- Πόντοι
- 2,098
Κι εγώ το έτρεξα λίγο, και το σταμάτησα μόλις έπεσα πάνω στο σημείο που λέει ότι δεν είναι multitimbral.?εγώ λίγο που είδα πήρα ιδέες για να φτιάξω κομμάτια.
Κι εγώ το έτρεξα λίγο, και το σταμάτησα μόλις έπεσα πάνω στο σημείο που λέει ότι δεν είναι multitimbral.?εγώ λίγο που είδα πήρα ιδέες για να φτιάξω κομμάτια.
Το είχε πει ο Πατήρ Παϊσιος.............. "Δεν θα έχει ο cos_dr το νέο Roland Gaia 2 και θα είναι σαν να το έχει"ρώ να τραβήξω τους ήχους σαν λούπες, να τις ρίξω π.χ στο V-Synth και να φτιάξω πράγματα τρελά.
για τα φίλτρα μάλλον πάει ξεχωριστά σε κάθε part. δεν το θυμάμαι αυτό καλά και βαριέμαι να το ψάχνω τώρα. Μην το ξυπνάω ή ψάχνω το manual?cos_dr είπε:Και φυσικά τα parts μοιράζονται αναγκαστικά τα ίδια φίλτρα, effects και τον arpeggiator/sequencer
το πρώτο part καθορίζει τα υπόλοιπα, όχι να τα λέμε και αφτά
Antiquity...Και φυσικά τα parts μοιράζονται αναγκαστικά τα ίδια φίλτρα, effects και τον arpeggiator/sequencer
το πρώτο part καθορίζει τα υπόλοιπα, όχι να τα λέμε και αφτά
για τα φίλτρα μάλλον πάει ξεχωριστά σε κάθε part. δεν το θυμάμαι αυτό καλά και βαριέμαι να το ψάχνω τώρα. Μην το ξυπνάω ή ψάχνω το manual?
Τι να γράψω? τα έχω πει όλα εδώ και χρόνια.Ρε παιδιά, να κάνω μια πρόταση?
Γιατί δεν ανοίγετε ένα νήμα "Το ιδανικό synth για μένα", να γράψετε ποιο θα ήταν το ιδανικό synth για κάθε έναν από εσάς?
Είναι η λογική του οργάνου.Antiquity...Προβολή συνημμένου 39134
Το πρώτο. Και με το os v2@cos_dr Ποιο V-Synth έχεις από τα τρία?
Πως το γυρίζεις στο 1??Το πρώτο. Και με το os v2
Αλλα καμία φορά το γυρίζω σε 1 γιατί μου αρέσουν και τα πρώτα presets.
ρίχνεις το OS δεν είναι τίποτα.Πως το γυρίζεις στο 1??
Μάιστα. Κανονικά θα έπρεπε στο νέο OS να υπάρχουν και τα παλιά/πρώτα presets, περίεργο μου ακούγεται.?ρίχνεις το OS δεν είναι τίποτα.
Έχω το αρχείο μεσα στην SD card που έχω και πατάω αν θυμάμαι καλά όπως το ανοίξω ταυτόχρονα MODE και patch 8 και το ρίχνει, δεν παίρνει ώρα, αμέσως το κάνει.
Το έχω σημειωμένο το πως το κάνω
Όχι, είναι τελείως αλλαγμένη η λίστα, δεν χωράνε να τα έχεις και τα δυο μαζί και δεν είναι συμβατοί οι ήχοι της 2 με την ένα γιατί είναι άλλη η ROM ούτως η άλλως.Μάιστα. Κανονικά θα έπρεπε στο νέο OS να υπάρχουν και τα παλιά/πρώτα presets, περίεργο μου ακούγεται.?
Ωραίο το Cyklotronik.?Τι μπορεί να γίνει με ένα vocal sample και ένα sample από το στόμα μου με analogue modelling τεχνικές
Δεν υπάρχει κανονικά. Βλέπε για παράδειγμα Fantom-X vs Fantom-G ειδικά στις αρχικές εκδόσεις.Κανονικά θα έπρεπε στο νέο OS να υπάρχουν και τα παλιά/πρώτα presets
+1Απλά είχαν βγάλει την πρώτη, μετά την ενάμισι και στη δυο τα άλλαξαν όλα και άφησαν τους ήχους της εναμισι.
+1Όχι, είναι τελείως αλλαγμένη η λίστα, δεν χωράνε να τα έχεις και τα δυο μαζί και δεν είναι συμβατοί οι ήχοι της 2 με την ένα
Δεν ξέρω τι παίζει με τα Roland, μάλλον είναι νορμάλ για αυτά όταν κάνουν update στο OS να αλλάζουν και τα presets. Δεν θυμάμαι να το έχω δει αυτό να συμβαίνει σε synths από άλλες εταιρείες.?Δεν υπάρχει κανονικά. Βλέπε για παράδειγμα Fantom-X vs Fantom-G ειδικά στις αρχικές εκδόσεις.
Δεν παίζει πάντα. Αλλά σε κάποια μηχανήματα έχει παίξει και ήταν σοβαρό θέμα. Αλλά πέρα βρέχει.Δεν ξέρω τι παίζει με τα Roland, μάλλον είναι νορμάλ για αυτά όταν κάνουν update στο OS να αλλάζουν και τα presets. Δεν θυμάμαι να το έχω δει αυτό να συμβαίνει σε synths από άλλες εταιρείες.?
Τέλος πάντων, δεν έχει σημασία.