Αmbient πειραματισμός

gkourmoul1

Amateur Musician
Λύσεις
1
Πόντοι
2,493
Πειραματίζομαι σε πιο ambient στυλ. 5 tracks, αυτοσχεδιαστικά παιγμένα μεταξύ τους, δίχως μετρονόμο. Μισή ώρα μου πήρε να το γράψω και αλλη μία ώρα για να αφαιρώ (παραήταν φορτωμένο και ακόμα είναι).

ambient clip.mp3

Attachments

Ωραιο Γιωργη.

Την πρωτη φορα που το ακουσα νομιζα πως δε μου ταιριαζε η κιθαρα.

Τωρα που το ξανακουω διαφωνω μαζι μου ?.

Στην αρχη θελει να παιζει πολυ πιο.. αραια

Ισως πιο χαμηλα (κ σε ενταση κ σε πιο μπασες περιοχες της)

Στο τελευταιο μισο λεπτο που παιζεις σε πιο μπασες χορδες ταιριαζει πολυ περισσοτερο

Εχεις φτιαξει ενα ομορφο κ αφαιρετικο ηχητικο χαλι παντως κ αν δουλεψεις λιγο τις κιθαρες, θα γινει εξαιρετικο

μια χαρά είναι.

Λίγο παραπάνω από όσο πρέπει κινηματογραφικό μια και δεν έχει ισχυρό (ή καθόλου) θέμα. Δεν ξέρω για τί πήγαινε αρχικά. 

Αλλά γενικά είναι στο πνεύμα.

Ξέρεις τι μου θύμισες; Το προσωπικό άλμπουμ του Peter Green / End of the game. 

Άρα καλό.

μια χαρά είναι.

Λίγο παραπάνω από όσο πρέπει κινηματογραφικό μια και δεν έχει ισχυρό (ή καθόλου) θέμα.. Δεν ξέρω για τί πήγαινε αρχικά. 

Αλλά γενικά είναι στο πνεύμα.

Τελευταία, (για να χαλαρώνουν τα παιδιά πριν κοιμηθούν) ακούω κάτι ambient στα οποία παίζει ένα pad από την αρχή μέχρι το τέλος, και εντός υπάρχουν κάποιοι "διακοσμητικοί" ηχοι, δίχως δομή και ύπαρξη θεμάτων. Σαν ένα ταξίδι, δίχως αξιοθέατα και προορισμό.

Αφού το κάνουν αυτοί, είπα, μπορώ να κάνω και εγώ κάτι ανάλογο...

image.png

Industrial Zen?

Αυτό είναι?

Πολύ ωραίο Γιώργο.

Αρκετά κινηματογραφικό.

Μου άρεσε.

Να πω την αλήθεια δεν τις ήθελα τις κιθάρες όταν μπήκαν.

Σαν να χαλούσε την ατμόσφαιρα και τις υφές που έφτιαχναν όλα τα υπόλοιπα.

Dark ambient είναι η συλλογή που ακούω στο spotify. Δεν είναι με κιθάρα μέσα, αλλά έχουν ανάλογο ύφος.

Dark ambient είναι η συλλογή που ακούω στο spotify. Δεν είναι με κιθάρα μέσα, αλλά έχουν ανάλογο ύφος.

Εμένα πάντως το industrial Zen μου κάθεται καλύτερα.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back