Τα καλυτερα αυτοκινητα του κοσμου..

οκ......παμε παλι απο την αρχη.

Tα ιαπωνικα ειναι φολες γιατι εγω εχω κατι που σπαει λιγοτερο και απο toytota...

bicycle.gif

Ασε εχω κατι φιλους που ειχαν χοντρο προβλημα με τα toyota

Βασικα οτι αμαξι και να εχεις ειναι ΑΧΡΗΣΤΟ μια και ΟΛΟΙ μας εδω καταληγουμε στην υπεροχη πολη που ζουμε...

5511.jpg

Superfunk είπε:
Βασικα οτι αμαξι και να εχεις ειναι ΑΧΡΗΣΤΟ μια και ΟΛΟΙ μας εδω καταληγουμε στην υπεροχη πολη που ζουμε...
+10000

Και ειδικά όποιος αγοράζει και τις αηδίες των 500000cc με διαστάσεις μικρού πούλμαν είναι και ΑΝΗΘΙΚΟΣ.

Γι'αυτό συνεχίστε να βάζετε neon κάτω απ'τα Atos και νικέλινες τρομπέτες στα 1300cc and they lived happily ever after  ;D

bihlas87 είπε:
Δεν ήξερα οτι ο audiokostas παρουσίαζε αυτοκινητιστική εκπομπή ;D

Το χρησιμοποιείς καθημερινά?
Φυσικά αφού το Ιαπωνικό μηχανάκι μου χάλασε....... και ανταλλακτικό δεν βρέθηκε ακόμη.

;)  ;)  ;)  ;)  ;)

audiokostas είπε:
+10000

Και ειδικά όποιος αγοράζει και τις αηδίες των 500000cc με διαστάσεις μικρού πούλμαν είναι και ΑΝΗΘΙΚΟΣ.
ΑΝΗΘΙΚΟΣ-ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΣ?

The Genius Loci είπε:
Και ένα μικρό βιντεάκι: πρωταγωνιστούν, το καμάρι της Ιαπωνικής αυτοκινητοβιομηχανίας και το "βλακώδες" Focus RS.  ;D

Τώρα... τι να σου πω... αν μου βάζεις τέτοια βίντεο... θα παραμείνω στο "πάσο"... (απορώ γιατί δεν έβαλαν το GT-R στη λάσπη με ένα NIVA...)

Edit: Δες τι κάνει και το Fiat Stilo δίπλα σε ένα άλλο "άχρηστο" αυτοκίνητο... Ο θρίαμβος των FWD!!!! (αν θέλει ο δημοσιογράφος να δημιουργήσει θέμα...)

http://www.youtube.com/watch?v=2cvFl7IQKe4

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Προσέξατε πάντως πόσο άψογος ήταν αυτός ο επαρχιακός και σχεδόν ξεχασμένος δρόμος στο βίντεο;

Θυμάμαι στο κέντρο του Manchester έτυχε κάποτε και είδα την υποδομή της κεντρικής λεωφόρου (4 λωρίδες σύνολο). Τσιμέντο με σιδερένιο πλέγμα, half-size συμπαγή τούβλα και μετά από πάνω η... άσφαρτος  :D

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
marathon είπε:
ΑΝΗΘΙΚΟΣ-ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΣ?
Οτι πεις εσύ....

98_honda_passport_ex.jpg

Πολλούς πολύτεκνους έχει η Αθήνα βρε παιδί μου.

Και οικονομικά ευκατάστατους.

audiokostas είπε:
Οτι πεις εσύ....

98_honda_passport_ex.jpg

Πολλούς πολύτεκνους έχει η Αθήνα βρε παιδί μου.

Και οικονομικά ευκατάστατους.
Αυτό δεν είναι τίποτα, πέρσι ενώ έπεσε αρκετά το σύνολο πωλήσεων νεων αυτοκινήτων οι πωλήσεις νεων Πόρσε διπλασιάστηκαν  ;)

Jasemeister είπε:
οι πωλήσεις νεων Πόρσε διπλασιάστηκαν  ;)
Ως γνωστόν...η φτώχεια θέλει καλοπέραση...και ως επίσης γνωστόν...δεν θα τα πάρουμε μαζί μας...

marathon είπε:
Ως γνωστόν...η φτώχεια θέλει καλοπέραση...και ως επίσης γνωστόν...δεν θα τα πάρουμε μαζί μας...
Θα μου επιτρέψεις όμως να πω ότι αυτό είναι ίσως μία λογική θυμοσοφία όταν προέρχεται από έναν ευκατάστατο 50άρη και δεν διαφωνώ υπό αυτό το πρίσμα.

Επειδή όμως, εδώ που είμαι, βλέπω μία αντίστοιχη λούμπεν λογική σε άτομα που η ηλικία τους και η οικονομική τους επιφάνεια δεν τους το επιτρέπει. Με ολέθριες συνέπειες.

Φυσικα στην επομενη εκδρομη μου στα Ζαγοροχωρια θα παω με ποδηλατο.  ::) ::) ::) ::)

Βλεπω επισης τη κλασσικη ελληνικη παθολογια των οικο-χονδριων το στερεοτυπο εξαλλου ειναι πολυ ισχυρο....αν σου αρεσει η ταχυτητα (γενικως) μαλλον εχεις αυτοκινητο με κλαπετα, μωβ φωτακια, ζαντες 52 ιντσων και συχναζεις στο Μπουρναζι και στα λιμανακια.

Φυσικα στην επομενη εκδρομη μου στα Ζαγοροχωρια θα παω με ποδηλατο
εγω παντως πηγα με την Κορολα μια χαρα! ;D μεχρι Αλβανια εφτασα!! ;D

Superfunk είπε:
εγω παντως πηγα με την Κορολα μια χαρα! ;D μεχρι Αλβανια εφτασα!! ;D
Στο Μπουρνάζι όμως δεν πήγες...να γίνεις ρεζίλι...

marathon είπε:
Στο Μπουρνάζι όμως δεν πήγες...να γίνεις ρεζίλι...
χαχαχαχαχααχ ;D...μυθική ατάκα....χαχαχααχαχ

μου εφτιαξε τη μέρα ... χαχαχχαχα ;D

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back