- Πόντοι
- 38
Δηλαδή κλαίει συνέχεια ??!aris 17561 είπε:Πολυ γουσταρω.... Δηλαδη ειναι ο κλαυτερος ελληνας κιθαριστας ?
Δηλαδή κλαίει συνέχεια ??!aris 17561 είπε:Πολυ γουσταρω.... Δηλαδη ειναι ο κλαυτερος ελληνας κιθαριστας ?
ναι (θεωρητικα)aris 17561 είπε:εεεελλλλλααααα ρε και ο ζιρας μεσα ? Πολυ γουσταρω.... Δηλαδη ειναι ο κλαυτερος ελληνας κιθαριστας ? μαλλον ο πιο γρογορος ελληνας κιθαριστας ?
βασικα για να γινω και λιγο κακος ;D οχι μονο κλαιει αλλα ρουφαει και τις μυξουλες ;D ;DΔηλαδή κλαίει συνέχεια ??!
...και που να δεις κάτι μπράτσα που έχουμε κάνει μ'αυτές -πως λέμε "πούπουλο η κιθάρα";... καμία σχέση!! ;DThe Genius Loci είπε:Με αρέσετε εσείς οι Yamahaκηδες. ;D
Jethro είπε:Και η δική μου!
![]()
Αλλά η πραγματική μου αγάπη είναι αυτή:
![]()
![]()
![]()
![]()
Έχω και εγώ την ίδια SG1000N - είναι η πρώτη μου κιθάρα αγοράστηκε το 1983!!! και είναι πραγματικά η αγαπημένη μου αλλά έχει μου χάλασε ένας push - pull διακόπτης tone - έχω φάει τον κόσμο να βρω και δεν βρίσκω - ξέρετε εσείς πώς είναι αυτοί είναι πολύ ιδιαίτεροι - αν μπορεί να βοηθήσει κάποιος yamahakias που θα βρωωωωωωωωω
Δεν μου έχει τύχει να χρειαστώ κάτι γι αυτήν την κιθάρα, αλλά για πάρε ένα τηλέφωνο στο service του Νάκα... Έχουν κυκλοφορήσει καινούρια σειρά SG και ίσως υπάρχουν εκεί ανταλλακτικά... Ελπίζω.μου χάλασε ένας push - pull διακόπτης tone