Λοιπόν είδα και το βιντεάκι. Συμπαθής φυσιογνωμία αλλά αν έπρεπε να ψωνίσω μόνο και μόνο κρίνοντας από το βίντεο, δε θα το έκανα. Είναι αντιτηλεοπτικός ;D
Δε βλέπω το λόγο να μην φτιάχνει καλές κιθάρες. Γιατί δεν τον πιστεύουμε είπαμε? Κάπου το έχασα. Τόσοι και τόσοι κατασκευαστές υπάρχουν, γιατί δηλαδή να μην είναι καλός?
Εννοείται αυτό με την ξυλεία είναι το αγαπημένο μου. Μιλάμε για φύκια για μεταξωτές κορδέλες από όλους τους κατασκευαστές. Το τάδε που δίνει σαστειν, το δείνα που ειναι πρίμο, το άλλο που ειναι μπλα μπλα μπλα. (μιλάω πάντα για ηλεκτρικά όργανα)
ΑΛΛΑ
Άμα το ξύλο είναι γερό και όμορφο εγώ το αγοράζω ;D.
Και ένα σχόλιο για τον τιμοκατάλογο. Προσωπικά βρίσκω εξαιρετικά ατυχή την τιμολόγηση μιας φέντερ ή γκιμπσον των 3000 ευρώ και όχι μιας εντελώς χειροποίητης κιθάρας. Κατά τη γνώμη μου δεν υπάρχει μεγαλύτερη "απάτη" από τα signature μοντέλα και θα το λέω με κάθε ευκαιρία. Βαφτίζει η φέντερ την τάδε signature και ενώ το όργανο είναι κατά 90% ίδιο με τις υπόλοιπες, ξαφνικά κοστολογείται 3 και 4 φορές πάνω. Μετά πάνε όλα τα φανμποις και τις παίρνουν και νομίζουν ότι κάτι έκαναν.
Αλλά αν το όργανο ειναι παραγγελία γιατί να μην κοστίζει ρε παιδιά; Άμα δηλαδή εγώ πάρω τον Ολύμπιο τηλέφωνο και του πω θέλω μια κιθάρα με τα τάδε σπεκς, τα οποία δε βρίσκω στα έτοιμα, με ειδικές εικαστικές οδηγίες κλπ γιατί να μην πληρωθεί ο άνθρωπος;
Άσε που από τα 4000 τα 3000 θα τα πάρει ο Τσίπρας. ;D
Προτείνω να απαιτήσουμε να πληρώσει ο Αρτέμης Σώρρας και να πάρουμε όλοι οι έλληνες κιθαρίστες από μία Ολύμπια κιθάρα. Μικρό κόστος, μεγάλη ελληνική κίνηση. ;D