- Μηνύματα
- 47,839
- Πόντοι
- 2,368
bite the bullet (οικονομικα) και βαλε παρμεζανα regiano (αντε και η γρανα καλη ειναικαι κάποιο κίτρινο τυρί
![Smile :) :)](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f642.png)
bite the bullet (οικονομικα) και βαλε παρμεζανα regiano (αντε και η γρανα καλη ειναικαι κάποιο κίτρινο τυρί
Been there, done that αδερφέ. Προτιμώ ρεγκάτο, την κάνει πιο μαστιχωτή.Superfunk είπε:bite the bullet (οικονομικα) και βαλε παρμεζανα regiano (αντε και η γρανα καλη ειναι) και θα με θυμηθεις.....
Το ρεγκατο πρεπει κανονικα να απαγορευτει...πιο bland/generic τυρι δεν υπαρχει... ;D...χαθηκε μια καλη γραβιερα Τριπολης/Ναξου/Μυτιληνης? ;DΠροτιμώ ρεγκάτο
μονο σε ανωμαλους και ψυχοπαθεις ΔΕΝ αρεσουν τα τυρια (κιτρινα,μπλε,ασπρα,κοκκινα και εμπριμε ακομα δεν εχει σημασια)Βασικά όλα τα κίτρινα τυριά μ' αρέσουν.
Παπαραχότες (μη γελάτε, έτσι τα λένε) της Μούρθια.Superfunk είπε:...
το ιδιο βεβαια ισχυει και για τα ΓΛΥΚΑ (καλα μην αρχισουμε με αυτα τωρα την βαψαμε...)
Προσπαθησα αλλα δεν μπορεσα. ;D ;D ;D ;Dharilatron είπε:Παπαραχότες (μη γελάτε, έτσι τα λένε) της Μούρθια.
Εδώ η απάντηση γι 'μένα είναι μια και συγκεκριμένη New York cheesecake. Έχω φτιάξει άπειρες φορές, πάντα βγαίνει πολύ καλό αλλά αυτό που η γέμιση γίνεται πηχτή και βαριά και κολλάει στο κουτάλι δεν το έχω καταφέρει. Μονίμως μου γίνεται πιο ελαφρια.Superfunk είπε:το ιδιο βεβαια ισχυει και για τα ΓΛΥΚΑ (καλα μην αρχισουμε με αυτα τωρα την βαψαμε...)
ειναι επειδη στο Greece δεν υπαρχει sour cream της προκοπης,αν το κανεις με αμερικανικη sour cream θα εχεις το ποθητο αποτελεσμα,αλλα αντε βρες αμερικανικη sour cream με τα capital controls....σε λιγο ουτε γαλα δεν θα βρισκεις... ;Dtheoctapus είπε:Εδώ η απάντηση γι 'μένα είναι μια και συγκεκριμένη New York cheesecake. Έχω φτιάξει άπειρες φορές, πάντα βγαίνει πολύ καλό αλλά αυτό που η γέμιση γίνεται πηχτή και βαριά και κολλάει στο κουτάλι δεν το έχω καταφέρει. Μονίμως μου γίνεται πιο ελαφρια.
Πεστα ;DEarendil είπε:Ο κιμάς είναι αγάπη μεγάλη, αλλά καλύτερα να ιδρώνει στο τηγάνι ως κεφτές, στη κατσαρόλα ως σάλτσα ή στον άνθρακα ως μπίφτεξ. Κρατήστε τον μακριά απ' τα γεμιστά σας και τα γεμιστά των παιδιών σας.
καποιο σουβλατζιδικο στη θεσσαλονικη κανει πιτες με τετοια συκωτακιαharilatron είπε:Συκωτάκια πουλιών με καραμελωμένα κρεμμύδια και πατάτες.