- Πόντοι
- 38

Someday.............
Μάλλον εννοείς να έχει στην ιδιοκτησία του.ninja είπε:Καλα...... μάλλον φίλε μου δεν έχεις οδηγήσει ποτέ mercedes..........
Δυστυχως αυτο δεν ειναι ενα προβλημα που απανταται μονο στις Merc BMW κ.λ.π αλλα σε ολα τα (εξουσιοδοτημενα η μη) συνεργεια. Η ποιοτητα (ή ακομα χειροτερα η τεχνογνωσια) τους και η προχειροτητα με την οποια αντιμετωπιζουν το καθε αυτοκινητο δεν ξεφευγει απο τα γνωστα στερεοτυπα του Ελλαντα. Αν δε σκεφτει κανεις οτι τα συγχρονα αυτοκινητα γινονται ολο και πολυπλοκοτερα (κιβωτια διπλου συμπλεκτη, πολλα ηλεκτρονικα συστηματα κ.λ.π κ.λ.π) ειναι πολυ κακη ιδεα να αφησεις να σου ανοιξει για επισκευη κατι τετοιο ο Ελληνας μαστρο Μητσος.Jasemeister είπε:Μάλλον εννοείς να έχει στην ιδιοκτησία του.
Όπως και με τις BMW, οι Mercedes είχαν τεράστιο πρόβλημα συντήρησης στην Ελλάδα, με τον κάθε κουτοπόνηρο ιδιοκτήτη συνεργείου που προξενούσε νεες βλάβες με κάθε επίσκεψη στο στο συνεργείο για να εξασφαλίσει οτι θα ξαναπάς σύντομα.
Εγω θα εγραφα το ιδιο με αλλο τροπο. Αντι ΙΑΠΩΝΕΣ θα εγραφα απλα TOYOTA. Γιατι και οι υπολοιποι ιαπωνες κατασκευαστες στην Ελλαδα δεν εχουν κανενα εξαιρετικο after sales.Jasemeister είπε:Για να προλάβω τον SF γι'αυτό υπάρχουν και οι ΙΑΠΩΝΕΣ ;D
Το καλό με τα Ιαπωνικά είναι ότι δεν έχουν προσωπικότητα.Jasemeister είπε:Πόσο δίκιο έχεις (και πόσο ευτυχισμένος είμαι που έχω TOYOTA COROLLA) ;D ;D ;D
+10000 ;Daudiokostas είπε:Το καλό με τα Ιαπωνικά είναι ότι δεν έχουν προσωπικότητα.
Αυτός είναι ένας όρος που ανακάλυψαν οι ιδιοκτήτες των Ιταλικών αυτοκινήτων για να συζητάνε με τον τύπο με τον γερανό που τους πάει στο γκαράζ.
Ιpod παρακαλώ...Superfunk είπε:TOYOTA αγορι μου,βαζεις και μια Telecaster στο πορτμπαγκαζ και ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗ στο cd & εισαι ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ!! ;D
Toyota μαζί με Telecaster στο CD και Καζαντζίδη στο πορτμπαγκάζ και πάμε όπου θες. ;DSuperfunk είπε:TOYOTA αγορι μου,βαζεις και μια Telecaster στο πορτμπαγκαζ και ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗ στο cd & εισαι ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ!! ;D
Είσαι μεγάλος......The Genius Loci είπε:Mama Russia?
Μέχρι τα σύνορα θα σε πάω εγώ και θα σου δείξω τα πάντα (16 μήνες ήταν).Superfunk είπε:ΠΑΜΕ ISTANBUL φιλως? ;D
Δεν διαφωνώ. Και εγώ Ευρωπαικό έχω. Και τα Ιταλικά είναι αμαρτίες.....Εγώ εμπιστεύομαι τα Ιαπωνικά αυτοκίνητα αλλά ας το παραδεχτούμε, σε ομορφιά τα Ευρωπαϊκά είναι πιο...
εγινε,ασε χωρο για τα κεμπαπια,τους μπακλαβαδες και τους ΤΟΝΟΥΣ τσαγιου... ;DΜέχρι τα σύνορα θα σε πάω εγώ και θα σου δείξω τα πάντα (16 μήνες ήταν).Μετά το παίρνεις πάνω σου.
Πάω να ετοιμαστώ....
audiokostas είπε:Δεν διαφωνώ. Και εγώ Ευρωπαικό έχω. Και τα Ιταλικά είναι αμαρτίες.....
Αλλά να που πρέπει να τα οδηγήσεις ρε γαμώτ.
Πάνω από μία μέρα.
Δηλαδή τι έγινε;studio54GR είπε:Corolla 1.6 VVTI με χτυπημένο σασμάν στα 100.000 χλμ και με τρέχανε από τον ΑΝΝΑ στον ΚΑΙΑΦΑ....