- Πόντοι
- 36
Eμενα γιατί μου φαίνεται λίγο κιτς όλη αυτή η φαση δεν ξέρω...Τεσπα....
Προφανως η ολη ιδέα ξεκινησε για εμπορικότητα όταν την περιοδο εξαρσης του metal πουλαγε πολύ το όλο στυλ...(kiss ac/dc μπλαμπλαμπλα)
Τωρα εν έτη 2007 προσωπικά μου φαίνονται λίγο γραφικά.......Νομίζω πώς θα συμφωνήσω με την αποψη του mindconspiracy....
>Punk-Oi (μα γιατί φορανε τιράντες και γκετες?)
>Indie-Alternative (μα γιατί ντυνονται ετσι σαν αγγλάκια όλα τους?)
>HArd Rock (μα γιατί αφηνουν μουσια και αλογοουρά....?)
>Βlues (μα γιατί ντυνονται σαν hillbilly απο το texas)
>Soul-Reggae (τα dreadocks στα μαλλάκια τι τα θέλουν???)
.
.
.
.
.
.
.
.
.
ετσι μπορούμε να ταμπελώσουμε καθε ειδος μουσικής και να μην λεμε "Α εγώ ακούω metal" αλλά εγώ "Α εγώ ντυνομαι σαν μεταλο..."
Καταλαβαίνεται τι εννοώ...
(no offence πάντα...τα παραδειγματα ήταν τυχαια....και προφανως δεν αντιπροσωπεύουν την γνώμη μου)
Προφανως η ολη ιδέα ξεκινησε για εμπορικότητα όταν την περιοδο εξαρσης του metal πουλαγε πολύ το όλο στυλ...(kiss ac/dc μπλαμπλαμπλα)
Τωρα εν έτη 2007 προσωπικά μου φαίνονται λίγο γραφικά.......Νομίζω πώς θα συμφωνήσω με την αποψη του mindconspiracy....
Τωρα βεβαία αυτή η συζητηση μπορεί να γίνει για καθε ειδος μουσικήςΕίναι είναι είδος διαφημισης και 'προσυλητισμού' σε άτομα κυρίως ανήλικα με ασθενές η ανύπαρκτη προσωπικότητα.Εκτός από όλες τισ συνέπειες που έπονται αυτου του στυλ και ψευτοκουλτούρας ντύνονται και απαίσια.
Πιστευώ να σε κάλυψα.
Keep Rocking!
>Punk-Oi (μα γιατί φορανε τιράντες και γκετες?)
>Indie-Alternative (μα γιατί ντυνονται ετσι σαν αγγλάκια όλα τους?)
>HArd Rock (μα γιατί αφηνουν μουσια και αλογοουρά....?)
>Βlues (μα γιατί ντυνονται σαν hillbilly απο το texas)
>Soul-Reggae (τα dreadocks στα μαλλάκια τι τα θέλουν???)
.
.
.
.
.
.
.
.
.
ετσι μπορούμε να ταμπελώσουμε καθε ειδος μουσικής και να μην λεμε "Α εγώ ακούω metal" αλλά εγώ "Α εγώ ντυνομαι σαν μεταλο..."
Καταλαβαίνεται τι εννοώ...
(no offence πάντα...τα παραδειγματα ήταν τυχαια....και προφανως δεν αντιπροσωπεύουν την γνώμη μου)