Άρα έχουμε ελπίδα ακόμα... ;D ;D ;D Δεν θα μας φάει η λάτζαnpap είπε:...μένει η "άλλη" μουσική που δεν έχεις (έχω, έχουμε) γράψει, ακόμα...
άλλωστε η ελπίδα πεθαίνει τελευταία και σίγουρα μετά από εμάς
npap είπε:για μένα το πρόβλημα είναι και θα μείνει ένα...
η επιτήδευση που καταπιέζει την έμπνευση...
Έλληνες καταπιεσμένοι αλχημιστές που αναζητούν η συνταγή του "φιλοσοφικού hit"...
εμ δεν γίνεται κι ούτε θα γίνει ποτέ κάτι έτσι... στο όποιο επίπεδο...
πόσο δύσκολο είναι πια ένας τυπάκος να αφήσει ελεύθερο τον εαυτό του ώστε να αποτυπώσει
τα βιώματα του και τα συναισθήματα που πηγάζουν από αυτά σε νότες και στίχο?
αν το έκαναν πολλοί, κάποιου τα πονήματα θα άγγιζαν αντίστοιχα πολλούς ακροατές...
και ψυχρά στατιστικά να το πάρεις κάποιος θα ξεχώριζε... όπως τα παιδάκια από
τα ανήλιαγα σοκάκια που πότιζαν τη μουσική τους με το ξύλο που έτρωγαν αυτά και
η μάνα τους από το μέθυσο ανθρακωρύχο πατέρα τους... ;D
το life style και το εκ του ασφαλούς περιθώριο σε αντιδιαστολή, είναι καταδικασμένα a priori
στην ψευτιά τους...
γιατρέ μου δεν κάνεις καλή δουλειά με τα μεταχειρισμένα χάπια που μοιράζεις αφειδώς
προς ίαση δανεικών ονείρων....
Δον Κιχωτικό αλλά ταυτόχρονα πραγματικό, γιατί αυτός είναι ο μόνος δρόμος για να βγει κάτι άξιο. Και νομίζω πως κάποια στιγμή θα βγει.σου (μου, μας) μένει η "άλλη" μουσική που δεν έχεις (έχω, έχουμε) γράψει, ακόμα...
άλλωστε η ελπίδα πεθαίνει τελευταία και σίγουρα μετά από εμάς... α και πέστε της να μη με κλάψει,
καθότι οι αποτυχημένες μου προσπάθειες να με υιοθετήσει μέθυσος ανθρακωρύχος, με κούρασαν και τις σταμάτησα πριν πολλά χρόνια.. ;D
Ο άνθρωπος που γύρισε απ'τα πιάτα έχει άλλη άποψη...marathon είπε:Δεν θα μας φάει η λάτζα
ffspy: Τα ανταλλάσσω με τις νέες μου ΠΡΩΤΟΤΥΠΕΣ ελληνικές ΡΟΚ συνθέσεις: "Χαμένα όνειρα", "Στέρεψε η βρύση μου", "Έσβησε το καντήλι μου", "Πάντα θα σε περιμένω", "Η μπαλάντα της νύχτας", "Το καλοκαίρι πέρασε", "Αφήστε με στη φυλακή μου", "Μόνος".Wow! είπε:ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΤΡΙΕΘΝΗΣ ΚΑΡΙΕΡΑ, ΒΑΣΤΑΖΟΙ, ΓΚΡΟΥΠΥΣ, ΧΑΠΙΑ, ΚΙΘΑΡΕΣ, ΛΙΜΟΥΖΙΝΕΣ, ΔΩΜΑΤΙΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ, ΤΟΠΙΚΕΣ ΣΠΕΣΙΑΛΙΤΕ, ΠΛΑΤΙΝΕΝΙΟΙ ΔΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ή ΑΝΤΑΛΑΣΣΟΝΤΑΙ ΜΕ ΣΑΜΠΛΕΡ.
