Μόρφωση είναι τα βιβλία κατα τη γνώμη σου? Όπως επίσης και νοημοσύνη?
Δεν είπα τίποτε για μόρφωση ή νοημοσύνη. Για ορθογραφία μιλάμε.
Σε ένα ενημερωτική εκπομπή που έκανε ο Καφετζόπουλος (στυλ ντοκυμαντερ) για τη νοημοσύνη, ανέφερε ότι η νοημοσύνη έχει 8 κατηγορίες.
Εγώ εκείνη την ώρα έβλεπα μία άλλη εκπομπή με τον Χάρυ Κλύνν... προς θεού ρε λεβεντιά, τον Καφετζόπουλο ενστερνίζεσαι για αυτά τα θέματα...;
Και το "μια έρευνα" σε "μια εφημερίδα" δεν μου λέει τίποτα.
Το ίδιο είπε και ο πρόεδρος της ομοσπονδίας καθηγητών. Λίγο πριν καλέσει σε πανστρατιά σε επερχόμενη απεργία (τον άκουσα με τα αυτιά μου).
Τέτοιες έρευνες γίνονται εκατοντάδες καθημερινα και βγάζουν ό,τι αποτελέσματα γουστάρουν για να έχουν θέμα να γεμίσουν μια στήλη εφημερίδας. Και αυτό το ξέρουν όλοι.
Κάνεις μεγάλο λάθος όσον αφορά το ποιοι την έκαναν. Αλλά έχεις δίκιο στο ότι το ξέρουν όλοι - με το όλοι, εννοούμε όλο το κόσμο.
Που ακριβώς φαίνεται ότι δεν έχω διαβάσει βιβλία? Και γιατί νιώθεις την ανάγκη να μου απαντήσεις σε αυτό?
Νιώθω την ανάγκη να σου απαντήσω διότι εσύ πρώτος νιώθεις την ανάγκη να υπερασπιστείς μία άκυρη (αλλά πολύ νεοελληνική) επιλογή ζωής.
Γνώση και σοφία δεν υπάρχει μόνο στα βιβλία. Και πλέον δεν είναι καν η περισσότερη στα βιβλία.
Τότε γιατί διαβάζεις noiz; Και αυτό ένα βιβλίο είναι, το οποίο γράφεται σε πραγματικό χρόνο. Πες μας που είναι η γνώση, αφού δεν είναι εδώ, να πάμε να τη βρούμε και εμείς.
Φιλικά