Κανονίκα ο Ηχολύπτης ή η εταιρία που έχει αναλάβει τον ήχο στο μαγαζί...skantzos είπε:Επειδή είχαα κάτι διαφωνίες πρόσφατα, θα ήθελα τη γνώμη σας. Σε ένα μαγαζί που παίζεις με ρεύμα ποιος φέρνει τα μικρόφωνα; Είναι θέμα συμφωνίας;
οπως οι ΚΟΛΙΟΙ τον ΑΥΓΟΥΣΤΟ ?αφτο ινε?RayDTutto είπε:Τα μικρόφωνα έρχονται με τη μικροφωνική .
Υ.Γ: Bρε Superfunk...άστο βρε το thread του skantzou να δούμε πού (και πώς) θα πάει.
Μη πετάς γαρύφαλλα από τώρα.
+2112warwickplayer είπε:Αν όμως είσαι μουσικός,κιθαρίστας,drummer,κρουστός,πνευστός,που σέβεσαι την δουλεία σου τότε οφείλεις να έχεις δικό σου μικρόφωνο...
Αν δε είσαι τραγουδιστής τότε είσαι απαράδεχτος αν δεν έχεις δικό σου μικρόφωνο...
Ο Thomann....Superfunk είπε:"ποιος φερνει τη μικροφωνικη?".
Κάτσε γιατί κάπου μπερδεύτηκα.audiokostas είπε:Πάμε πάλι (και κακώς γιατί είσαι Νομικός και καταλαβαίνεις την διαφορά)...
Το να το φέρεις μαζί σου, είναι το φρόνιμο. Το να το έχει αυτός, είναι το δέον.
Στα υπόλοιπα, απλώς κάνουμε κουβέντα.
Να μιλήσουμε και για την σύσταση/υπόσταση που θα πρέπει να έχει ένα γκρουπ για να έχει δικαίωμα να δίνει live.
Επειδή λοιπόν μια μικροφωνική, μία ντραμς, και τα σχετικά, ΔΕΝ μπορείς να τα κουβαλάς κάθε φορά μαζί με τους ενισχυτές σου και τα μπασοκίθαρα πέρα δώθε για 20-30 ευρώ το άτομο (και κάτι παραπάνω τα ΠΣΚ), καλό είναι να απαιτείς (ΑΣΧΕΤΩΣ αν τα διαθέτεις) από τα μαγαζιά που αυτοχαρακτηρίζονται live stages ή λαϊβάδικα, να έχουν τα βαριά και ανθυγειινά εργαλεία βάσει της ύπαρξης των οποίων μπορούν να χαρακτηριστούν live stages ή λαϊβάδικα.LK είπε:Κάτσε γιατί κάπου μπερδεύτηκα.
Δεν μπερδεύτηκες. Μου αρχίζεις τα δικανικά σου.;D
Αν υποτεθεί ότι κάποιος έκανε το λάθος και με έβαζε να παίξω στο μαγαζί του;D, ό,τι όργανο και να έπαιζα, θεωρώ ότι μέχρι το p.a. είναι ευθύνη μου (ως μουσικός). Μετά ας κόψει το σβέρκο του. Εξαιρώ και πάλι τα βαρέα και ανθυγιεινα ……πιάνα , τύμπανα κ.λ.π.
ειδες ο παλιος πως την μυριστηκε τη δουλεια? ;Dskantzos είπε:Επειδή ήμουν λίγο λακωνικός, να δώσω μερικά στοιχεία παραπάνω:
Μιλάω για μια ταβέρνα όπου έχουμε παίξει μια φορά ακουστικά (ναι κάνουμε και τέτοια) και όπου ο μαγαζάτορας αποφάσισε στην αρχή να νοικιάσει εξοπλισμό. Επειδή οι τιμές που του είπαν ήταν φωτιά είπε να αγοράσει, αφού αρνήθηκε και την εξευτελιστική πρόταση που του έκανα να στήνω εγώ το PA για 50 ευρώ.
Αφού λοιπόν έφαγα καμια 2 ώρες στο ιντερνετ ψάχνοντας για να του βρω κάτι για τα λεφτά που μου είχε πει, στη συνέχεια πήγε και πήρε μια πανηγυριώτικη αυτοενισχυόμενη κονσόλα αυτήν ακριβώς που του είχα πει να μην πάρει, δυό αγιοβασιλιάτικα ηχεία και 2 μικρόφωνα. Και συμφωνήσαμε να πάμε και μια μέρα πριν και να τον βοηθήσουμε στο στήσιμο.
Έρχομαι λοιπόν στην ουσία: του είπα ότι είμαστε 3 φωνές, στα πιο πολλά τραγούδια τραγουδάνε 2 και σε μερικά έχουμε και τριφωνία, οπότε θέλουμε 3 μικρόφωνα. Εκεί λοιπόν έγινε η διαφωνία (αν και είχαμε γενικώς συζητήσεις απείρου κάλλους, ότι τάχα γιατί δε σήκωσα το τηλέφωνο αμέσως και τον πήρα πίσω σε μισή ώρα κλπεν πάση περιπτώσει θα ήθελα να ξέρω τι συνηθίζεται, και όσο πιο πολλά μου πείτε τόσο περισσότερο με βοηθάτε: π.χ. γερανούς - καλώδια;
Ακριβώς αυτό είναι το Bottom line!audiokostas είπε:Πρότερη συνεννόηση απαιτείται για αποφυγή κόμπλας στο παραπέντε.