Zachary guitars

fusiongtr είπε:
Αυτή είναι ατάκα κύριοι.

"there's some very annoying fret buzz along the bottom four strings, in addition to the open G. When I mentioned this to Alex, he got very defensive and said that fret buzz is normal because you have "metal on metal."
\m/ \m/ \m/

fusiongtr είπε:
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Λαυρέντης Ρωμανός? ;D ;D ;D ;D
Ωχ αμάν δε το είδα καλά. Χαχαχαααχ.

Είχα στραβωθεί απο το headstock συγχωράτε με.

Μεταξύ και 2.30 και 2.40 γίνεται πραγματικά τρομακτικός.

Και πουλάει και τις wormholes λες και αυτό ειναι κάτι μοναδικό και συνεισφέρει στον ήχο. Δε μου έφταναν τα ΚΣύλα τώρα θα έχω να σκέφτομαι και τις σκουληκότρυπες.

"Και στο κόψιμο του nut, ταλέντο μεγάλο είναι πάντως...

Συναγωνίζεται επάξια τον άλλον τον ντόπιο... (Δεν θυμάμαι το θρεντ)"

Εγω ημουν ο τυχερος...

Ονοματα δε λεμε...αλλα στα Χανια ειναι (τωρα βεβαια ειναι σα να ειπα αλλα στον ΤΣΟΚΟ μου!!!).Eυτυχως ηρθε το brass nut  και το εφτιαξα μονος μου....ο αλλος ειχε κοψει τα slots με το ΤΣΕΚΟΥΡΙ!!!Τελος καλο ολα καλα...

Και μενα για ΑΤΕΛΕΙΩΤΟ  fret buzz που ειχε η κιθαρα οταν πηγα να την παρω δεν ειχε πει βεβαια οτι ειναι metal to metal ειχε πει "αστο δυο μερες και θα ερθει" Φαντασια να χει ο καθενας και ρολαρει το πραμα....

Αυτου του Zachary δε μπορει να του τραβηξει ξανα ασφαλιστικο μετρο για δυσφημηση ο Ζemaitis η η Zildjian μονο και μονο για το Ζ στο απαισιο αυτο headstock;Να αναγκαζεται να γραφει "Ζαχαρη"

zaxari-lefki-ebz.jpg

Τελευταία επεξεργασία από moderator:

Καλά εδώ μετά το 2ο λεπτό δίνει τρελό πόνο. Διαβάστε και σχόλια. Έχω λιώσει.

otto## είπε:
Και πουλάει και τις wormholes λες και αυτό ειναι κάτι μοναδικό και συνεισφέρει στον ήχο. Δε μου έφταναν τα ΚΣύλα τώρα θα έχω να σκέφτομαι και τις σκουληκότρυπες.
Κοίτα να δεις, αν το ξύλο (για κάποιο λόγο) πέθανε, σίγουρα τα σκουλίκια ζουν, για να μην μιλήσω για τον "φυσικό" αερισμό και αφύγρανση μέσα από τις τρύπες.

It is alive. ;D ;D ;D

fusiongtr είπε:
Κοίτα να δεις, αν το ξύλο (για κάποιο λόγο) πέθανε, σίγουρα τα σκουλίκια ζουν, για να μην μιλήσω για τον "φυσικό" αερισμό και αφύγρανση μέσα από τις τρύπες.

It is alive. ;D ;D ;D
Καλά μπες και διάβασε τα σχόλια (απαντάει σε όλα) από το παραπάνω βίντεο.

Ειλικρινά δεν έχω καταλάβει πως βρίσκει πελάτες ο τρελός. Μιλάμε είναι για δέσιμο.

πάντως σίγουρα εκεί έξω υπάρχει μεγάλη δόση μαζοχισμού.

Δηλαδή τωρα να πηγαίνεις να ψωνίζεις από τέτοια νούμερα, και να κάθεσαι κι όλας να εξευτελίζεσαι, αν είσαι όντως άξιος να πληρώσεις 3 χιλιάρικα για να πάρεις λίγα ξύλα, σιδεράκια και κόλλες ατάκτως εριμμένα πρέπει λιγουλάκι να τα θέλει κι κωλαράκος σου...

176 κιθάρες στο site, από αυτές οι 140 έχουν πουληθει!  Με έναν μέσο όρο τιμής στα 2000$ περίπου (το έψαξα.... ::) ), τότε πάμε για συνολικά έσοδα 280.000-300.000$, μείον 50.000$ για υλικά και άλλα 30.000$ για φόρους-έξοδα του μένουν 200.000$+ καθαρά.....Καθόλου άσχημα......               

Edit: Δεν είχα τι να κάνω πρωί πρωί τρώγωντας λαγάνα με χαλβά......

dimsonic είπε:
γιατί βρε Φώτη, είδες φορολογική του δήλωση?
  Έναν καραπρόχειρο λογαριασμό έκανα βρε με αυτά που "δηλώνει" στο σάιτ του!  Έτσι από περιέργεια.....Τελικά και χωρίς να σπάσεις αυγά φτιάχνεις ομελέτα....

RayDTutto είπε:
Εντωμεταξύ οι κιθάρες μαύρη ασχήμια...
Από τα μπάσα που είδα έχει σχεδόν αντιγράψει το Kubicki Factor και ένα ήταν στο παρά λίγο κόπια ΜΜ Bongo.

Οπότε, σχεδιαστικά δεν τον λες και... τέρας πρωτοτυπίας  ;D

Μαλλον ο ανθρωπος χανει λιγο, γιατι δε βλεπω καποιον καλο λογο ωστε να ποσταρει AYTH τη φωτο της γυναικας του (και καποιες αλλες ασχετες γενικως με site luthier) . Εκτος κι αν ειναι τοσο μπροστα και δεν μπορουμε να τον καταλαβουμε

http://www.zacharyguitars.com/311014pics.htm

cigaret13 είπε:
176 κιθάρες στο site, από αυτές οι 140 έχουν πουληθει!  Με έναν μέσο όρο τιμής στα 2000$ περίπου (το έψαξα.... ::) ), τότε πάμε για συνολικά έσοδα 280.000-300.000$, μείον 50.000$ για υλικά και άλλα 30.000$ για φόρους-έξοδα του μένουν 200.000$+ καθαρά.....Καθόλου άσχημα......               

Μπα φωτη, ουτε καν αυτο δε είναι (πλούσιος σπασοκλαμπανιας). Αυτα τα χρηματα τα εχει βγαλει σε μια 10 πανω κατω. Δηλαδη το εισοδημα του ειναι πολυ κατωτερο του μεσου καναδου.

Ειναι παντως ο ορισμος του aggressive marketing ;D.

cigaret13 είπε:

Και με τον εκτακτο φορο αισχρολογιας που του βαζω 98% του μενουν $4000. Να παρει μια BMW του 2000 να χαρει λιγο να την δει πιο χαλαρα.  ;D

η αισθητική του τύπου από την home page του site του κιόλας, φτάνει για να την κάνεις εξ αρχής με ελαφρά, πριν μπεις καν στον κόπο να ανακαλύψεις τα υπόλοιπα "μαργαριτάρια"...  :o

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back