Ρούχα και σκηνική παρουσία

Και όμως Σπύρο, εδώ δεν μιλάμε για λάθος βερμούδα, αλλά για λάθος Strat!

Έπρεπε να έχει την κάτωθι συνημμένη  ;D ;D:

Aloha.jpg

Jazzjoker είπε:
Αν κάνεις όνομα βέβαια, μπορείς να ντύνεσαι με τα φώτα κλειστά:
Τα ξεχνάς τα Αρμάνι και το καρεδάκι των 80s; ;)

Απλώς εδώ είναι δικό του το μαγαζί και "καλώς ήλθατε, είμαστε όλοι φιλαράκια άνετοι και cool και στο καλοκαιράκι τραγουδάμε τα δυό μας παρέα μπλουζ."

Όλα έχουν την σημειολογία τους....

ierissiotis είπε:
Ναι οκ αλλά μη ξεχνάτε ότι βρισκόμαστε στην Ελλάδα.Απο την άποψη ότι πχ αν μια μπάντα παίζει southrock και είναι όλοι ντυμένοι σαν τον John Wayne το πιο πιθανόν είναι να φαίνονται καραγκιόζηδες απο κάτω παρά να εντυπωσιάσουν.Πάν μέτρο άριστο!Κάτι πιο ενδιάμεσο πιστεύω πως θα είναι σωστότερο!Κατ εμέ πάντοτε.
+1 αλλά συμφωνώ και με τις περισσότερες απόψεις των υπολοίπων.

Και μην ξεχνάμε ότι όσο πιο κυριλέ είναι το ντύσιμο-στήσιμο, τόσο πιο ψηλά ''επιτρέπεται''

να είναι κρεμασμένο το όργανο.
Όπως του κυρίου Beggs ας πούμε; Ή δεν είναι τόσο κυριλέ; ;D (Πολύ ωραίος μπασίστας btw)

NB1-ccedc.jpg

HOWARD JONES NICK BEGGS What Is Love [live @20th anniversary of HJ work]

Sonic X είπε:
Όπως του κυρίου Beggs ας πούμε; Ή δεν είναι τόσο κυριλέ; ;D (Πολύ ωραίος μπασίστας btw)
Αν φορούσε τουαλέτα με ουρά θα το είχε κρεμασμένο στο λαιμό σαν κόσμημα :D

bihlas87 είπε:
Τυχαία και επίτηδες ακραία παραδείγματα, δεν έχουν σχέση με προτιμήσεις αλλά πως να το

κάνουμε... δε λέει 45 χρονών άνθρωπος να στέκεται σαν χιμπατζής που ξύνει τα @@ του ;D
Έτσι το βλέπεις εσύ.....

Όπως κι εγώ μπορώ να σου πω ότι ο κινούμενος 80άχρονος θίασος του Buffalo B. King "How the White Audience Was Won" με τις ατέρμονες επαναλήψεις των ίδιων και των ίδιων επί δεκαετίες, μορφασμών licks και τραγουδοακκόρντων και με guest stars μέχρι και τον Σεφερλή, δεν είναι ότι πιο ελκυστικό για το "αγριεμένο νιάτο".

Εγώ βλέπω δυο επαγγελματίες που γουστάρουν αυτό που κάνουν και αφού το γουστάρουν εκατομμύρια άλλοι, μάλλον το κάνουν καλά ;)

Του κλάπτον πάντως, μια στις τόσες, του βγαίνει μια αγγλίλα τουριστικού τύπου. Το πιο πιθανό είναι ότι με αυτές τις βερμούδες φοράει και σανδάλι με βέλκρο φτέρνας από κάτω.

Όσο για τα απερίγραπτα κοστούμια των 80's, είχα δει παλιά σε μια μουσική εκπομπή στην τηλεόραση (να δεις πώς τη λέγανε....) τον κλάπτον να παίζει με ένα ανεκδιήγητο μωβ/φούξια κοστούμι. Τελειώνοντας η εκπομπή και καθώς ο παρουσιαστής ευχαριστούσε τους καλεσμένους, ανέφερε και ότι ο κύριος Κλάπτον θα ήθελε να ευχαριστήσει τον Μπάτμαν που του δάνισε το κοστούμι του Τζόκερ ή κάτι παρόμοιο. Του Ερίκου δεν του πολυάρεσε η ατάκα.

