• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

The Wall Live in Greece 8 Ιουλίου 2011.-

Τελικά ακούστηκε τίποτα για το Γκίλμορ? Υπάρχει πιθανότητα να έρθει?

Απ οτι εχω ακουσει ο Γκιλμουρ θα εμφανιζοταν σε ενα απο τα live τους...το οποιο και εγινε στο Λονδινο. Δεν νομιζω να ερθει Ελλαδα. Αλλα ποτε δεν ξερεις.

hot_sauce είπε:
δε νομίζω το video wall να είναι μπροστά από τη σκηνή....  :-\
Ναι ειναι μπροστα απο την σκηνη.....τι wall θα ηταν αν ηταν πισω  ;)

στα βίντεο που έχουν κυκλοφορήσει φαίνεται πως είναι η σκηνή μπροστά και πίσω το τείχος.....  :-\

και αν το τείχος είναι μπροστά....πως θα φαίνεται η μπάντα?

koxcygr είπε:
Απ οτι εχω ακουσει ο Γκιλμουρ θα εμφανιζοταν σε ενα απο τα live τους...το οποιο και εγινε στο Λονδινο. Δεν νομιζω να ερθει Ελλαδα. Αλλα ποτε δεν ξερεις.
Εγώ στο μόνο που ελπίζω είναι το γεγονός ότι η εμφάνισή του στο Λονδίνο ήταν (παικτικά) χάλια.  :-X

Tα solos του στο Comfortably Numb ήταν γεμάτα στις πρασινάδες και το θεωρώ πολύ δύσκολο να βγει αυτό το πράγμα σε DVD (εκτός και αν το επεξεργαστούν στο studio).

Άρα (λογικό είναι??) να ξαναεμφανιστεί κάπου για να καταγραφεί και στο DVD που θα βγει μετά το τέλος της περιοδείας.

Όσο ζούμε ελπίζουμε!!! :)

Να ρωτήσω κάτι (και συγγνώμη αν έχει ήδη απαντηθεί στο θρεντ): είναι βέβαιο πως θα εμφανιστεί όντως στο dvd? Γιατί όπως ξέρουμε ο πόλεμος για τα δικαιώματα μεταξύ των δυο μεγάλων αυτών μουσικών κρατάει δεκαετίες ολόκληρες, και βάσει αυτού προσωπικά θα μου φαινόταν πιο πιθανό να έχει ζητήσει το μάνατζμεντ του Γκίλμουρ να μην εμφανιστεί στο dvd έτσι ώστε να μην ξαναμπλέξει στα ίδια. Κάτι τέτοιο θα σήμαινε πως δεν θα ξανάπαιζε μιας και δεν θα είχε λόγο...

elavd είπε:
Άρα (λογικό είναι??) να ξαναεμφανιστεί κάπου για να καταγραφεί και στο DVD που θα βγει μετά το τέλος της περιοδείας.

Όσο ζούμε ελπίζουμε!!! :)
Μα το DVD μονο στην Ελλαδα θα γινει. Γιαυτο και οι 3 συναυλιες.

Εγώ στο μόνο που ελπίζω είναι το γεγονός ότι η εμφάνισή του στο Λονδίνο ήταν (παικτικά) χάλια.  :-X

Tα solos του στο Comfortably Numb ήταν γεμάτα στις πρασινάδες και το θεωρώ πολύ δύσκολο να βγει αυτό το πράγμα σε DVD (εκτός και αν το επεξεργαστούν στο studio).
Οντος πολυ χαλια το solo!!!

Θα ηθελα να ρωτησω και εγω τους Αθηναιους (και μη) ποση περιπου ειναι η διαρκεια ενος δρομολογιου με το μετρο λογικα , απο τον Πειραια στο Μαρούσι (στο οακα συγκεκριμένα)

elavd είπε:

Kαι μπερδεψε και τα λογια στο δευτερο ρεφρεν. Απαραιτητο να επανορθωσει και οχι με editing. ;D ;D ;D ;D ;D

fenderiarhs είπε:
Οοοοοχι......παντα την πρωτη μερα εμφανιζεται. :P :P :P :P :P :P
Αποκλείεται! Την πρώτη μέρα, βλέπουν και λύνουν όλα τα τεχνικά προβλήματα και τη 2η μέρα που όλα είναι ΟΚ, βγαίνει ο ΘΕΟΣ!

Με το θεμα των κινητων τι θα κανετε γενικα? Εχετε αποφασισει?

elavd είπε:
Αποκλείεται! Την πρώτη μέρα, βλέπουν και λύνουν όλα τα τεχνικά προβλήματα και τη 2η μέρα που όλα είναι ΟΚ, βγαίνει ο ΘΕΟΣ!
και την τρίτη μέρα (12/7), που θα έχουν ξεπερασει τα τεχνικα, που ο ΘΕΟΣ θάχει ξεκουραστει

2 ολοκληρες μερες , προβλέπεται να γίνει ....the best of the best !! ;D ;D

@fuZZed  Κινητο δεν. Σεβομαστε τους κανονισμους που τεθηκαν. Δεν αποφασιζουμε εμεις. Γνωμη μου και αρχη μου: να σεβομαι τους μουσικους και τους δημιουργους που ζητησαν το συγκεκριμενο.

Gdan7 είπε:
Θα ηθελα να ρωτησω και εγω τους Αθηναιους (και μη) ποση περιπου ειναι η διαρκεια ενος δρομολογιου με το μετρο λογικα , απο τον Πειραια στο Μαρούσι (στο οακα συγκεκριμένα)
δεδομένου πως πρέπει να αλλάξεις συρμό στην Ομόνοια λόγω έργων, περίπου 55'

gdevelek είπε:
δεδομένου πως πρέπει να αλλάξεις συρμό στην Ομόνοια λόγω έργων, περίπου 55'
Αυτό είναι μια καλή περίπτωση, για τις καλές μέρες  :). Επειδή είναι Ιούλιος εγώ θα πρότεινα στο φίλο να υπολογίσει γύρω στη μιάμιση ώρα, από τη στιγμή που θα μπει στο σταθμό του ΗΣΑΠ (αν μπορείς να πάρεις μετρό μέχρι Αττική, προτείνεται) μέχρι να φτάσει στο ΟΑΚΑ.

(Εδώ θυμάμαι, πριν τα έργα, ήθελες 1.10-1.15 για το Μαρούσι - Πειραιά... βάλε και τις Ιουλιάτικες αναμονές... και το περπάτημα από την Ειρηνη στο ΟΑΚΑ και βγαίνει το μιαμισάωρο  :( )

φίλε μου από Ομόνοια στο ΟΑΚΑ είναι 30' μετρημένα

το Πειραιά-Ομόνοια δεν το έχω μετρήσει, το εκτιμώ κάτω από 25' πάντως

και φυσικά ο φίλος ρωτάει για το καθαρό "επι τροχιάς" μέρος, όχι το ποδαράτο

ναι στην Ειρήνη

Δηλαδή να υπολογίζω μια-μιάμιση ώρα.Και επίσης επειδή δεν γνωρίζω καθόλου καλά την Αθήνα θα καταλαβω απο το μετρό ποτε να κατέβω στη στάση Ειρήνη?

θα το καταλάβεις και από ταμπέλες και από ανακοίνωση στα μεγάφωνα

άσε που στα δεξιά θα δεις το στάδιο

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back