Τα βλέπω και ρίχνω τις ΕΝΤΕΧΝΕΣ επιτυχίες μου "Όταν", "Κάποτε θα πάμε", "Το προποτζίδικο των μεθυσμένων ψυχών χωρίς όνομα".spy είπε:ffspy: Τα ανταλλάσσω με τις νέες μου ΠΡΩΤΟΤΥΠΕΣ ελληνικές ΡΟΚ συνθέσεις: "Χαμένα όνειρα", "Στέρεψε η βρύση μου", "Έσβησε το καντήλι μου", "Πάντα θα σε περιμένω", "Η μπαλάντα της νύχτας", "Το καλοκαίρι πέρασε", "Αφήστε με στη φυλακή μου", "Μόνος".
Αυτό που λέμε δηλαδή " μετρημένοι στα δάκτυλα του ενός χεριού" αντε και των δύο.astakoume είπε:Για΄λίγο ρε παιδιά, έχουν υπάρξει πολλές αγγλόφωνες μπάντες απο άλλες χώρες που να έχουν πάει στο No1 UΚ εκτός απο την Βρετανία και Αμερική;
Δεν αναφερομουν σε καποιον συγκεκριμενα,τα διαβασα ολα και μου εμειναν οι συγκεκριμενες φρασεις γι αυτο τις παρεθεσα.Παντως εννοουσα οτι φαινεται σαν να υποστηριζει καποιος κατι τετοιο και ηθελα να ξεκαθαρισω οτι δεν ειναι ετσι,οπως και οτι παιζω γρηγορα.Superfunk είπε:παντως αν αναφερεσαι σε εμενα..προτιμω 1000 φορες τον φραπε απο το να εχω αλκοολικο wife beater ανθρακωριχο πατερα (οπως οι πατεραδες των Oasis π.χ) απο τα...ανηλιαγα σοκακια..του...Μαντσεστερ...εδιτ : και κατι ακομα.Διαφαινεται απο καποιες αποψεις σαν να πειραζει που δεν μπορουμε να αντιγραψουμε το αγγλικο στυλ,περιγραφοντας το ρομαντικα (ανηλιαγα σοκακια Λονδινου ,μπλα ,μπλα) εν αντιθέσει με τη μιζερια της ελληνικης πραγματικοτητας (φραπες,μπλα ,μπλα). Ας μην ειμαστε αντιξενοφοβικοι ;D ;D ;D.Xωρις πλακα ειναι ρατσιστικο αυτο..Οι μεγαλες προσωπικοτητες ειναι μεγαλες προσωπικοτητες και τελειωνει εκει.
και εχω πει 1000 φορες εδω μεσα οτι ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω γιατι το "σωστο" ειναι να παιζουμε...."ροκ".....και οχι τη δικη μας μουσικη![]()
Παλι τα μπερδεψες.Στον εαυτό μου αναφερόμουν ;Dσε ευχαριστω τεκνον μου που μου το αναγνωριζεις... ;DΟι μεγαλες προσωπικοτητες ειναι μεγαλες προσωπικοτητες και τελειωνει εκει.
Αχαχαχααχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχ θεός ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;Dblue είπε:Δεν αναφερομουν σε καποιον συγκεκριμενα,τα διαβασα ολα και μου εμειναν οι συγκεκριμενες φρασεις γι αυτο τις παρεθεσα.Παντως εννοουσα οτι φαινεται σαν να υποστηριζει καποιος κατι τετοιο και ηθελα να ξεκαθαρισω οτι δεν ειναι ετσι,οπως και οτι παιζω γρηγορα.
npap είπε:για μένα το πρόβλημα είναι και θα μείνει ένα...
η επιτήδευση που καταπιέζει την έμπνευση...
Έλληνες καταπιεσμένοι αλχημιστές που αναζητούν η συνταγή του "φιλοσοφικού hit"...
εμ δεν γίνεται κι ούτε θα γίνει ποτέ κάτι έτσι... στο όποιο επίπεδο...