- Πόντοι
- 4,208
RayDTutto είπε:Συναγωνίζεται επάξια τον άλλον τον ντόπιο...
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;DEd Roman νομίζω.
Λαυρέντης Ρωμανός? ;D ;D ;D ;D
RayDTutto είπε:Συναγωνίζεται επάξια τον άλλον τον ντόπιο...
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;DEd Roman νομίζω.
\m/ \m/ \m/fusiongtr είπε:Αυτή είναι ατάκα κύριοι.
"there's some very annoying fret buzz along the bottom four strings, in addition to the open G. When I mentioned this to Alex, he got very defensive and said that fret buzz is normal because you have "metal on metal."
Ωχ αμάν δε το είδα καλά. Χαχαχαααχ.fusiongtr είπε:;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Λαυρέντης Ρωμανός? ;D ;D ;D ;D
Κοίτα να δεις, αν το ξύλο (για κάποιο λόγο) πέθανε, σίγουρα τα σκουλίκια ζουν, για να μην μιλήσω για τον "φυσικό" αερισμό και αφύγρανση μέσα από τις τρύπες.otto## είπε:Και πουλάει και τις wormholes λες και αυτό ειναι κάτι μοναδικό και συνεισφέρει στον ήχο. Δε μου έφταναν τα ΚΣύλα τώρα θα έχω να σκέφτομαι και τις σκουληκότρυπες.
Καλά μπες και διάβασε τα σχόλια (απαντάει σε όλα) από το παραπάνω βίντεο.fusiongtr είπε:Κοίτα να δεις, αν το ξύλο (για κάποιο λόγο) πέθανε, σίγουρα τα σκουλίκια ζουν, για να μην μιλήσω για τον "φυσικό" αερισμό και αφύγρανση μέσα από τις τρύπες.
It is alive. ;D ;D ;D
Έναν καραπρόχειρο λογαριασμό έκανα βρε με αυτά που "δηλώνει" στο σάιτ του! Έτσι από περιέργεια.....Τελικά και χωρίς να σπάσεις αυγά φτιάχνεις ομελέτα....dimsonic είπε:γιατί βρε Φώτη, είδες φορολογική του δήλωση?
Από τα μπάσα που είδα έχει σχεδόν αντιγράψει το Kubicki Factor και ένα ήταν στο παρά λίγο κόπια ΜΜ Bongo.RayDTutto είπε:Εντωμεταξύ οι κιθάρες μαύρη ασχήμια...
Μπα φωτη, ουτε καν αυτο δε είναι (πλούσιος σπασοκλαμπανιας). Αυτα τα χρηματα τα εχει βγαλει σε μια 10 πανω κατω. Δηλαδη το εισοδημα του ειναι πολυ κατωτερο του μεσου καναδου.cigaret13 είπε:176 κιθάρες στο site, από αυτές οι 140 έχουν πουληθει! Με έναν μέσο όρο τιμής στα 2000$ περίπου (το έψαξα.... : ), τότε πάμε για συνολικά έσοδα 280.000-300.000$, μείον 50.000$ για υλικά και άλλα 30.000$ για φόρους-έξοδα του μένουν 200.000$+ καθαρά.....Καθόλου άσχημα......
Edit: Δεν είχα τι να κάνω πρωί πρωί τρώγωντας λαγάνα με χαλβά......
Και με τον εκτακτο φορο αισχρολογιας που του βαζω 98% του μενουν $4000. Να παρει μια BMW του 2000 να χαρει λιγο να την δει πιο χαλαρα. ;Dcigaret13 είπε:176 κιθάρες στο site, από αυτές οι 140 έχουν πουληθει! Με έναν μέσο όρο τιμής στα 2000$ περίπου (το έψαξα.... : ), τότε πάμε για συνολικά έσοδα 280.000-300.000$, μείον 50.000$ για υλικά και άλλα 30.000$ για φόρους-έξοδα του μένουν 200.000$+ καθαρά.....Καθόλου άσχημα......
Edit: Δεν είχα τι να κάνω πρωί πρωί τρώγωντας λαγάνα με χαλβά......