Tα 10 καλυτερα αλμπουμ με strat

fusionakis είπε:
Το Tales From The Bulge είναι σόλο δίσκος του (πολύ περιποιημένη δουλειά), ενώ οι Burning Water είναι μια άλλη μπάντα του με τους οποίους έχει κάνει τον ομώνυμο δίσκο που λές (ωραίος και αυτός).

Οι Raging Jonkies τώρα είναι ροκ τρίο με τον αδερφό του στο μπάσο και τον Abe Laboriel Jr. στα ντραμς... Η φάση είναι πολύ ωμή, και θυμίζει Χέντριξ και Band Of Gypsys σε μια μοντέρνα και αλήτικη εκδοχή. Έχουν βγάλει δύο άλμπουμ, τα We Are The Best Band και Boner κατά χρονολογική σειρά (τσέκαρε στη δισκογραφία του εδώ http://www.mikelandau.com/). Ειδικά το πρώτο, όπου το βρείς (και διαδικτυακά δηλ), πάρε το. Μιλάμε για τον ορισμό του θέματος που δημιούργησες... Strat και πολλή αλητεία.
Λοιπον τον εψαξα.Γενικα δεν με πολυεντιπωσιασε να ομολογησω.Ακουσα ομως ενα λαιβ αλμπουμ.Το Βaked potatoes.Εχει 2 σιντια.Ε, ειναι φοβερα, ειδικα το 2ο δεν παλευεται.

Παιδια να προσθεσω και εγω ακομα δυο! Οταν μιλαμε για strat ηχο πιστευω πως δεν πρεπει να ξεχναμε τον John Frusciante με το Blood Sugar Sex Magic και Californication γιατι αν μη τι αλλο το παιδι ζει για να παιζει με strat!

Επισης και ενας τυπος ο οποιος αν και δεν μου αρεσει ειναι τεχνιτης ο π*****ς! John  Mayer με το Continium! Μπορει να μην ειναι απο τους αγαπημενους μου ομως εχει πολυ χαρακτηριστικο strat ηχο! Σιγουρα υπαρχουν και καλυτεροι ομως εχουν ηδη αναφερθει!

Απίστευτος ο Mayer... Μακάρι να κάνει και κανένα δίσκο εξ'ολοκλήρου με κομμάτια σαν το Belief ή σε φάση Hendrix trio κάποια στιγμή. Τρομερό μουσικό ταλέντο ο τύπος. Όσο για ήχο, από τους μεγαλύτερους πρεσβευτές της στρατοκαστερίλας.

Παρόμοια θέματα

Trending...

Νέα θέματα

Back