- Πόντοι
- 1,058
Μπορεί να είναι για clinics με backing tracks, αλλά το αποτέλεσμα είναι πολύ καλό κατά τον ίδιο.
Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Μπορεί να είναι για clinics με backing tracks, αλλά το αποτέλεσμα είναι πολύ καλό κατά τον ίδιο.
Έχω την εντύπωση πως σε ανθρώπους πιο μεγάλης ηλικίας που ξεκίνησαν να παίζουν κιθάρα στα 70s-80s δεν αρέσουν όλα αυτά τα μηχανήματα (plugins και hardware τύπου Fractal-Kemper) γιατί μεγάλωσαν με άλλο ήχο ως Holy Grail.
εγώ σε αντίστοιχης γενιάς focus έχω σημαντικό θέμα, με ενοχλεί ακόμα και το ελάχιστο latency. Ίσως είναι και θέμα υπολογιστή (laptop i5)Θα προσπαθήσω να δώσω κι εγώ τα 2 cents μου έχοντας ξοδέψει πολύ χρόνο και αρκετό χρήμα πάνω σε αυτή την πλατφόρμα ήχων κιθάρας. Τα plugins για να μελετά κανείς στο σπίτι είναι αξιοπρεπέστατα. Στον υπολογιστή μου με μία Focusrite Scarlett 2i2 1st Gen δεν έχω latency που να το παρατηρώ.
Αυτό είναι το παρόν πλέον στη μουσική βιομηχανία και ίσως είναι και ένας από τους λόγους που ορισμένοι συνφορουμήτες ακούνε μουσική μέχρι τα 80s μαξ. :classic_biggrin:
ΞΑΝΑλεω (μιας κι εγω το ξεκινησα) προσωπικα, παιζω απο το 1996 (οταν δεν μπορω να εχω ενισχυτη) και με πεταλιερες και στο σπιτι και σε λαιβ και ακουω και απο μονιτορ και με inear και με τα παντα. (αυτη τη στιγμη πχ κανω διάλειμμα μελετης οπου παιζω με πεταλιερα και ακουστικα, παροτι διπλα μου εχω ενα marshall ενα fender και ενα koch)Τώρα στο κομμάτι του ήχου, που είναι το βασικότερο. Έχω την εντύπωση πως σε ανθρώπους πιο μεγάλης ηλικίας που ξεκίνησαν να παίζουν κιθάρα στα 70s-80s δεν αρέσουν όλα αυτά τα μηχανήματα (plugins και hardware τύπου Fractal-Kemper) γιατί μεγάλωσαν με άλλο ήχο ως Holy Grail. ...
ΞΑΝΑλεω (μιας κι εγω το ξεκινησα) προσωπικα, παιζω απο το 1996
:classic_ohmy: και μέχρι τότε τι εφτιανες βρε...?
Αυτό είναι που δεν καταλαβαίνουν κάποιοι.Με τις σουιτες ρε παιδι μου "δεν μπορω ρε να παιξω". Οχι "δεν μπορω να ακουσω". Μια χαρα ακουγονται αλλοι.
Η γενικευση ποια ειναι?όμως τσουβαλιάζεις πολλά και οι γενικεύσεις... ξέρεις.
δεν τό΄πε για σεναΗ γενικευση ποια ειναι?
Μιλησα για 3 προγραμματα που εχω δοκιμασει, guitar rig, amplitube και bias.
Εχεις δικιο, μπερδευτηκα γιατι ειχε παραθεση σχολιο μου.δεν τό΄πε για σενα