- Πόντοι
- 2,368
οχι ρε, για το Μπουρναζι εχω την Καγιεν!marathon είπε:Στο Μπουρνάζι όμως δεν πήγες...να γίνεις ρεζίλι...
οχι ρε, για το Μπουρναζι εχω την Καγιεν!marathon είπε:Στο Μπουρνάζι όμως δεν πήγες...να γίνεις ρεζίλι...
Κι'όμως, το τελικό συμπέρασμα είναι valid για τις ελληνικές συνθήκες και απ'ότι φαίνεται όχι μόνο.mscmkr είπε:Τώρα... τι να σου πω... αν μου βάζεις τέτοια βίντεο... θα παραμείνω στο "πάσο"... (απορώ γιατί δεν έβαλαν το GT-R στη λάσπη με ένα NIVA...)
Τζάμπα βενζίνα θα κάψετε.....audiokostas είπε:Εγώ, εσύ, Επίδαυρος, Κυριακή πρωί, άδειες. Ουγκ. ;D
Δεν παίζει μαν.... :-\audiokostas είπε:Εγώ, εσύ, Επίδαυρος, Κυριακή πρωί, άδειες. Ουγκ. ;D
H Εθνική είναι λίγο βαρετή........ ;DThe Genius Loci είπε:ποιος έφυγε 4 το πρωί από Αθήνα, για να κάνει τη (άδεια) διαδρομή από Μπράλλο μέχρι Άμφισσα στις 5 και μισή... να σηκώσει το χέρι του! ;D ;D
Εγώ ψάχνω χρόνια να βρω Σταρλετάκι πισωκίνητο, σαν αυτά που οδηγούσε ο Παναγιωτόπουλος τόοοτε στα rally, για να το πάω στο χωριό να το έχω για τα χώματα! ;D ;Daudiokostas είπε:H Εθνική είναι λίγο βαρετή........ ;D
Έχει και κάτι χωμάτινες εκεί πάνω (με το starletάκι του αδελφού μου που έτρεχε στα ράλυ.......... ο βασιλιάς της σκόνης) μιά χαρά.
Ok λοιπόν. Οδηγώ ένα Mountain Bike IDEAL Alpha του '96 21 ταχυτήτων (3x7) τροποποιημένο (ανάρτηση, ζάντες διπλές αλουμινίου, Shimano V-Brake). Και έχω κάνει και αρκετά off-road στα νιάτα μου...bihlas87 είπε:Toσες σελίδες και ακόμα δεν ανέφερε κανείς τι οδηγεί, εκτος απο τον studio54 με το... ξεχειλωμένο 20v
Κάποιοι έιπαμε 8)ninja είπε:Κι εγώ toyota corolla έχω παιδιά και είναι ίσως το πιο απροβλημάτιστο αυτοκίνητο που υπάρχει. Αλλά όμως έχω και ένα mercedes E200 avantgarde '07 που αν κανεις ταξιδι μ΄αυτό
καταλαβαίνεις ότι όλα τα άλλα αμάξια είναι ''κουβάδες'' και το mercedes είναι πραγματικό ''άρμα''!!!