Ποια είναι #1 κιθάρα σας?

bihlas87 είπε:
Κουκλάρα η lp σου koronios, από τα ομορφότερα χρώματα.

Να μπεί ακόμη μία 335 στο thread, Kινεζούλα μεν, ωραιότατο οργανάκι δε.
Tokai στο headstock βλέπω και τρελαίνομαι!  :-* Πολύ ιδιαίτερη κιθάρα πρέπει να σου είναι...να την προσέχεις.  :)

4 εχω ολες κ ολες κ μαλλον θα γινουν τρεις γιατι την μια δεν την χρησιμοποιω καθολου,,,, ;) ;)

τωρα τελευται η αγαπημενη μου ειναι αυτη που ποσταρω,αν κ αλλαζω γνωμη καθε μηνα πανω κατω... ;D ;D ;D

(μονος μου την εβαψα...) ;D ;D

p1010001uj.jpg

scofield είπε:
4 εχω ολες κ ολες κ μαλλον θα γινουν τρεις γιατι την μια δεν την χρησιμοποιω καθολου,,,, ;) ;)

τωρα τελευται η αγαπημενη μου ειναι αυτη που ποσταρω,αν κ αλλαζω γνωμη καθε μηνα πανω κατω... ;D ;D ;D

(μονος μου την εβαψα...) ;D ;D
Ωραιες custom-ιες εχουμε στο νοιζ τελικα  8)

Για οσους ενδιαφερονται, η υποσυζητηση για το decoupage μεταφερθηκε εδω:

http://www.noiz.gr/index.php?topic=189199.msg606496;topicseen#new

Καποια ενδιαμεσα post σχετικα με την #1 κιθαρα εχουν παραμεινει εδω οποτε μπορουμε να συνεχισουμε την κουβεντα.

mike_rhd είπε:
Ωραιες custom-ιες εχουμε στο νοιζ τελικα  8)
thanx mike... :D :Dμε παιδεψε αρκετο καιρο,αλλα στο τελος τα καταφερα... ;D

(για την ιστορια η κιθαρα ειναι μια japan orville les paul custom του 92.)

Deadmeat είπε:
Tokai στο headstock βλέπω και τρελαίνομαι!  :-* Πολύ ιδιαίτερη κιθάρα πρέπει να σου είναι...να την προσέχεις.  :)
Όχι ρε συ, μία es60 είναι της φτηνής Kινέζικης σειράς, 330 ευρώ περίπου κοστίζει.

Τίποτα το ιδιαίτερο, απλά σίγουρα καλύτερη και ομορφότερη από μια epi dot.

http://www.backalleymusic.co.uk/contents/en-uk/p4558_tokai-es60-natural.html

odis13 είπε:
Για οσους ενδιαφερονται, η υποσυζητηση για το decoupage μεταφερθηκε εδω:

http://www.noiz.gr/index.php?topic=189199.msg606496;topicseen#new

Καποια ενδιαμεσα post σχετικα με την #1 κιθαρα εχουν παραμεινει εδω οποτε μπορουμε να συνεχισουμε την κουβεντα.
Κύριε  mod  :) το πρώτο ποστ με την κιθάρα μου ήταν για αυτό το τόπικ και το μετακινήσατε και αυτό  :P (εκτός αν δεν γίνεται να βρίσκεται σε δύο τόπικ οπότε ok  ;) ) .

RogerWaters15 είπε:
Κύριε  mod  :) το πρώτο ποστ με την κιθάρα μου ήταν για αυτό το τόπικ και το μετακινήσατε και αυτό  :P (εκτός αν δεν γίνεται να βρίσκεται σε δύο τόπικ οπότε ok  ;) ) .
E ναι :)

Aνεβασε και εδω μια φωτο της και βαλε στο ποστ σου και ενα link για το αλλο thread αμα θες.

odis13 είπε:
E ναι :)

Aνεβασε και εδω μια φωτο της και βαλε στο ποστ σου και ενα link για το αλλο thread αμα θες.
Ok  :).

Η δικιά μου #1 κιθάρα    !!!

Fender Statocaster American Traditional Made in USA (αν και από μεταγενέστερο ψάξιμο ανακάλυψα ότι το made in USA είναι λίγο σχετικό  .. αλλά δεν με ενδιαφέρει ιδιαίτερα) .

