- Μηνύματα
- 21,910
- Πόντοι
- 4,208
ΘΕΟΣ!kwstas79 είπε:Χοιρινή ωμοπλάτη με σάλτσα μπύρας
Εγώ πάντα τα κρέατα (και τις πατάτες) στην κατσαρόλα και στον φούρνο, τα ψήνω με μπύρα και όχι νερό ή κρασί.
Δοκιμάστε το!
![Wink ;) ;)](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f609.png)
ΘΕΟΣ!kwstas79 είπε:Χοιρινή ωμοπλάτη με σάλτσα μπύρας
Ναι αλλά θέλει και κάμια μπύρα της προκοπής, ε; Εγώ σε μπύρα (συνήθως σκούρα - Dunkel) μαρινάρω κρέατα πριν πέσουν σε καυτές σχάρες για εφήμερα όργια, μαζί με κρεμμυδάκι, πιπεριά και ότι άλλο μου έρθει εκείνη την στιγμή, για πουτανιά.fusiongtr είπε:ΘΕΟΣ!
Εγώ πάντα τα κρέατα (και τις πατάτες) στην κατσαρόλα και στον φούρνο, τα ψήνω με μπύρα και όχι νερό ή κρασί.
Δοκιμάστε το!![]()
Εναν υπερσυγχρονο Ντολμαδοπαρασκευαστη της Βεφας Αλεξιαδου.noe13 είπε:-Λαχανοντολμαδες....τι κερδιζω???
ρε που εχει φτασει η τεχνολογια!!!Waterfall-K είπε:Εναν υπερσυγχρονο Ντολμαδοπαρασκευαστη της Βεφας Αλεξιαδου.
Βλέπω τη δουλεύεις τη ρίγανη.theoctapus είπε:...
το 'χω δοκιμάσει. It works. Τσιπούρα στο γκίλ με μια φέτα λεμόνι στην κοιλιά. Αλάτι, ρίγανη. Σερβίρεις με καπνιστό ελαιόλαδο και λεμόνι. Done.
Νόμιζα ότι είσαι Λονδίνο... πιο εύκολα θα τα βρεις εκεί τα "εξωτικά" παρά στην Αθήνα!Nikolas είπε:Μας μαμήσατε εμάς του εξωτερικού, έτσι;
Θα πάω για κανά tika massala να πούμε να φάω τις κρέμες τις Ινδικές μπας και νιώσε λίγο καλύτερα, γιατί μετά από αυτά που διάβασα εδώ πρέπει να περιμένω άλλες 3 βδομάδες για να έρθω Ελλάδα!
Έλληνας χωρίς ρίγανη δεν παίζει. Απ' την φέτα με το λάδι, το φρυγανισμένο στα κάρβουνα ζωμί, τα κλασικά Χ με πατάτες στον φούρνο* και last but not least την χωριάτική. Η μυρωδιά της φρεσκομαζεμένης ρίγανης στο χωριό έχει καταγραφεί στο DNA μου. Πρόκειται για το πλέον απαραίτητο μυρωδικό. Φυσικά με φειδώ αφού όπως λες μπορεί να σκεπάσει τα πάντα.harilatron είπε:Βλέπω τη δουλεύεις τη ρίγανη.
Κατά τη γνώμη μου πρέπει να απαγορευτεί. Είναι το chorus της μαγειρικής, τα σκεπάζει όλα.
Όλα αυτά για να καταλήξεις στο ψητό ;DSuperfunk είπε:και φυσικα κανα χωριατικο λουκανικο για να λαδωσει το αντερακι μας..... ;D
Loki είπε:Καλά είναι όλα αυτά τα γκουρμέ που λέτε αλλά...
![]()
Τι να λεμε τωρα...
Το παστίτσιο θέλει οπωσδήποτε μοσχοκάρυδο και κάποιο κίτρινο τυρί στην μπεσαμέλ. Επίσης το προτιμώ με βίδες που κρατάνε πιο πολύ κιμά. Να είναι ζεστό, ζεστό και η μπεσαμέλ να μην έχει σφίξει ακόμα. Ααααχχχχ....Loki είπε:Καλά είναι όλα αυτά τα γκουρμέ που λέτε αλλά...
Τι να λεμε τωρα...