- Πόντοι
- 1,848
Άντε να μείνουμε, μια και ήρθε και ο Μανώλης. Απ'τα λίγα που είδα/διάβασα το νέο GAIA είναι κάτι ανάλογο του System-8? Φορτώνει δηλαδή κι αυτό διάφορες sound engines? Κάτι τέτοιο κατάλαβα.Ας μείνουμε στο Gaia.
Άντε να μείνουμε, μια και ήρθε και ο Μανώλης. Απ'τα λίγα που είδα/διάβασα το νέο GAIA είναι κάτι ανάλογο του System-8? Φορτώνει δηλαδή κι αυτό διάφορες sound engines? Κάτι τέτοιο κατάλαβα.Ας μείνουμε στο Gaia.
Βασικά το update ήταν στη rom και προσθήκη κάποιων νέων στοιχείων στο λειτουργικό.Δεν ξέρω τι παίζει με τα Roland, μάλλον είναι νορμάλ για αυτά όταν κάνουν update στο OS να αλλάζουν και τα presets. Δεν θυμάμαι να το έχω δει αυτό να συμβαίνει σε synths από άλλες εταιρείες.?
Τέλος πάντων, δεν έχει σημασία.
+1Ας μείνουμε στο Gaia.
Απ'ότι πληροφορήθηκα έχει τη δυνατότητα, θα δούμε.Φορτώνει δηλαδή κι αυτό διάφορες sound engines?
Οπότε το όνομα "GAIA 2" δεν κολλάει πουθενά. Τι σχέση έχει το νέο synth με το original GAIA? Απ'ότι θυμάμαι καμία. Έπρεπε να το πουν System-8 v2.?Απ'ότι πληροφορήθηκα έχει τη δυνατότητα, θα δούμε.
Στο μέλλον θα ξέρουμε ποιές και με τι πολυφωνία.
Το θέμα δεν είναι τι θα αγόραζα εγώ, το θέμα είναι η "συγγένεια" που έχουν τα δύο synths. Όταν το ονομάζεις GAIA 2, οι κάτοχοι του original GAIA περιμένουν ένα ανάλογο και πιο προηγμένο synth, δεν περιμένουν ένα εντελώς διαφορετικό synth. Η σειρές Motif & MO πχ της Yamaha, όλα τα μοντέλα σε αυτές είχαν την ίδια sound engine, με το κάθε νέο μοντέλο να "χτίζει" πάνω σε αυτήν προσθέτοντας της μεγαλύτερες δυνατότητες.Εσύ θα αγόραζες synth βάση ονομασίας;
Κάθε έξι μήνες περίπου βγάζει νέα προϊόντα. Αν το ονόμαζε για παράδειγμα System-8 V2 παραπέμπει αυτομάτως στο System-8, πράγμα που δεν το θέλουν (βλέπε marketing). Υποθέτω πως αυτή είναι η απάντησή τους.
Αυτό δεν απαντάει στο ερώτημα ΓΙΑΤΙ ονόμασαν ένα εντελώς διαφορετικό synth GAIA 2. Τι θα πει "Η φιλοσοφία είναι ίδια για το target group που τους ενδιαφέρει."?Η φιλοσοφία είναι ίδια για το target group που τους ενδιαφέρει.
Η ερώτηση απευθύνεται γενικά, όχι σε σένα. Αλλά μια και είσαι στα μέσα και στα έξω της Roland για πολλά χρόνια είπα μπας και ήξερες γιατί το ονόμασαν έτσι.?Όπως με ρωτάς αισθάνομαι υπόλογος για την ονομασία που του έδωσαν. ?
Δεν είμαι αυτός που το ονόμασε έτσι ?
Όποιος θέλει μπορεί να τους ρωτήσει, αυτοί είναι οι "νονοί" ?
Σίγουρα όχι. Δεν ασχολούμαι με το θέμα της ονοματοδοσίας ?είπα μπας και ήξερες γιατί το ονόμασαν έτσι
Κακώς!Σίγουρα όχι. Δεν ασχολούμαι με το θέμα της ονοματοδοσίας ?
παντου και παντα συναντας εναν καφρο hater και εναν που να αγαπαει τον hater!!!!!Καλά, αυτό συμβαίνει σε όλα ανεξαιρέτως τα θρεντς στο ΝΟΙΖ από ένα σημείο και μετά, ακόμα και στο "Τι τρώτε σήμερα?"?