Μια ιστορία αναζήτησης κομματιού η αποψινή. Όπως θυμάστε οι περισσότεροι το ίντερνετ στο γύρισμα της χιλιετίας ήταν φτωχό και άθλιο, ούτε ένα κομμάτι από διαφήμιση δεν μπορούσες να βρεις έστω και σαν πληροφορία, ποιος το έπαιξε και πως το λένε Έτσι και εγώ με μόνα στοιχεία ''disaronno commercial'' ή ''advertisement'' έψαχνα το τραγούδι της παραπάνω διαφήμισης (άκουγα ακριβώς αυτού του είδους τη μουσική τότε, εμπορικό alternative) μάταια φυσικά όλα, το AltaVista και το Hotbot γεμίζανε με τα κλασικά τότε άσχετα με την αναζήτηση αποτελέσματα. Ως που τελικά στα μέσα των 2000s, το άκουσα σε ένα μαγαζί, αλλά σε μπιτακί techno και έτσι (αναρτώ παρακάτω), δεν πτοήθηκα γιατί εγώ μόνο ένα όνομα κομματιού έψαχνα το οποίο και βρήκα ''Nova - All this love'' και τότε με το napster και το LimeWire κατάφερα να το αποκτήσω κιόλας, σε μπιτακι... Το οποίο παραδόξως είναι ωραίο μπιτακι, το άκουσα πολύ στο αυτοκίνητο και ακόμα ακούγεται.
Αλλά κατά βάθος ήξερα ότι στη διαφήμιση άκουγα να μπαίνουν τύμπανα και μια ιδέα κιθάρας... κάπου υπήρχε και άλλη εκδοχή alternative την οποία δεν μπορούσα να βρω παρ όλες τις προσπάθειες μου επί 20 χρόνια. Είχα μάθει και σε πιο δισκάδικο στο Λονδίνο υπάρχει διαθέσιμο βινύλιο με διάφορες εκτελέσεις του κομματιού αλλά όχι αυτή με τα τύμπανα της διαφήμισης, κάποια άλλα μπιτ πιο μεγάλα. Για να μην τα πολυλογώ σε ένα φόρουμ πριν λίγο καιρό κάποιος που φαινόταν ότι ξέρει μου είπε ότι δεν υπάρχει η εκτέλεση με τα τύμπανα παρά μόνο αυτά τα 30 δευτερόλεπτα που ακούγονται στη διαφήμιση, μέχρι εκεί το φτιάξανε πληρωθήκανε και τελείωσε εκεί. αυτά λοιπόν, Απολαύστε το μπιτακι