- Μηνύματα
- 12,681
- Πόντοι
- 38
Εφόσον θέλεις γουρμελίκια, τότενες η φασολάς θέλει ρέγγα.Terry RoscoeBeck5 είπε:Και για έξτρα boost, (καμία φορά) να πέφτει μέσα, στο τέλος, ψιλοκομένο κάνα πικάντικο λουκάνικο.
Και λευκόν οίνον συνοδείας.
Εφόσον θέλεις γουρμελίκια, τότενες η φασολάς θέλει ρέγγα.Terry RoscoeBeck5 είπε:Και για έξτρα boost, (καμία φορά) να πέφτει μέσα, στο τέλος, ψιλοκομένο κάνα πικάντικο λουκάνικο.
Απαραίτητο συμπλήρωμα, αλλά στην άνευ λουκάνικου. Αύριο έχουμε λαϊκή και μπορεί να πάρω μια- καθώς ήγγικεν η ώρα της φασολάδας ;Daudiokostas είπε:Εφόσον θέλεις γουρμελίκια, τότενες η φασολάς θέλει ρέγγα.
Και λευκόν οίνον συνοδείας.
Το τελευταίο θυμίζει σκύλο και αναγουλιάζω. Κατα τα άλλα είσαι ωραίος κι εσύ.cigaret13 είπε:
8) 8) 8)
fusiongtr είπε:Ρε συ Φώτη, τι στο ....
Ψήσανε τον Δούρειο Ίππο? ;D ;D ;D
;D ;D ;D Ρε παιδιά ένα μοσχαράκι είναι μόνο...... :Το τελευταίο θυμίζει σκύλο και αναγουλιάζω. Κατα τα άλλα είσαι ωραίος κι εσύ.
Ντολμαδάκια από λαχανόφυλλα με γέμιση ψητό ψάρ ι και λαχανικά.
Τάρτα (ζύμη μπριζέ) με γέμιση μανιτάρια, κορφές κουνουπιδιού, καπνιστή γαλοπούλα και κρέμα με τυριά.
Κανελλόνια με γέμιση πράσο και κοτόπουλο.
Πίτες, όλων των ειδών.
Μελιτζάνες ρολλάκια με γέμιση λουκάνικο και τυρί.
Αχ .... δεν έκανα Γαλλία, δυστυχώς. :'(cigaret13 είπε:Στράτο έκανες έκανες Γαλλία, γιατί πολύ Γαλλικά μου ακούγονται όλα αυτά.....
Το κρεμμύδι ποτέ στο μουλτι, βγάζει ζουμιά, ούτε στον τρίφτη. Στο χέρι πάντα.Superfunk είπε:1 κιλο κιμα μοσχαρισιο (λαπα να το εχει το λιπακι του για να μη βγει νοσοκομειακο)
2 μεγαλα κρεμμυδια κΣερα ψιλοκομμενα στο μουλτι (ασπρα αν μπορεις)
2 καροτα μπαμπατσικα ψιλοκομμενα στο μουλτι
1 κοτσανι σελερι ψιλοκομμενο στο μουλτι
1 κουταλια καπνιστη παπρικα
1 κουταλια μαυρο πιπερι
1 κουταλια γλυκια παπρικα
2 κουταλιες αλατι
ριγανη/δεντρολιβανο/θυμαρι (ενα απο αυτα οχι ολα μαζι ;D)
2 αυγα
μιση κουπα βρωμη (Quacker δηλαδη ;D)
αφου το τσιγαριζεις μπρε μετα......ΠΡΙΝ το πλασεις με τον κιμα ;D πως θα εχει ζουμια? .... ;DΤο κρεμμύδι ποτέ στο μουλτι, βγάζει ζουμιά, ούτε στον τρίφτη. Στο χέρι πάντα.
Γενικό σχόλιο ήταν. Ποτέ δεν το βάζω στο μούλτι οτι συνταγή και να κάνω. Στο μπιφτέκι δεν το τσιγαρίζω, λίγο και καλά ψιλοκομμένο.Superfunk είπε:αφου το τσιγαριζεις μπρε μετα......ΠΡΙΝ το πλασεις με τον κιμα ;D πως θα εχει ζουμια? .... ;D
ΜπαρμπαΦουζιε,μα με ψαρι?fusiongtr είπε:Ντολμαδάκια από λαχανόφυλλα με γέμιση ψητό ψάρι και λαχανικά.
Τι μου θύμισες. Πρίν χρόνια είχα φτιάξει μια συνταγή που είχα δει στον Μαμαλάκη, δεν την θυμάμαι ακριβώς αλλά θυμάμαι ότι έφτιαχνες ένα μεγάλο μπιφτέκι με αρνίσιο κιμά και το γέμιζες με μανιτάρια, φυστίκι Αιγίνης και κεφαλοτύρι σε κύβους. Respect.harilatron είπε:Αυτό που τιμώ πάντα στην Τουρκία είναι το αρνίσιο (ασφαλώς) κεμπάπ με φυστίκι τύπου Αιγίνης.
Θάνατος. ;D
Και πάλι Μαμαλάκης, απλό αυγό μάτι σε μικρό τηγάνι με κομμάτια φέτας και κρέμα γάλακτος. Απλό αλλά πολύ καλό.Πατάτες μ´ αυγά, ειναι η σωστή απάντηση
+1Dinosp είπε:^^^^^^^
Άσχετοι ολοι
Πατάτες μ´ αυγά, ειναι η σωστή απάντηση