Η κιθάρα ήταν μαύρη με άσπρο pickguard δηλαδή ο χειρότερος χρωματικός συνδυασμός που έχει υπάρξει σε stratocaster κατά την γνώμη μου .. Αρχικά, είχα αλλάξει το pickguard από άσπρο σε μαύρο αλλά επειδή αργότερα ήθελα να κάνω κάτι πιο δραστικό (είχε πέσει πολύ μαυρίλα  ) έκανα (μαζί με μία φίλη) την αλλαγή που φαίνεται στις φωτογραφίες (α και απέκτησε και έναν διπλό στην πορεία η κιθάρα) .

303955_2295392018959_1073835467_2563735_159228332_n.jpg

RogerWaters15 είπε:
Η κιθάρα ήταν μαύρη με άσπρο pickguard δηλαδή ο χειρότερος χρωματικός συνδυασμός που έχει υπάρξει σε stratocaster κατά την γνώμη μου ..
Πως άντεξες τον David, τόσα χρόνια. ;D

Η κιθάρα ήταν μαύρη με άσπρο pickguard δηλαδή ο χειρότερος χρωματικός συνδυασμός που έχει υπάρξει σε stratocaster κατά την γνώμη μου .
ε,καλα δεν τον λες και ασχημο συνδιασμο...

1049.jpg

Superfunk είπε:
Είναι νομίζω ο μόνος συνδυασμός που δεν τον βαριέσαι εύκολα (για να μην πω ποτέ)

Nestoras είπε:
Πως άντεξες τον David, τόσα χρόνια. ;D
Του David ήταν του David  :P , επίσης πάντα προτιμούσα την μαύρο , μαύρο του David (που είναι και η signature ) από αυτή που είχε στην Πομπηία ας πούμε .

ε αυτή που έβαλες είναι και λίγο φθαρμένη και έχει ενδιαφέρον ..

δηλαδή αν ήταν σαν αυτή δεν θα είχα θέμα :

john-mayer-strat1-corbis-530-85.jpg

όπως και αν έπαιζα σαν αυτόν..  :P

Είναι νομίζω ο μόνος συνδυασμός που δεν τον βαριέσαι εύκολα (για να μην πω ποτέ)
Έχω την ακριβώς αντίθετη άποψη .. Τουλάχιστον για strat (εκτός αν είναι λίγο πιο vintage :P) .. αλλά προφανώς , γούστα είναι αυτά  :).

hadgi είπε:
Η #1 κιθάρα μου είναι και η μοναδική μου κιθάρα, στην παρούσα φάση  :P , μια NS tele

@scofield: είμαι η άλλη όψη του νομίσματος

http://www.noiz.gr/index.php?topic=188991.msg606435#msg606435

8) :P ;D
Αν και...μπαοκτζής,έχεις ωραίο γούστο τελικά... :D ;D

Πλάκα κάνω,πανέμορφη η "South Tele" σου. 8)

S9F είπε:
Αν και...μπαοκτζής,έχεις ωραίο γούστο τελικά... :D ;D

Πλάκα κάνω,πανέμορφη η "South Tele" σου. 8)
ευχαριστώ  8) ;D

Μου προέκυψε μετά από ανταλλαγή με τη Hagstrom Super Swede (άριστη LP style κιθάρα), που είχα και μπορώ να πω πως δε το μετάνιωσα, μια και ο ήχος της tele μου κόλλησε καλύτερα από αυτόν των διπλών μαγνητών.

hadgi είπε:
Η #1 κιθάρα μου είναι και η μοναδική μου κιθάρα, στην παρούσα φάση  :P , μια NS tele

@scofield: είμαι η άλλη όψη του νομίσματος

http://www.noiz.gr/index.php?topic=188991.msg606435#msg606435

8) :P ;D
πολυ ομορφη,μπραβο αδερφε... 8) 8)

σε Τελε τυπου κιθαρα πρωτη φορα βλεπω το συγκεκριμενο γκραφικ.Οντως,εισαι η αλλη οψη του νομισματος... ;D ;D

hadgi είπε:
Φίλε Hadji ωραία η tele σου. Το pickguard ξύλινο είναι?

To ξυλινο pickguard ειναι κλασσικο option στις NS...εχουν βγει μερικες τελε (οπως αυτη του hadgi) με rosewood (rosewood εβαλα και εγω στη Diablo μου), μερικες strat που ειχαν maple pickguard και σε μια που τελειωσε προσφατα βαλανε ελια και δειχνει απλα εκπληκτικη.

Οπως καταλαβες, ειμαι μεγας φαν των ξυλινων pickguard ειδικα οταν η κιθαρα εχει natural finish.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back