Μετά το 80's Hard Rock-Pozer Styling, όλα τ'αλλα είναι "κουστουμάκια" και "ταγιεράκια" για γάμους και δεξιώσεις ;D ;D

31120.jpg

12162.jpg

danger.jpg

Και τι μαλλί ε? ;) ;D

Βερμούδα χακί-με λέλουδα

All stars μπλού

Μπλουζάκι t-shirt με στάμπα "I am not drunk , I can lay on the floor whithout holding on"

ΚΑΙ ΡΟΖ ΚΙΘΑΡΑ Fender

Ο απόλυτος συνδυασμός

Και μη το ξεχάσω, έπαιζα heavy metal, όχι παλιά, πριν ένα μήνα        ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Superfunk είπε:
Κουστουμι απο την Savile Row των 5.000 ευρω φοραει & o Nick Cave & οι Tindersticks ;)
Και αυτοί από κει ψωνίζουν .... 8) ;D

n5dt7oe1e85ff51.jpg

..... τα παπούτσια και τα μαλλιά τα έχουν απο γεννησιμιού τους  ;D

Πάω να ψωνίσω σήμερα με τη μπάντα ρούχα για να παίξουμε σε δεξίωση στην Κρητη. Παίζουμε τζαζ και μας ζητήσανε να είμαστε ντυμένοι το ίδιο. έχουμε και τραγουδίστρια (εννοείται δεν θα φοράει τα ίδια με μας,ε  ;D ).

Σκέφτομαι κάτι κλασικό του στυλ παντελόνι- πουκάμισο- γραβάτα. Τώρα, για τα χρώματα, λογικά δεν πρέπει να παίζουν τρελές αντιθέσεις, φαντάζομαι (πόσο ''καρτα'' να'μαστε;)...

για προτείνετε αν δεν βαριέστε

schreivox είπε:
       Πάω να ψωνίσω σήμερα με τη μπάντα ρούχα για να παίξουμε σε δεξίωση στην Κρητη. Παίζουμε τζαζ και μας ζητήσανε να είμαστε ντυμένοι το ίδιο. έχουμε και τραγουδίστρια (εννοείται δεν θα φοράει τα ίδια με μας,ε  ;D ).

Σκέφτομαι κάτι κλασικό του στυλ παντελόνι- πουκάμισο- γραβάτα. Τώρα, για τα χρώματα, λογικά δεν πρέπει να παίζουν τρελές αντιθέσεις, φαντάζομαι (πόσο ''καρτα'' να'μαστε;)...

Με σαφείς αναφορές στο “La Notte” του Antonioni

Αν και δεν χρειάζεται, μερικές φορές βάζουμε κάτι καλό. ;D

N.M.P..jpg

Nestoras είπε:
Αν και δεν χρειάζεται, μερικές φορές βάζουμε κάτι καλό. ;D
Δεν γράφω τίποτα!!!!!!!!!! Δεν θα με χωρέσει ο server!!!!!! 

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

LK είπε:
Δεν γράφω τίποτα!!!!!!!!!! Δεν θα με χωρέσει ο server!!!!!! 

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
SPEECHL(K)ES? :D

schreivox είπε:

omada_ofi.jpg

Έχουν και ολόμαυρες εμφανίσεις αν είναι βραδινή η δεξίωση

Αν μου επιτρέπετε να πω κι εγώ τη γνώμη μου στον Ιερισιώτη.

Το είδα τις προάλλες το βίντεο που πόσταρες ,πραγματικά ,αν και δεν είναι του στυλ μου η μουσική σας και παρά τον άσχημο ήχο κατάλαβα, ότι παίζετε όμορφα .

Πριν καν μιλήσει ο ΛΚ πεί εμφάνισης και σκηνικής παρουσίας βλέπωντας το βίντεο κάτι δε μου πήγαινε καλά στο οπτικό κομμάτι .Φυσικά ήταν αυτά ακριβώς που σου είπαν λίγο πολύ όλοι και φυσικά συμφωνώ σχεδόν με όλα όσα σου είπαν.

Όλα αυτά ίσως να είχαν περάσει απαρατήρητα αν δε συνέβαινε το εξής άτυχο για σας περιστατικό .Παίζατε σε μια μεγάλη σκηνή και ήταν εμφανέστατα άδεια .Το αυτί γέμιζε όμορφες μουσικές ,αλλά το μάτι έβλεπε άλλα πράγματα απ αυτά που θα περίμενε με βάση το αυτί .Εβλεπε 4 αδιάφορους τύπους να στέκονται ακίνητοι σε μια τεράστια σκηνή ,ντυμένοι σα να είχαν βρεθεί τυχαία εκεί περιμένοντας το λεωφορείο .

