ΠΑΛΙ ΛΑΘΟΣkwstas79 είπε:Καλά δεν είπα ότι είναι αδύνατο, απλά τεχνικά ανέφικτο να γίνεται σε καθημερινή βάση.
Φιλε SF καλά το ειχε γραψει ο "καραβαλαχος", ετσι προφερεται στα αγγλικαSuperfunk είπε:του οποιου το σαμαρι εγραφε "ΠΟΡΣ" (ο καραβλαχος ειχε ξεχασει να γραψει το "Ε")
Στου Ζωγράφου ήταν απολύτως εφικτό πίστεψέ με.kwstas79 είπε:Βασικά αναφέρεται κυρίως σε όσους ζούσαν στην επαρχία.
Δυσκολεύομαι να πιστέψω πως κάποιος θα μπορούσε να παίξει πετροπόλεμο στην πλατεία Ομονοιας ή στο Σύνταγμα για παράδειγμα.
ΟΚ ΑΡΧΗΓΕ ΟΤΙ ΠΕΙΣ.delta66 είπε:ΠΑΛΙ ΛΑΘΟΣΚαλά δεν είπα ότι είναι αδύνατο, απλά τεχνικά ανέφικτο να γίνεται σε καθημερινή βάση.
κατα που την εκανες αν επιτρεπεται?Superfunk είπε:για αυτο και πηρα τα μπογαλακια μου & την εκανα
παρεα με τα ποντικια δηλαδη? 8) 8)Superfunk είπε:Ανατολη βεβαια ΝΥ (η δυση ειναι για τους ...φλωρους... )
Μπραβο φιλε και κοιτα να συνεχισεις να ζεις.alderbody είπε:Εγω γεννηθηκα (και ζω) στη Θεσσαλονικη post-CBS (1971) και παιζαμε κανονικα με πετρες, ξυλα και λοιπα κακα πραματα.
...πολλα κακα πραματα...
και ζουμε ακομα...
;D
Μπραβο φιλε και κοιτα να συνεχισεις να ζεις.
alderbody είπε:post-CBS (1971)
Και σημερινα μοντελα βγαινουν καλα.frunobulax είπε:... στα παιδιά μου (μοντέλα 2005 και 2007)
Custom shop και απο τα ακριβά μάλιστα...!!! οι γέννες τους μόνο (χώρια τα πριν και μετά) μου πήγαν 11 χιλιάρικα...!!!!!!delta66 είπε:Και σημερινα μοντελα βγαινουν καλα.... στα παιδιά μου (μοντέλα 2005 και 2007)
Αμα ειναι και custom shop οπως τα δικα σου?!!!