πισωhot_sauce είπε:δε νομίζω το video wall να είναι μπροστά από τη σκηνή.... :-\
Εγώ στο μόνο που ελπίζω είναι το γεγονός ότι η εμφάνισή του στο Λονδίνο ήταν (παικτικά) χάλια. :-Xkoxcygr είπε:Απ οτι εχω ακουσει ο Γκιλμουρ θα εμφανιζοταν σε ενα απο τα live τους...το οποιο και εγινε στο Λονδινο. Δεν νομιζω να ερθει Ελλαδα. Αλλα ποτε δεν ξερεις.
Μα το DVD μονο στην Ελλαδα θα γινει. Γιαυτο και οι 3 συναυλιες.elavd είπε:Άρα (λογικό είναι??) να ξαναεμφανιστεί κάπου για να καταγραφεί και στο DVD που θα βγει μετά το τέλος της περιοδείας.
Όσο ζούμε ελπίζουμε!!!
Οντος πολυ χαλια το solo!!!Εγώ στο μόνο που ελπίζω είναι το γεγονός ότι η εμφάνισή του στο Λονδίνο ήταν (παικτικά) χάλια. :-X
Tα solos του στο Comfortably Numb ήταν γεμάτα στις πρασινάδες και το θεωρώ πολύ δύσκολο να βγει αυτό το πράγμα σε DVD (εκτός και αν το επεξεργαστούν στο studio).
elavd είπε:Εγώ στο μόνο που ελπίζω είναι το γεγονός ότι η εμφάνισή του στο Λονδίνο ήταν (παικτικά) χάλια. :-X
...κατά προτίμηση το Σάββατο 09/07! ;Dfenderiarhs είπε:Απαραιτητο να επανορθωσει
Οοοοοχι......παντα την πρωτη μερα εμφανιζεται.elavd είπε:...κατά προτίμηση το Σάββατο 09/07! ;D
+1 από ότι ξέρω, Σάββατα παίζει καλύτερα. ;D ;Delavd είπε:...κατά προτίμηση το Σάββατο 09/07! ;D
Αποκλείεται! Την πρώτη μέρα, βλέπουν και λύνουν όλα τα τεχνικά προβλήματα και τη 2η μέρα που όλα είναι ΟΚ, βγαίνει ο ΘΕΟΣ!fenderiarhs είπε:Οοοοοχι......παντα την πρωτη μερα εμφανιζεται.
και την τρίτη μέρα (12/7), που θα έχουν ξεπερασει τα τεχνικα, που ο ΘΕΟΣ θάχει ξεκουραστειelavd είπε:Αποκλείεται! Την πρώτη μέρα, βλέπουν και λύνουν όλα τα τεχνικά προβλήματα και τη 2η μέρα που όλα είναι ΟΚ, βγαίνει ο ΘΕΟΣ!
δεδομένου πως πρέπει να αλλάξεις συρμό στην Ομόνοια λόγω έργων, περίπου 55'Gdan7 είπε:Θα ηθελα να ρωτησω και εγω τους Αθηναιους (και μη) ποση περιπου ειναι η διαρκεια ενος δρομολογιου με το μετρο λογικα , απο τον Πειραια στο Μαρούσι (στο οακα συγκεκριμένα)
Αυτό είναι μια καλή περίπτωση, για τις καλές μέρες . Επειδή είναι Ιούλιος εγώ θα πρότεινα στο φίλο να υπολογίσει γύρω στη μιάμιση ώρα, από τη στιγμή που θα μπει στο σταθμό του ΗΣΑΠ (αν μπορείς να πάρεις μετρό μέχρι Αττική, προτείνεται) μέχρι να φτάσει στο ΟΑΚΑ.gdevelek είπε:δεδομένου πως πρέπει να αλλάξεις συρμό στην Ομόνοια λόγω έργων, περίπου 55'