Ποιό είναι το αγαπημένο σας φαγητό?

• Thread starter Thread starter VangelisV
  • Start date Start date
  • Last post Πρόσφατη δραστηριότητα Πρόσφατη δραστηριότητα:
  • Απαντήσεις Απαντήσεις: Απαντήσεις 88
  • Εμφανίσεις Εμφανίσεις: Εμφανίσεις 11K
και κάποιο κίτρινο τυρί
bite the bullet (οικονομικα) και βαλε παρμεζανα regiano (αντε και η γρανα καλη ειναι  :)) και θα με θυμηθεις.....

Superfunk είπε:
bite the bullet (οικονομικα) και βαλε παρμεζανα regiano (αντε και η γρανα καλη ειναι  :)) και θα με θυμηθεις.....
Been there, done that αδερφέ. Προτιμώ ρεγκάτο, την κάνει πιο μαστιχωτή.

Μας γ@μησες Loki, είναι και η ώρα κατάλληλη. ;D

Προτιμώ ρεγκάτο
Το ρεγκατο πρεπει κανονικα να απαγορευτει...πιο bland/generic τυρι δεν υπαρχει... ;D...χαθηκε μια καλη γραβιερα Τριπολης/Ναξου/Μυτιληνης?  ;D

Βασικά όλα τα κίτρινα τυριά μ' αρέσουν.
μονο σε ανωμαλους και ψυχοπαθεις ΔΕΝ αρεσουν τα τυρια (κιτρινα,μπλε,ασπρα,κοκκινα και εμπριμε ακομα δεν εχει σημασια)

;D

το ιδιο βεβαια ισχυει και για τα ΓΛΥΚΑ (καλα μην αρχισουμε με αυτα τωρα την βαψαμε...)

Superfunk είπε:
...

το ιδιο βεβαια ισχυει και για τα ΓΛΥΚΑ (καλα μην αρχισουμε με αυτα τωρα την βαψαμε...)
Παπαραχότες (μη γελάτε, έτσι τα λένε) της Μούρθια.

Τηγανίζεις φύλλα λεμονιάς μέσα σε χυλό για κρέπες με ξύσμα λεμονιού.

Πασπαλίζεις με ζάχαρη+κανέλα.

Τρως μόνο την τηγανίτα-μπουκιά πάνω από το φύλλο, εγώ το πρώτο το έφαγα ολόκληρο  :P

harilatron είπε:
Παπαραχότες (μη γελάτε, έτσι τα λένε) της Μούρθια.
Προσπαθησα αλλα δεν μπορεσα. ;D ;D ;D ;D

Συνεχιστε ομορφα,με εχετε φτιαξει.

Ακομα και με τις φακες-δεν ειμαι τοσο φιλος τους-του SF λιγουρευτηκα.

Τα Top10 αγαπημένα μου φαγητά σε όχι συγκεκριμένη σειρά:

6. Φασολάδα/φακές (με κρασί και ελιές και κανά παστό ή αλλαντικά τύπου παστουρμας)

4. B.B. King

10.Σουφλέ μπρόκολο

2. Andres Segovia

5. Paco de Lucia

7.Ρολό κοτόπουλο με πιπεριές και μπέικον και καλούδια

1. Jimi Hendrix

8. Φρικασέ

3. Rory Gallagher

9. Τορτελίνι in brodo & gewürztraminer

μπορείτε και να προσθέσετε κάποιο που λείπει αν το ξέχασα  8)

Superfunk είπε:
Εδώ η απάντηση γι 'μένα είναι μια και συγκεκριμένη New York cheesecake. Έχω φτιάξει άπειρες φορές, πάντα βγαίνει πολύ καλό αλλά αυτό που η γέμιση γίνεται πηχτή και βαριά και κολλάει στο κουτάλι δεν το έχω καταφέρει. Μονίμως μου γίνεται πιο ελαφρια.

theoctapus είπε:
Εδώ η απάντηση γι 'μένα είναι μια και συγκεκριμένη New York cheesecake. Έχω φτιάξει άπειρες φορές, πάντα βγαίνει πολύ καλό αλλά αυτό που η γέμιση γίνεται πηχτή και βαριά και κολλάει στο κουτάλι δεν το έχω καταφέρει. Μονίμως μου γίνεται πιο ελαφρια.
ειναι επειδη στο Greece δεν υπαρχει sour cream της προκοπης,αν το κανεις με αμερικανικη sour cream θα εχεις το ποθητο αποτελεσμα,αλλα αντε βρες αμερικανικη sour cream με τα capital controls....σε λιγο ουτε γαλα δεν θα βρισκεις... ;D

Earendil είπε:
Ο κιμάς είναι αγάπη μεγάλη, αλλά καλύτερα να ιδρώνει στο τηγάνι ως κεφτές, στη κατσαρόλα ως σάλτσα ή στον άνθρακα ως μπίφτεξ. Κρατήστε τον μακριά απ' τα γεμιστά σας και τα γεμιστά των παιδιών σας.
Πεστα  ;D

Εγώ περιμένω την αντίστοιχη δημοσκόπηση "ποιά είναι η αγαπημένη σας ποσότητα του αγαπημένου σας φαγητού"..

Πάντως πολύ γκουρμεδιά βλέπω και δεν το περίμενα..impressed που λέμε και στο χωριό μου

pitogiro.jpg

Συκωτάκια πουλιών με καραμελωμένα κρεμμύδια και πατάτες.

2015-11-28_22.29.28.jpg

harilatron είπε:
Συκωτάκια πουλιών με καραμελωμένα κρεμμύδια και πατάτες.
καποιο σουβλατζιδικο στη θεσσαλονικη κανει πιτες με τετοια συκωτακια

@Earendil: Σε αγάπησα, Σε αγαπώ, και θα Σε αγαπώ για πάντα.

Κάποιος ανέφερε γλυκά, και πολύ καλά έκανε. Εγώ λοιπόν αγαπημένες μου φίλες έκανα το εξής: στο τέλευταίο μάθημα γερμανικών του εξαμήνου, είναι κάτι σαν παράδοση να μην γίνεται κανονικό μάθημα αλλά να φέρνει ο καθένας το κατιτίς του και να γίνεται μασαμπούκιασμα. Άλλοι έφεραν σοκολάτες, ένας πολωνός κάτι μήλα (το αφήνω ασχολίαστο), μια ρωσίδα έφερε κάτι (άνοστες) τηγανίτες, η ουκρανέζα δεν έχω ιδέα τι αλλά δεν παλευόταν και πάει λέγοντας. Εγώ έφτιαξα ένα κουβά λουκουμάδες που λέτε, με αποτέλεσμα ο πολωνός να φάει σχεδόν και τον κουβά, και τα κορίτσια να ζητάνε το κορμί μου (και την συνταγή μου). Πεινάνε ρε οι άνθρωποι, με μια κολυνός βγάζεις γκόμενα που έλεγε και ο Χάρυ Κλυνν πριν τα χάσει.

Λαβρακι στην σχαρα. Ουζο Λημνιο. Σαλατα χορτα.  8)

Και τα μυαλα στα καγκελα.

Next.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back