- Πόντοι
- 1,788
Έλα μην το παίρνεις τοις μετρητοίς. Ξέρεις πως το είπα. Άλλωστε εγώ δεν έκανα τις διαπραγματεύσεις. Λύση δόθηκε άλλωστε όπως εξήγησα. Απλά όταν εγώ έχω 10 μικρόφωνα, και είμαι ερασιτέχνης, μου φαίνεται περίεργο που μπάντα on the road δεν είχε τίποτα μαζί της, με 2 τραγουδιστές μέσα.Alter είπε:γενικως, οταν ενα προβλημα οπως αντιμετωπιζεται με συμπεριφορα , ειναι δυσκολο να βρεθει λυση..
Όσο για αυτό:
Όσες φορές έκανα για το συγκεκριμένο χώρο γραπτή συμφωνία , και επειδή τουλάχιστον στην ευρύτερη περιοχή ξέρουν ότι είμαι Δικηγόρος, να σου πω το αποτέλεσμα;στο εξωτερικο ομως απο club και πανω παντα υπαρχει συμβολαιο που αναφερει τα παντα: ολες τις υποχρεωσεις, και του διοργανωτη και της μπαντας (απο ωρα προσελευσης, μηχανηματα, ρεπερτοριο, ξενοδοχεια, φαγητα, ολα). οι μονες περιπτωσεις οπου δεν υπαρχει εγγραφη συμφωνια ειναι σε μπαρακια και τελειως ερασιτεχνικα λαιβ (οπου ολα κανονιζονται προφορικα).
ΟΛΟΙ οι μουσικοί αρνήθηκαν να την υπογράψουν (ιδιωτικό συμφωνητικό) , το αντιμετώπισαν καχύποπτα (με μια λογική – Δικηγόρος είναι πάει να μας μπερδέψει, ό,τι να ναι δηλαδή), ενώ στην ουσία ήθελα να καταγράψω σε χαρτί τα προφορικώς συμπεφωνημένα, για να μην υπάρξει παρεξήγηση.
Τώρα , αν θέλεις εγώ στα επαγγελματικά μου είμαι μπροστά 15 κινήσεις, για κάθε πιθανή στραβή. Το ίδιο απαιτώ και από τους άλλους (είτε είναι μουσικός, είτε βυρσοδέψης).
Και δεν νομίζω ότι ο ιδιοκτήτης ενός ξενοδοχείου, ή απλού bar δίκαιως χαρακτηρίζεται ως «διοργανωτης, συναυλίας». Συνήθως άσχετος είναι με το θέμα, τον χώρο προσφέρει.