+10000Superfunk είπε:Βασικα οτι αμαξι και να εχεις ειναι ΑΧΡΗΣΤΟ μια και ΟΛΟΙ μας εδω καταληγουμε στην υπεροχη πολη που ζουμε...
Φυσικά αφού το Ιαπωνικό μηχανάκι μου χάλασε....... και ανταλλακτικό δεν βρέθηκε ακόμη.bihlas87 είπε:Δεν ήξερα οτι ο audiokostas παρουσίαζε αυτοκινητιστική εκπομπή ;D
Το χρησιμοποιείς καθημερινά?
ΑΝΗΘΙΚΟΣ-ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΣ?audiokostas είπε:+10000
Και ειδικά όποιος αγοράζει και τις αηδίες των 500000cc με διαστάσεις μικρού πούλμαν είναι και ΑΝΗΘΙΚΟΣ.
The Genius Loci είπε:Και ένα μικρό βιντεάκι: πρωταγωνιστούν, το καμάρι της Ιαπωνικής αυτοκινητοβιομηχανίας και το "βλακώδες" Focus RS. ;D
Οτι πεις εσύ....marathon είπε:ΑΝΗΘΙΚΟΣ-ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΣ?
Αυτό δεν είναι τίποτα, πέρσι ενώ έπεσε αρκετά το σύνολο πωλήσεων νεων αυτοκινήτων οι πωλήσεις νεων Πόρσε διπλασιάστηκανaudiokostas είπε:Οτι πεις εσύ....
![]()
Πολλούς πολύτεκνους έχει η Αθήνα βρε παιδί μου.
Και οικονομικά ευκατάστατους.
Ως γνωστόν...η φτώχεια θέλει καλοπέραση...και ως επίσης γνωστόν...δεν θα τα πάρουμε μαζί μας...Jasemeister είπε:οι πωλήσεις νεων Πόρσε διπλασιάστηκαν![]()
Θα μου επιτρέψεις όμως να πω ότι αυτό είναι ίσως μία λογική θυμοσοφία όταν προέρχεται από έναν ευκατάστατο 50άρη και δεν διαφωνώ υπό αυτό το πρίσμα.marathon είπε:Ως γνωστόν...η φτώχεια θέλει καλοπέραση...και ως επίσης γνωστόν...δεν θα τα πάρουμε μαζί μας...
εγω παντως πηγα με την Κορολα μια χαρα! ;D μεχρι Αλβανια εφτασα!! ;DΦυσικα στην επομενη εκδρομη μου στα Ζαγοροχωρια θα παω με ποδηλατο
Στο Μπουρνάζι όμως δεν πήγες...να γίνεις ρεζίλι...Superfunk είπε:εγω παντως πηγα με την Κορολα μια χαρα! ;D μεχρι Αλβανια εφτασα!! ;D
χαχαχαχαχααχ ;D...μυθική ατάκα....χαχαχααχαχmarathon είπε:Στο Μπουρνάζι όμως δεν πήγες...να γίνεις ρεζίλι...
οχι ρε, για το Μπουρναζι εχω την Καγιεν!marathon είπε:Στο Μπουρνάζι όμως δεν πήγες...να γίνεις ρεζίλι...