Ενταξει, κανει πολλα ωραια πραγματα, αλλα οχι και ολα.
Ο waterfall ας πουμε τρελαινεται για την FM Synthesis. Δε νομιζω οτι το V Synth θα ηταν προτεινομενο για κατι τετοιο.
Με την D-50 την κάρτα του δίνει τα .... αλγοριθμικά. Καλύπτεται θα έλεγα το θέμα από το mode αυτό και μάλιστα σε direct συνεργασία με pcm waveforms.
Φυσικούς ήχους τόσο όσο το sampling του επιτρέπει. Δεν έχει να ζηλέψει τίποτα με ορθή χρήση του Variphrase και λίγο layering. Δεν μπορεί να φτάσει τα workstations ή τα άλλα sample playback romplers 20ετίας ακριβώς λόγω του capacity που ανέφερα. Αν δεν υπήρχε αυτό θα τα χτυπούσε στα ίσια γιατί δεν αλλάζει τίποτα στη μηχανή.
Ναι, μπορεί να δώσουν στα specs αλλά το αποτέλεσμα είναι συγκρίσιμο έως θα τολμήσω να παρεξηγηθώ να πω πως ευνοεί το V-Synth ακριβώς λόγω του έξυπνου structure του. Έχω γύρω στους 3000 ήχους συλλέξει γι αυτό που έχω ακούσει άπειρα patches άλλων synth ιδιαίτερα με το διαδίκτυο και μερικούς θα τους παρέθετα και θα βλέπατε πως δεν έχουν match από αλλού.
Το kronos είναι εξαιρετικό όργανο γι αυτό που είναι γιατί είναι workstation, είναι το απόλυτο εργαλείο για τη δημιουργία μουσικής με την λογική της μουσικής παραγωγής αλλά δεν συγκρίνονται τα δύο όργανα,
Το V-Synth μπορεί να συγκριθεί με Synths και είναι μοναδικό γιατί ακριβώς έχει όλα όσα δεν έχουν τα άλλα synth μαζί, θέλεις δυο άλλα synth για να κάνεις ότι κάνεις με το V-Synth και κάτι που να κάνει τη δουλειά του COSM
Είμαι οπαδός, δεν είμαι αντικειμενικός λοιπόν? μην μου δίνετε σημασία αλλά υπάρχει σε αυτά που λέω και μια βάση και μια ουσία.
Κρίμα για ένα όργανο που θα ήταν ο βασιλιάς με λίγες προσεκτικότερες κινήσεις, θα ήταν ο πρωταγωνιστής αλλά έμεινε ένας σεβαστός κομπάρσος χαχαχαχαχχχ?
Φτιαγμένος όμως από την πάστα των πρωταθλητών γι αυτό και στα κατάλληλα χέρια μπορεί να ξεχωρίσει