- Πόντοι
- 398
Έχει φροντίσει ο fractal και γι αυτόΔε μπορώ να κουβαλάω σε αεροπλάνα πέρα δώθε Axe Fx, λαμπάτους, πετάλια, κλπ.
Που βγάζουν το ax8
Έχει φροντίσει ο fractal και γι αυτόΔε μπορώ να κουβαλάω σε αεροπλάνα πέρα δώθε Axe Fx, λαμπάτους, πετάλια, κλπ.
Έχει φροντίσει ο fractal και γι αυτό
Που βγάζουν το ax8
Κι εγώ να σου πω αν είναι να μπω στον μαγικό κόσμο τους, με αυτό θα ξεκινήσωΜόλις πέσει λίγο ακόμα η τιμή του γιατί το πουλάνε ακόμα σε τιμή καινούργιου θα το τσιμπήσω. ?
Αυτό !!Δεν μιλαω για Latency.
Μιλαω για εκφραση στον ηχο. Οτι και να κανω με τα χερια μου, ιδιο ακουγεται αυτο
Για το σπιτι να φανταστεις, προτιμω να ανοιξω το pocket pod (custom preset) παρα τη σουιτα, και ακουει κιολας και στα χερια πολυ περισσοτερο.Αυτό !!
Έχω φτιάξει αξιοπρεπείς ήχους πολλές φορές
στο χέρι όμως ήταν χάλια, μηδέν δυναμικές και αυξομείωση του gain με την πένα, ίσωμα δλδ.
Τώρα για σπίτι, βολεύουν πααααρα πολύ.
Στο θέμα τώρα.
Χρησιμοποιώ τα plugins του Lepou
και Ignite amps.
Τσάμπα?
Αν ξέρεις να φτιάχνεις ήχο έρχονται όλα.
σσυγκρίνετε όλα αυτά με το real thing...
είναι δυνατόν να ανέβει κάποιος στο σανίδι με ένα πισί, μιά κάρτα ήχου και ένα monitor?
το έχει κάνει κανείς?
O Ζήρας έχει χάλια ήχο με ότι και να παίξει?Ο Ζήρας είχε παίξει καρφί σε λάπτοπ ανοίγοντας για τον Batio και είχε μια χαρά ήχο. Στοχάζω πως το μέλλον είναι ψηφιακό όσο ρομαντικό και αν είναι το σκηνικό με τις λάμπες να λαμποκοπάνε.
μόνο με το bias έχω εμπειρίαΕπιμένω να δείτε τα plugins που ανέφερα και να τα ξαναπούμε εδώ.
Όσο συντομότερα τόσο το καλύτερο για μένα, δεν έχω έρωτα.Στοχάζω πως το μέλλον είναι ψηφιακό όσο ρομαντικό και αν είναι το σκηνικό με τις λάμπες να λαμποκοπάνε.