Ποια είναι #1 κιθάρα σας?

aris 17561 είπε:
εεεελλλλλααααα ρε και ο ζιρας μεσα ? Πολυ γουσταρω.... Δηλαδη ειναι ο κλαυτερος ελληνας κιθαριστας ? μαλλον ο πιο γρογορος ελληνας κιθαριστας ?
ναι (θεωρητικα)

Δηλαδή κλαίει συνέχεια ??!
βασικα για να γινω και λιγο κακος  ;D οχι μονο κλαιει αλλα ρουφαει και τις μυξουλες ;D ;D

...και επιστρέφουμε στο θέμα του thread ladies and gentlemen, τη δική σας #1 κιθάρα.

Η δικιά μου #1 κιθάρα είναι και η μοναδική μου. Είναι μία fender strat hw1 του 2007. Οι μαγνήτες που φόραγε δεν μου άρεσαν και τους άλαξα αρχικά με kinman woodstock set αλλά μετά κατάλαβα ότι δεν μου αρέσουν ούτε οι αθόρυβοι και κατέληξα σε lindy fralin vintage hot /w baseplate οι οποίοι κάθε μέρα που τους ακούω μ' αρέσουν και πιο πολύ. Η κιθάρα το ξέρω δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο ή custom κατασκευή, αλλά μάλλον κλασσική (ειδικά στο χρώμα) και τώρα που αρχίζει σιγά σιγά να κιτρινίζει μόνο του το pickguard μ' αρέσει και πιο πολύ και καταλαβαίνω ότι σ' αυτόν τον "χώρο" κιθαρών, απ' τις τόσες που βγαίνουν, κινούμαι. Βέβαια η επιλογή είναι οπτική αλλά what the hell, πιο είναι καλύτερο κριτήριο για την επιλογή κιθάρας αν όχι η ομορφιά  8)

DSC01135.JPG

Τελικά έβαλα Voodoo 59' Peter Florance και παρόλο που οι burstbucker ήταν αρκετά καλοί.........τεράστια διαφορά.

Ψήνομαι και για αλλαγή pots-caps αλλά το ψάχνω ακόμα...

Δύσκολα θα χάσει την #1 θέση

DSCF9744.jpg

DSCF9748.jpg

Και η δική μου!  ;)

YamahaSG1000N.jpg

Αλλά η πραγματική μου αγάπη είναι αυτή:

IMG_8644.jpg

;) ;) ;)

The Genius Loci είπε:
Με αρέσετε εσείς οι Yamahaκηδες.  ;D
...και που να δεις κάτι μπράτσα που έχουμε κάνει μ'αυτές -πως λέμε "πούπουλο η κιθάρα";... καμία σχέση!!  ;D

Κιθάρες για πραγματικούς άντρες !  ;D ;D

Μόλις έφυγε μια SG2000 στο ebay για peanuts (λίγο πάνω από χιλιάρικο)... Χαλάλι το βάρος, και αυτό είναι κάτι που σχεδόν ΠΟΤΕ δε το λέω για ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ κιθάρα. Η SG2000 όμως μου φαίνεται ότι είναι η μόνη βαριά κιθάρα που ακούγεται τόσο καλά.  ;)

Jethro είπε:
Και η δική μου!  ;)

YamahaSG1000N.jpg

Αλλά η πραγματική μου αγάπη είναι αυτή:

IMG_8644.jpg

;) ;) ;)
p1030204md.jpg

By cigaret13 at 2011-11-19  Να και η δικια μου, μια Yamaha sg2000s
Έχω και εγώ την ίδια SG1000N - είναι η πρώτη μου κιθάρα αγοράστηκε το 1983!!! και είναι πραγματικά η αγαπημένη μου αλλά έχει μου χάλασε ένας push - pull διακόπτης tone - έχω φάει τον κόσμο να βρω και δεν βρίσκω - ξέρετε εσείς πώς είναι αυτοί είναι πολύ ιδιαίτεροι - αν μπορεί να βοηθήσει κάποιος yamahakias που θα βρωωωωωωωωω :))))

μου χάλασε ένας push - pull διακόπτης tone
Δεν μου έχει τύχει να χρειαστώ κάτι γι αυτήν την κιθάρα, αλλά για πάρε ένα τηλέφωνο στο service  του Νάκα... Έχουν κυκλοφορήσει καινούρια σειρά SG και ίσως υπάρχουν εκεί ανταλλακτικά... Ελπίζω.

Το 2012 κλεινει 30 χρονια και γινεται vintage, και η τιμη της απο 3000 ευρω εκτοξευεται αυτοματως στα 23000  ;D (τα λεφτα κι ο βηχας δεν κρυβονται....)

img0655medium.jpg

@ Χαριλατρονα  ;D

Η ζωνη που σου λεγα.....

img0649medium.jpg

...κεντημενη στο χερι το 1985 απο την παλια μου γκομενα και νυν γυναικα μου.  8)

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back