Συμφωνώ με τον allobar, τον fenderiarhs και τον Jasemeister, ειδικά με την φράση:
.. το οποίο είναι ακριβώς αυτό που είπα και εγώ, ότι δηλαδή όποιος ενδιαφέρεται ας πάει να δει και να μας πει μετά (όχι πριν) κατά πόσο λειτουργεί αυτό το πράγμα.
Απ' την άλλη βέβαια, καταλαβαίνω και γιατί το όλο θέμα σηκώνει πλάκα, απλώς θεωρώ τη πλάκα που γίνεται υποκριτική διότι (ας μην ξεχνιόμαστε) εδώ μέσα έχουν γίνει τερατώδεις συζητήσεις και καυγάδες για ξύλα, κιθάρες vintage, σκουριασμένους μαγνήτες και ιδρωμένες πένες - δηλαδή (πουλάκια μου) έχετε ήδη χάψει πολλοί από εσάς την ιδέα ότι υπάρχει
κάποια αξία στο υλικό περίβλημα τέτοιων δραστηριοτήτων και (κόβω το λούτσο μου) ΟΛΟΙ σας θα δίνατε 60 ευρώ για ροκανίδια που
πιστοποιημένα θα ανήκαν σε κιθάρα του Χέντριξ η για μασημένη πένα του Van Halen (ως... ενθύμιο).
Σωστά;
Απλά, ο συγκεκριμένος δεν έχει την εκτίμησή σας (ούτε τη δική μου άλλωστε) και σας προσβάλλει το.. θράσος του, όχι η γενικότερη λογική του. Είναι και έλληνας, οπότε... προσφέρεται ακόμη περισσότερο για... κριτική.