- Πόντοι
- 38
Εννοείς γι'αυτό το σχόλιό μου;deadendmind είπε:@Jase: Δεν ξερω αν εννοεις εμενα, αλλα αυτο που μπορω να σου πω ειναι πως προσπαθω να βλεπω τα πραγματα οσο πιο σφαιρικα γινεται. Εχω διαβασει απο Ναζιστες, Οικονομιστες, Φορντιστες, Φιλοσοφους, θεωριτικους της αριστερας, της αναρχιας, μεχρι...και την βιβλο εχω διαβασει! ;D. Απλα, απο ολα οσα εχω διαβασει μεχρι στιγμης, εχω καταληξει σε αυτα που περιγραφω εδω. Προς το παρον. Αυριο μπορει να διαβασω κατι που να με τραβηξει περισσοτερο.
Φίλε μου ΣΑΦΩΣ ΟΧΙ. Το γενικό αυτό σχόλιο το έγραψα μόλις διάβασα το συγκεκριμένο ποστ του SF πιάνοντας το thread απ'την αρχή. Αν ήταν σχόλιο για κάποιον συγκεκριμένο και τα γραφόμενά του θα το έγραφα ευθέως.Telemaster μου, εμένα μου φαίνεται ότι αυτό που λες έχει και μια σημαντική πτυχή:το προβλημα ειναι οτι ελαχιστοι ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ιστορια ωστε να βλεπουν τα πραγματα αντικειμενικα...
ότι πολλοί διαβάζουν επιλεκτικά ιστορία ή/και μόνο από "εγκεκριμένες" πηγές...
Άλλωστε, στο δεύτερο μου ποστ γράφω:
Εδώ αναφέρομαι συγκεκριμένα σε σένα. Βέβαια δεν προσπαθώ να σου κάνω κριτική, ούτε κρίνω τις πεποιθήσεις σου. Κάνω κάποια προσωπικά σχόλια σαν ιντερνετικά φιλαράκια που είμαστε και κάνουμε virtual παρέα εδώ και καιρό.Επίσης μου έκαναν εντύπωση τα γραφόμενα του deadendmind. Βιάστηκες να δηλώσεις δις ότι δεν συμμετέχεις στη συζήτηση αλλά να σου κάθε τρεις και λίγο. Όσον αφορά την άποψή σου, μήπως είσαι λίγο απόλυτος και αδιάλλακτος; Φιλικά πάντα για να μην παρεξηγούμαστε. Στο κάτω κάτω δεν κρίνω κανέναν για τις απόψεις του. Οι πράξεις είναι αυτές που έχουν μεγαλύτερη βαρύτητα.