Anyway το κειμενο μου αρεσε,φυσικα και δεν μας αντιπροσωπευει ολους,αλλα το βρηκα τουλαχιστον συμπαθητικο.
Οπως και να'χει,μια χαρα ειναι η σημερινη εποχη.Τα παιδια μας θα μεγαλωσουν και θα θυμουνται τα παιδικα τους χρονια και εκεινα με την ιδια νοσταλγια οπως εμεις,γιατι πολυ απλα θα ειναι
τα παιδικα τους χρονια!
Σιγουρα το γεγονος οτι εχουμε πηξει στο τσιμεντο και στα αυτοκινητα ειναι ασχημο,αλλα ειναι ασχημο για εκεινους (ολους εμας) που εχουμε δει και την αλλη πλευρα του νομισματος,για τα παιδια μας θα ειναι απλα "μια χαρα",δεν θα τους κανει εντυπωση.Θα ειναι στο ιδιο σχολειο με ανθρωπους διαφορετικων εθνοτητων,θα "κανoυν διαιτα" χαμηλων υδατανθρακων,θα πινουν Coca Zero,θα βλεπουν Λαμπυρη..(Ματαρες ε? By the way που λενε και στο χωριο μου!)
Τωρα αν ολα αυτα ειναι καλο η κακο,τι να πω δεν ξερω,θα ρωτησω την κορη μου σε 5-6 χρονια.
ΥΓ Παντρευτηκα,νοικοκυρευτηκα αλλα μυαλο δεν εβαλα,ψηνομαι στα καρβουνα για μια Custom Strat (Sonic blueeee,"12 inch radius,soft V,rose,6105,με '59 μαγνητες και roller nut..μπρρρ) και ας εχω βαπτισια σε λιγους μηνες!