- Πόντοι
- 38
menelaos είπε:θα πάρω κ εγώ ένα κατσαβίδι να περάσω 5 βίδες στην κιθάρα μου, ελάτε όλοι να το δείτε, μιλάμε για μεγάλες στιγμές.
Put the PRS down slowly!
menelaos είπε:θα πάρω κ εγώ ένα κατσαβίδι να περάσω 5 βίδες στην κιθάρα μου, ελάτε όλοι να το δείτε, μιλάμε για μεγάλες στιγμές.
blue είπε:Δεν ειναι καθε αναιτιότητα τεχνη
φίλε fenderiarhs το πρωτότυπο δεν είναι θέμα επανάληψης είναι θέμα στιγμής και ατόμου.. για να επιχειρηματολογίσω..fenderiarhs είπε:Ως μεσος ακροατης (ναι αυτος του Μ. Μουσικης) και χωρις ιχνος fluxus παιδειας ;D ;D ;D ;D ;D , το μονο που εχω να πω ειναι: so what????Κατι τρεχει στα γυφτικα. Δεν ειναι καν κατι πρωτοτυπο.
δεν μπορείς μαν..εκτός αν ξέρεις πολεμικές τέχνες!! ;D ;Dbloody_sunday είπε:Eγώ λέω να κάνω την εξής υπέρβαση: να πάρω τον Allobarr και να τον τεμαχίσω επί σκηνής. Δεν τον ξέρω προσωπικά αλλά πάντα ονειρευόμουν να κάνω τον κανίβαλο την ώρα που βρίσκομαι σε αυθόρμητη μουσική νιρβάνα (αν και πράγματι θα ήθελα να το είχα προσχεδιάσει και ειδοποιήσει τα ΜΜΕ σαν τον κ. Βελιώτη). Μετά θα βγάλω τηγάνι και γκαζάκι, θα ζητήσω τη βοήθεια του κοινού για να τον μαγειρέψουμε με ελαφριά σως τρούφας Άλπεων και πορτό, θα τον βάλουμε σε ταπεράκια και θα τα στείλουμε με την επόμενη αποστολή στον Άρη. Γιατί; Γιατί μπορώ.
σε αυτό δεν μπορώ να διαφωνίσω..σωστός.Jasemeister είπε:allobar καλώς ή κακώς υπάρχει αυτό που λέμε η διαφορά του πλυμένου και του πραγματικά καθαρού.
Εγώ προσωπικά είμαι της άποψης ότι τέτοιες εκφράσεις είνα θέμα "προσωπικό" μεταξύ του καλλιτέχνη και του κοινού που θα τον παρακολουθήσει εκείνη τη στιγμή χωρίς να το ξέρει από πριν. Για τον απλούστατο λόγο ότι αλλιώς το δυναμικό της κίνησης χάνεται άδικα και άδοξα.
α μενέλαε, θα έχουμε κι ένα distortion,delay κτλ όταν θα το κάνεις αυτό και θα δεις φίλε..θα κάνουμε μεγάλη τέχνη..θα τον σκίσουμε τον βελιώτη..τι θα κλάσουν οι 1000 ντουμπλαρισμένες νότες του μπροστά σε κανα σκισμένο ρατ?? ;D ;Dmenelaos είπε:θα πάρω κ εγώ ένα κατσαβίδι να περάσω 5 βίδες στην κιθάρα μου, ελάτε όλοι να το δείτε, μιλάμε για μεγάλες στιγμές.
.. το οποίο είναι ακριβώς αυτό που είπα και εγώ, ότι δηλαδή όποιος ενδιαφέρεται ας πάει να δει και να μας πει μετά (όχι πριν) κατά πόσο λειτουργεί αυτό το πράγμα.Jasemeister είπε:Εγώ προσωπικά είμαι της άποψης ότι τέτοιες εκφράσεις είνα θέμα "προσωπικό" μεταξύ του καλλιτέχνη και του κοινού που θα τον παρακολουθήσει εκείνη τη στιγμή χωρίς να το ξέρει από πριν.
οχι! εγω δεν θα εδινα! ;D ;D ;DWow! είπε:(κόβω το λούτσο μου) ΟΛΟΙ σας θα δίνατε 60 ευρώ για ροκανίδια που πιστοποιημένα θα ανήκαν σε κιθάρα του Χέντριξ η για μασημένη πένα του Van Halen (ως... ενθύμιο).
Σωστά;
απλα αναφερθηκε και απο πολλους πιο πανω, πως το οτι το κοινοποιει απο πριν στα μμε, το κανει να δειχνει -σε μενα τουλαχιστον- λιγο πιο φτηνο και ανουσιο... το οποίο είναι ακριβώς αυτό που είπα και εγώ, ότι δηλαδή όποιος ενδιαφέρεται ας πάει να δει και να μας πει μετά (όχι πριν) κατά πόσο λειτουργεί αυτό το πράγμα.
η πιο διορατική τοποθέτηση που διάβασα στο θέμα..+1000Wow! είπε:Συμφωνώ με τον allobar, τον fenderiarhs και τον Jasemeister, ειδικά με την φράση:
.. το οποίο είναι ακριβώς αυτό που είπα και εγώ, ότι δηλαδή όποιος ενδιαφέρεται ας πάει να δει και να μας πει μετά (όχι πριν) κατά πόσο λειτουργεί αυτό το πράγμα.
