Ποια είναι #1 κιθάρα σας?

Η #1 κιθάρα μου (χρονικά, αξιακά και πάει λέγοντας...)

P1130048-2.jpg

Επιφονίτσα του '97, απ'την οποία έχουν μείνει τα τάστα και τα...κσύλα. ;D

Θεός σχωρέσ'τον τον Les Paul, αλλά δεν ήξερε τί έχανε. :D :D 8)

Earendil είπε:
Που δεν είχε τη δικιά σου, στη συλλογή του? ;D

Nestoras είπε:
Που δεν είχε τη δικιά σου, στη συλλογή του? ;D
Που δεν είχε SG γενικώς.  8)

Από την άλλη, αν μου τη ζητούσε ευγενικά...ποιός ξέρει... :D  ;D

spiros37 είπε:
Φίλε Hadji ωραία η tele σου. Το pickguard ξύλινο είναι?
Το pickguard νομίζω πως είναι walnut (καρυδιά), αγορασμένο από Καναδά από τον πρώτο ιδιοκτήτη της κιθάρας (τον mr.qesh, βεβαίως βεβαίως :P )

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Εγώ, μετά απο 3-4 χρόνια συμβίωσης με (διάφορες) telecasters, έχοντας μάλιστα αποκτήσει την υπέρτατη (για μένα) tele, δεν μπορώ ακόμα να αποφασίσω αν η #1 κιθάρα μου είναι αυτή ή η strat μου.

...και κάτι μου λέει οτι δεν θα μπορέσω να αποφασίσω ποτέ, όσα χρόνια κι αν περάσουν.... :-\  :)

Eγω ζω ενα δραμα......απο τις 7 κιθαρες μου.....οι 5 ειναι το No. 1 μου. :-X :-X :-X :-X

Earendil είπε:
Η #1 κιθάρα μου (χρονικά, αξιακά και πάει λέγοντας...)

P1130048-2.jpg

Επιφονίτσα του '97, απ'την οποία έχουν μείνει τα τάστα και τα...κσύλα. ;D

Άμα βγάλεις και το αυτοκόλητο θα είναι ακόμα πιο ωραία! :P

TbTr είπε:
Άμα βγάλεις και το αυτοκόλητο θα είναι ακόμα πιο ωραία! :P
-10 karma από το παιδί αν αποδειχτεί ότι υποστηρίζει ρεαλ....  ;D

RogerWaters15 είπε:
-10 karma από το παιδί αν αποδειχτεί ότι υποστηρίζει ρεαλ....  ;D
-10 καρμα στο παιδι απο εμενα γιατι δεν εχει γουστο  ;D αν και ειμαι ρεαλ της παει πολυ το αυτοκολλητο της μπαρτσα ;) ;)

messalion είπε:
και οι 3 ιδιες ειναι  ;D ;D
ααα για αυτο μου αρεσουν και οι 3 το ιδιο ?  ;D ;D ;D

Ασε εν τω μεταξυ εχω παθει τενοντιτιδα αυτες τις μερες και δεν μπορω να παιξω οπως συνηθως... Δλδ τις 17 νοτες ανα δευτερολεπτο που αντικατοπτιζει το στυλ... 8) 8)

aris 17561 είπε:
ααα για αυτο μου αρεσουν και οι 3 το ιδιο ?  ;D ;D ;D

Ασε εν τω μεταξυ εχω παθει τενοντιτιδα αυτες τις μερες και δεν μπορω να παιξω οπως συνηθως... Δλδ τις 17 νοτες ανα δευτερολεπτο που αντικατοπτιζει το στυλ... 8) 8)
ναι ρε συ - γι'αυτο σου αρεσουν και οι 3 χαχαχαχα

εισαι δλδ κατα 1 νοτα πιο αργος απο τον γρηγοροτερο κιθαριστα ? μαλιστα μαλιστα :D :D

messalion είπε:
-10 καρμα στο παιδι απο εμενα γιατι δεν εχει γουστο  ;D αν και ειμαι ρεαλ της παει πολυ το αυτοκολλητο της μπαρτσα ;) ;)
Είναι να μην σου αρέσει αυτό το υπέροχο σήμα ??  ;D ;D

Ok, το κόβω .  :D

Πάντως την sg αυτή με το σήμα της Barca από την αρχή την είχα συμπαθήσει .. Ήταν μάχιμη και το έδειχνε  ;D.

messalion είπε:
ναι ρε συ - γι'αυτο σου αρεσουν και οι 3 χαχαχαχα

εισαι δλδ κατα 1 νοτα πιο αργος απο τον γρηγοροτερο κιθαριστα ? μαλιστα μαλιστα :D :D
ποιος ειναι ?  βασικα πλακα πλακα θα ηθελα να δω σε καποιο σαιτ ποσο γρηγορος εινα ο καθε κιθαριστας που εχω στο μυαλο μου... ξερεις petroutsi vai ktl...

aris 17561 είπε:
ποιος ειναι ?  βασικα πλακα πλακα θα ηθελα να δω σε καποιο σαιτ ποσο γρηγορος εινα ο καθε κιθαριστας που εχω στο μυαλο μου... ξερεις petroutsi vai ktl...
ποιος αλλος ?? shawn lane  ;D

ελα οριστε http://www.theodoreziras.com/images/stories/images/50-fstest-guitar-players-of-all-time.jpg

βεβαια ειναι λιγο παλιο αλλα δεν μπορω να βρω πιο καινουργιο αρθρο και εγγυρο

messalion είπε:
ποιος αλλος ?? shawn lane  ;D

ελα οριστε http://www.theodoreziras.com/images/stories/images/50-fstest-guitar-players-of-all-time.jpg

βεβαια ειναι λιγο παλιο αλλα δεν μπορω να βρω πιο καινουργιο αρθρο και εγγυρο
χα το ηξερα οτι θα μου βρεις εσυ την λυση.... ευχαριστω...

εεεελλλλλααααα ρε και ο ζιρας μεσα ? Πολυ γουσταρω.... Δηλαδη ειναι ο κλαυτερος ελληνας κιθαριστας ? μαλλον ο πιο γρογορος ελληνας κιθαριστας ?

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back