- Πόντοι
- 1,708
Θαμωνων του νοιζ?Νομίζω ότι αποτελεί το ίνδαλμα πολλών θαμώνων του noiz.
Λαστ γηαρ...
Τωρα τον παιρνει τηλεφωνο για συμβουλες ο Μποναμασσα
Θαμωνων του νοιζ?Νομίζω ότι αποτελεί το ίνδαλμα πολλών θαμώνων του noiz.
Στα στρατ/σουπερστρατ μοντελα τους ΛΑΙΜΑΙ
Η Χολντσγουωρθ εχει πιο μικρο σωμα κ ειναι κ σουπερ ισορροπημενη.
Δεν ειναι ergonomic, αλλα οι περισσοτερες που δηλωνουν ergonomic στην πραξη δεν ειναι κ τοσο...
Στην ουσια το design μοιαζει εργονομικο, αλλα απο τη στιγμη που δε προσφερει εργονομια πρακτικα, μαλλον εναλλακτικο ειναι
Εγώ πάντως αν κατέβω Ηράκλειο, έχω ρίξει σίγουρα σύρμα στον Κουρμούλη. Όχι για να τον γνωρίσω, μπορεί να μη θέλει, απλά για να αφήσω τη γυναίκα μου λίγο στη γυναίκα του, για επιμόρφωση.Νομίζω ότι αποτελεί το ίνδαλμα πολλών θαμώνων του noiz.
Εγώ πάντως αν κατέβω Ηράκλειο, έχω ρίξει σίγουρα σύρμα στον Κουρμούλη. Όχι για να τον γνωρίσω, μπορεί να μη θέλει, απλά για να αφήσω τη γυναίκα μου λίγο στη γυναίκα του, για επιμόρφωση.
Τελικά, πρέπει να συντάξω έναν αναλυτικό οδηγό how-to.
Σορρυ αλλά σας έχω όλους. Εμένα η γυναίκα μου μου λέει ότι πρέπει να πάρω μια καλή ακουστική!
Εχω παιξει με μια φτηνη "τωρινη" Steinberger Spirit.Γι' αυτά μιλούσα κι εγώ.
Συμφωνώ για την Holdsworth, καθώς επίσης και για πολλές που δηλώνουν ergo.
Συμφωνώ επίσης και για το "εναλλακτικό" design, αν και για μένα είναι κόπια Steinberger.
Υπάρχουν όμως κάποιοι κατασκευαστές που όντως φτιάχνουν ergo κιθάρες, και είναι εργονομικές.
Εχω παιξει με μια φτηνη "τωρινη" Steinberger Spirit.
Αυτη ηταν χλιδη βρε Στρατο.. κ αυτες που επαιζε ο Garsed χλιδη ηταν..Εγώ για την gm μιλούσα πάντως.
Αν σε βολεύει η spirit ... go for it.
Ενδιαφέρουσα επιχειρηματική κίνηση (δεν ξέρω αν θα τους βγεί μονο). Ενδιαφέρουσες τιμές.
Η σχεδίαση για μένα δεν παλεύεται.
Ναι φυσικα. Εκει μπαινουν οι παλιο στυλ ηλεκτρικες κιθαρες, να ζεσταθουν λιγο πριν τις βαλουμε στο τζακι ?λέει baked maple.
αν σου πει ότι είναι σε ξυλοφουρνο αλλάζει; :classic_tongue:
Παλιά τις θάβαμε στην άμμο. Στην έρημο της Baja California και στην Αμμόχωστο. Το ίδιο περίπου.λέει baked maple.
αν σου πει ότι είναι σε ξυλοφουρνο αλλάζει; :classic_tongue: