• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

Roland GAIA 2 (Nο2)

Οσο αφορα την wavetable, οχι πολυ. Ομως το gaia εχει και virtual analog δυνατοτητες, παιρνει μαλιστα και την εξομοιωση του jupiter 8, με ενα επιπλεον κοστος βεβαια γυρω στα 180 ευρω.

Οσο αφορα την wavetable, οχι πολυ. Ομως το gaia εχει και virtual analog δυνατοτητες, παιρνει μαλιστα και την εξομοιωση του jupiter 8, με ενα επιπλεον κοστος βεβαια γυρω στα 180 ευρω.
σ ευχαριστω πολυ!

ερωτηση:  αν εχεις 1 KORG wavestation και 1 modwave, ποσο συμπληρωματικο κλπ κλπ γνωμες, μπορει να ειναι το Gaia 2? 
με το modewave ειναι πιο κοντα σε ηχο, πιο καινουργιιο και μπορει να συνδυαστει με το gaia2 ανετα σε ενα σεταπ electro,house,edm κτλ η σε ενα πιο progressive full band σχημα

με το wavestation δεν βλεπω καποια σχεση ειναι τελειως 90s ο ηχος και αρκετα ξεπερασμενος.... εκτος αν θες πολυ συγκεκριμενους ηχους οπως καποια pads του οργανου πχ αλλα και παι θα ακουγεται καπως....

το μονο οργανο απο αυτη τη δεκαετια που θα μπορουσε να συνδυαστει ενα gaia2 πιστευω ειναι ενα jd 800 η ισως ενα jp8000 η korg ms2000, αλλα παλι με επιφυλαξη καθως εχουν χρησιμοποιηθει πολυ δισκοφραφικα και κανουν μπαμ τα presets....

ο ηχος του gaia2 προσωπικα μου αρεσε πολυ για electro,ambient,edm πειραματισμους.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
η korg ms2000
Τις προάλλες έβαλα το review στο τάμπλετ για να με πάρει ο ύπνος (κυριολεκτικά), και ακούγοντάς το ξανά σκέφτηκα πόσο πολύ μου θυμίζει σαν ήχος το MS2000. Γενικά βλέποντάς το καλύτερα σαν δυνατότητες δεν είναι άσχημο, αλλά ο ήχος του ακούγεται πολύ ξερός και στείρος, φάση 00s. 

To Omnisphere είναι το απαν όλων σε όλα αυτά ?
Φιλε το αγορασα, εχεις δικιο, ειναι εξαιρετικο! Σ ευχαριστω για την συμβουλη!

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!δ.jpg

Φιλε το αγορασα, εχεις δικιο, ειναι εξαιρετικο! Σ ευχαριστω για την συμβουλη!

Καλωσήρθες στους ΙΣΧΥΡΟΥΣ ?️‍♂️

Είσαι πλέον πληκτροπαραγωγός 33ου βαθμού. ?

Χρησιμοποίησε τη δύναμη που έχεις πλέον στα χέρια σου με ΣΥΝΕΣΗ?

Εξ άλλου, όπως με είχε μάθει κάποτε ο υπέρτατος @Μανώλης Χναράκης και αυτό ROLAND είναι μέσα του.

χαχαχαχαχαχαχαχαχχαχα?

Εγώ βλέπω thread roland gaia 2, και αγοράζει omnisphere ο κόσμος.

Ε ρε ινφλουέντζα που δουλεύει ....

Εγώ βλέπω thread roland gaia 2, και αγοράζει omnisphere ο κόσμος.

Ε ρε ινφλουέντζα που δουλεύει ....
αν δεν εισουν hater και  επταξυπνος, θα εκανες μια αναδρομη να δεις πως ξεκινησε η συζητηση. ουστ

Είμαι hater?

Και επτάξυπνος?

Να 'σαι καλά, ευχαριστώ.
Κάποια στιγμή θα μας διωχναν από τα Θρεντ τους. Αλλά το ουστ δεν το περίμενα..

Στράτο έχετε μπηφ ή κάτι άλλο συμβαίνει?

Έχουμε μπηφ not.

Οπότε μάλλον κάτι άλλο συμβαίνει.
Θες να μαζευτούμε 5-10 άτομα να πάμε να του την στήσουμε κάτω απ'το σπίτι του κ να παίζουμε πυξ λαξ με τέλε μέχρι να ζητήσει συγγνώμη?

image.png

σας θυμίζει κάτι το λογότυπο της εταιρείας?

image.jpeg

.............

Παρόμοια θέματα

Trending...

Νέα θέματα

Back