τωρα χαλαω την κουβεντα, αλλα θελω να απαντησω στον κ blue
blue είπε:
Να τους κάνεις μήνυση για λογοκλοπή. Από τέτοιο φιλοσοφικό βάθος μπορείς να βγάλεις χρήματα
βαθος δεν εχω μετρησει, τουλαχιστον ομως δεν κανω κολοτουμπες, σου δινω πολυ συγκεκριμενη αποψη, που απλως δεν μπορεις να χορεψεις.
πχ λες οτι η γλώσσα δεν είναι μαθηματικοποιημένη. Μου δημιουργείς το ερώτημα αν ξέρεις πώς μαθηματικοποιείται κάτι και πόσο μαθηματικό είναι το μαθηματικοποιημένο
καποιος αλλος ανεφερε εκει πισω, οτι η ορθογραφια ειναι μαθηματικοποιημενη και αλλα τετοια, δεν θυμαμαι, δεν ειναι δικο μου, δεν θα πηγαινε ποτε το μυαλο μου, ;D εγω απλα διαφωνησα φυσικα, πες μου πρωτα εσυ οτι η ορθογραφια μιας λεξης προκυπτει απο καποιο τυπο ξερω γω, για να ξαναδιαφωνησω ;D θα μπορουσα βεβαια απλα να σου απαντησω στο ιδιο υφος αλλα βαριεμαι
ναι, αλλα εσύ δε λες ούτε ηλικία ούτε ιδιότητα. Φυσικά διατηρείς αυτό το δικαίωμα, αλλά θα ήταν χρήσιμο να ονομάσεις την πηγή των ιδεών σου.
δεν υπαρχει πηγη, τις αποκτω εν κενω. Ειμαι ενηλικας (σε καποιο αλλο θεμα ειχα πει ψεματα αλλα με καταλαβατε) εχω παει στρατο δυστυχως, δεν εχω παει σχολειο γιατι εχω μεγαλωσει στην ελλαδα. δεν ειμαι έλληνας στην συνειδηση, εχω σκαλισει πολυ για να βρω αποδειξεις χειροπιαστες για το επωνυμο μου πολυ μακρια στο παρελθον,(γιατι η καταγωγη μου το επιτρεπει) μονο και μονο για να αποδειξω οτι δεν ειμαι ελληνας. αλλα ειμαι εντιμο ατομο, οσοι με γνωριζουν, γνωριζουν και τις αποψεις μου οι οποιες απο κοντα ειναι πολυ ποιο στεγνες