Απ' την άλλη βέβαια, καταλαβαίνω και γιατί το όλο θέμα σηκώνει πλάκα, απλώς θεωρώ τη πλάκα που γίνεται υποκριτική διότι (ας μην ξεχνιόμαστε) εδώ μέσα έχουν γίνει τερατώδεις συζητήσεις και καυγάδες για ξύλα, κιθάρες vintage, σκουριασμένους μαγνήτες και ιδρωμένες πένες - δηλαδή (πουλάκια μου) έχετε ήδη χάψει πολλοί από εσάς την ιδέα ότι υπάρχει κάποια αξία στο υλικό περίβλημα τέτοιων δραστηριοτήτων και (κόβω το λούτσο μου) ΟΛΟΙ σας θα δίνατε 60 ευρώ για ροκανίδια που πιστοποιημένα θα ανήκαν σε κιθάρα του Χέντριξ η για μασημένη πένα του Van Halen (ως... ενθύμιο).
Σωστά;
Απλά, ο συγκεκριμένος δεν έχει την εκτίμησή σας (ούτε τη δική μου άλλωστε) και σας προσβάλλει το.. θράσος του, όχι η γενικότερη λογική του. Είναι και έλληνας, οπότε... προσφέρεται ακόμη περισσότερο για... κριτική.
![]()
Συμφωνώ απόλυτα, αλλά μη συγκρίνεις έναν (κατά βάση ανούσιο) φετιχισμό που αναφέρεται σε πρόσωπα και μουσικά όργανα που έγραψαν ιστορία με ένα εντελώς δήθεν εγχείρημα του οποίου η μόνη αξία - αν υπάρχει κάτι τέτοιο - έγκειται στην "πρωτοτυπία" του.Wow! είπε:Απ' την άλλη βέβαια, καταλαβαίνω και γιατί το όλο θέμα σηκώνει πλάκα, απλώς θεωρώ τη πλάκα που γίνεται υποκριτική διότι (ας μην ξεχνιόμαστε) εδώ μέσα έχουν γίνει τερατώδεις συζητήσεις και καυγάδες για ξύλα, κιθάρες vintage, σκουριασμένους μαγνήτες και ιδρωμένες πένες - δηλαδή (πουλάκια μου) έχετε ήδη χάψει πολλοί από εσάς την ιδέα ότι υπάρχει κάποια αξία στο υλικό περίβλημα τέτοιων δραστηριοτήτων και (κόβω το λούτσο μου) ΟΛΟΙ σας θα δίνατε 60 ευρώ για ροκανίδια που πιστοποιημένα θα ανήκαν σε κιθάρα του Χέντριξ η για μασημένη πένα του Van Halen (ως... ενθύμιο).
Καλά, το ότι "ο καθένας βλέπει αυτό που θέλει" δεν αρκεί για να προσδώσει υπόσταση σε οποιαδήποτε καλλιτεχνική ή δήθεν καλλιτεχνική δραστηριότητα.Επιπλέον να πω, οτι ούτε κι εγώ θα ήθελα να παραβρεθώ στο συγκεκριμένο εγχείρημα, παρ'όλ'αυτά όμως, μπορώ να αντιληφθώ, ότι ανάλογα με την εμπειρία , το background, τις γνώσεις, ο καθένας μπορεί να το εκλάβει διαφορετικά. Ο κάθε Βελιώτης λοιπον, μπορεί να ειναι απο το κωλοπαιδο που σπάει το γαμη*μενο τσέλο του, μέχρι τον υπερβατικό καλλιτέχνη που καταστρέφει το μέσο επικοινωνίας του και με ιδιαίτερο κυνισμο το πουλάει και αυτό στο "κοινό" του. Ο καθένας βλέπει αυτό που θέλει και ενδεχομένως, μπορεί. Εν κατκλείδει, to each his own.
Και τι ειναι αυτο που προσδιορίζει δηλαδη τι ειναι καλλιτεχνικη και τι δηθεν καλλιτεχνικη δραστηριότητα τοτε? Να επισημάνω οτι δε θεωρώ πως αυτό που προανέφερα ειναι χαρακτηριστικο της "καλλιτεχνικης" δραστηριότητας, αλλά το παρέθεσα ως ένα γεγονός.spy είπε:Καλά, το ότι "ο καθένας βλέπει αυτό που θέλει" δεν αρκεί για να προσδώσει υπόσταση σε οποιαδήποτε καλλιτεχνική ή δήθεν καλλιτεχνική δραστηριότητα.
φίλε μου, αν σεβόταν η θεωρία της εξέλιξης την φάρα που αναφέρεις (ιστορικούς, κριτικούς.κτλ ) , όχι μόνο distortion δεν θα υπήρχε αλλά ούτε καν κιθάρα..θα παίζαμε όλοι εκκλησιαστικό όργανο..matawan είπε:Απλά να επισημάνω, οτι ειναι καλό γενικότερα, να διατηρούμε μια σχετική μετριοπάθεια στις τοποθετήσεις μας...Ειδικά σε θέματα με τα οποία δεν είμαστε και ιδιαίτερα εξοικειωμένοι, εκτός αν κάποιος απο εμάς ειναι ιστορικός της τέχνης..