Αν παίζατε σε μια μικρή σκηνή ,είσασταν πιο κοντά ο ένας στον άλλο ,τα τραβήγματα της κάμερας ήταν πιο κοντινά σε πρόσωπα ή χέρια ,ίσως το ενδυματολογικό να είχε περάσει απαρατήρητο και απλά να μιλάγαμε μόνο για το πόσο καλοί μουσικοί είστε και πόσο καλά υπηρετείτε το είδος .Δυστυχώς η εικόνα με τον ήχο ήταν άνισα και γι αυτό ακούστηκαν όλα αυτά .

Πραγματικά κι εγώ γι αυτό σου μιλάω ,γιατί είναι κρίμα να έχεις ιδρώσει τόσο πολύ να πετύχεις αυτό το ηχιτικό αποτέλεσμα και από κάτι τόσο απλό και εύκολο να διορθωθεί, τελικά να τη πατάς.

Επειδή και εγώ στο παρελθόν που έπαιζα ,αλλά και οι περισσότεροι από μας εδώ μέσα αντιμετωπίζουμε παρόμοια προβλήματα ,αν μου επιτρέπεις να σου δώσω μερικές φιλικές συμβουλές.

Αποφεύγετε τις μεγάλες σκηνές ,που δύσκολα γεμίζουν το μάτι του θεατή. Είναι δύσκολο για τους περισσότερους ερασιτέχνες και ημιεπαγγελματίες ή ακόμα κάποιες φορές και επαγγελματίες μουσικούς ,να παίζουν και να κάνουν σώου, χωρίς να μοιάζουν με καραγκιόζιδες.Η κινησιολογία πχ ενός Πιτ Τάουνσεντ είναι ικανή από μόνη της να γεμίσει μια σκηνή ,αλλά πόσοι από εμάς ειδικά εδώ στο Ελλάντα παίζουμε τόσο συχνά μπροστά σε μεγάλα ακροατήρια σε πελώριες σκηνές ,ώστε να αποβάλουμε το άγχος μας και να νοιώσουμε άνετα και αποενοχοποιημένα ,ωστε να βγάλουμε μια φυσιολογική και με άνεση κίνηση που δε θα μας κάνει να μοιάζουμε με το Χατζηαβάτη.Οι περισσότεροι από μας στεκόμαστε στη γωνίτσα μας και οι κινήσεις μας είναι μετρημένες και τελικά αυτό είναι και το καλύτερο προκειμένου να μη χαρακτηριστούμε ψευτοεπιδειξίες που δεν κατέχουν και το σπορ.

Το να μικρύνεις μια μεγάλη σκηνή κάποιες φορές είναι εφικτό,αλλά εδώ μπαίνουμε σε άλλα χωράφια μακρυνά για τις δυνατότητες των περισσοτέρων από μας ,που πολλές φορές δεν έχουμε καν ηχολήπτη δικό μας.Αυτό όμως που μπορεί να γίνει ,είναι να βρίσκεστε πιο κοντά ο ένας με τον άλλο και να μη θυμίζετε σκόρπια διαδήλωση. Από τη στιγμή που δεν έχετε έναν Μικ Τζάγκερ να ρίχνει χλμ στη σκηνή πέρα δώθε,προσπαθήστε να επικεντρώσετε το μάτι του κοινού στο κέντρο της σκηνής σε ένα μαζεμένο σύνολο και μην απλώνεστε .

Το ντύσιμο νομίζω υπερκαλύφθηκε από τους προλαλίσαντες ,απλά όπως είπαν και τα παιδιά ,φόρα κάτι ανάλογο μιας ειδικής κατάστασης που συμμετέχεις,σύμφωνα πάντα και με τη προσωπική σου ιδιοσυγκρασία και γούστο.Τα παραδείγματα των τελετών -γάμος,βάφτιση-κηδεία-δεξίωση-δικαστήριο- είναι πολύ καλά.Σίγουρα σε κάποιο τέτοιο έχεις βρεθεί και σίγουρα δεν πήγες όπως πας μια βόλτα για καφέ.Απ την άλλη ,αν δεν έχεις συνηθήσει να φοράς ''φράκο'' και δεν μπορείς να το υποστηρίξεις να είσαι σίγουρος πως κανένας δεν θα στο ζητήσει ,ούτε θα του λείψει, μια και αν το έβαζες το ρούχο θα σε φόραγε και όχι εσύ αυτό.

Πάντα υπάρχουν τρόποι για προσεγμένο ντύσιμο,χωρίς ακραίες επιλογές.

Φιλικά  ;)

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back