το σάιτ πάσχει ορθογραφικά σε βαθμό κακουργήματος
Kλεισε μας μεσα αστυνομε και βασανισε μας μεχρι να το ευχαριστηθεις.....
:? ...φρενάκι, συμπλέκτης και κατέβασε σε δευτέρα, γιατί θα σε πετάξει έξω η στροφή... :wink:χμ... είστε κομπλεξικοί ή εμένα μου φαίνεται;
:? ...φρενάκι' date=' συμπλέκτης και κατέβασε σε δευτέρα, γιατί θα σε πετάξει έξω η στροφή... :wink:χμ... είστε κομπλεξικοί ή εμένα μου φαίνεται;
...Χαλάρωσε λίγο, άσε τους 'τύπους' στην άκρη και θα δεις πόσο ωραία είναι η παρέα εδω μέσα. :wink:[/quote']
σοβαρά σε αυτοκίνητο είμαι; το πήγαινε να παίξεις είναι ευπρόσδεκτο; άσε ρε μαγάλε.
Ναι όντως η έκφραση είναι σημαντικότερο πρόβλημα απο την ορθογραφία έχεις δίκιο, ο καθένας εκφράζεται, το ζήτημα ειναι ποιος καταλαβαίνει ποιον.
...αν οδηγάς θα πρέπει να ξερεις ότι θα πρέπει να σέβεσαι το "δρόμο" επάνω στον οποίο είσαι, τις "καιρικές συνθήκες" και τους άλλους που βρίσκονται γύρω σου...σοβαρά σε αυτοκίνητο είμαι; το πήγαινε να παίξεις είναι ευπρόσδεκτο; άσε ρε μαγάλε.
στην περιπτωση αυτη ολοι δεν καταλαβαν εσενα. και συμφωνα με την δικη σου λογικη αυτο σημαινει οτι ολοι ειναι κομπλεξικοι ' date=' και οχι οτι εσυ δε τα ειπες καλα....[/quote']
δεν είπα τίποτα για κάποιον προσωπικά, συνεπώς οι επιθέσεις δηλώνουν κομπλεξισμό. Αν ήμουν εδώ καιρό και κάποιος έλεγε ότι το σάιτ έχει κάτι δεν θα τον ειρωνευόμουν ως αδάμαστος όχλος που του λες ότι δεν υπαρχει θεός! Θα του μίλαγα ανθρώπινα. Εδώ είναι ο κομπλεξισμός όχι στη διαφωνία ή στην έκφραση.
Φίλε band welcome.χμ... είστε κομπλεξικοί ή εμένα μου φαίνεται;δεν εννοούσα τους χρήστες αλλά το ίδιο το σάιτ του οποίου κάποιες λέξεις κατά την εγγραφή ήταν κακουργηματικά λανθασμένες.
Δυστυχώς παρατηρείται και αυτό κατά καιρούς στο noiz, παρόλα αυτά παραμένει εξαιρετικά ενδιαφέρον forum!.... Αν ήμουν εδώ καιρό και κάποιος έλεγε ότι το σάιτ έχει κάτι δεν θα τον ειρωνευόμουν ως αδάμαστος όχλος που του λες ότι δεν υπαρχει θεός! ...
Το θεωρώ λιγο ακομψο με το καλημερα σας, να ριχνεις ασχετο θεμα περι ορθογραφίας του site. Θα μπορουσες, με ενα απλο ΠΜ, να πεις τις υποδειξεις σου στους διαχειριστες για να τα διορθώσουν :wink:όλα ωραία παιδιά αλλά το σάιτ πάσχει ορθογραφικά σε βαθμό κακουργήματος
Πριν σχολιασεις τους άλλους καλό θα ήταν να κοίταζες πρωτα τις δικες σου ορθογραφικες ικανότητες Μπαμπινιωτη της πενταρας :!:ας παραμείνει σε αυτά και να μην κριτηκάρει προσωπικότητες