Σε καμια περιπτωση δεν σου στερει την γνωμη. Αλλα ακομα περιμενω, με την οποια πολιτικοποιηση σου, να δω τα διατρητα επιχειρηματα μου, καθος και τον ινστρουκτορισμο και τον πατρονισμο που με διακρινει.
Οσο για το "πεταμενο πυροτεχνημα", δεν μπορεις να ξερεις τα βιωματα μου, οποτε και δεν δεχομαι την κριτικη σου πανω σε αυτο. Θα ειναι καλυτερο λοιπον, να σκεφτομαστε πριν πεταξουμε την κριτικη μας αβιαστα, γιατι μπορει να πληγωσει τον αλλον. Και ολα αυτα δεν στα λεω προσβεβλημενος, ουτε μου εθιξες το πολιτικο μου ειναι. Απλα με πληγωσες. Σκεψου απλα την πιθανοτητα να εχω καποια παραπανω σχεση με τις κατηγοριες που ανεφερες και συνεπως μια παραπανω ευαισθησια. Και ξαναλεω, δεν ισχυριζομαι πως ΞΕΡΩ πως ειναι, αλλοιμονο, αν δεν εχεις βρεθεις σε αυτην την θεση δεν μπορεις να καταλαβεις ουτε στο ελαχιστο τι περνανε αυτοι οι ανθρωποι. Απλα εχω βιωσει τον πονο και τον καημο τους, καθως και την αδυναμια να τους βοηθησω. Και το αναγνωριζω σαν κοινωνικο προβλημα που πρεπει να ληθει. Αν εχεις ενσταση σε κατι απο αυτα, πες μου.