M
mauromouris
Guest
Εδώ έχω κάποια αυτόγραφα κάμποσων κιθαριστών, στα πουλάω για 20 ευρώ το έναMistral είπε:Αυτό για εμένα που είμαι περίεργος και δεν θέλω να βλέπω τις υπογραφές των άλλων, αξίζει 20Ε παραπάνω ;D ;D
Εδώ έχω κάποια αυτόγραφα κάμποσων κιθαριστών, στα πουλάω για 20 ευρώ το έναMistral είπε:Αυτό για εμένα που είμαι περίεργος και δεν θέλω να βλέπω τις υπογραφές των άλλων, αξίζει 20Ε παραπάνω ;D ;D
Μην μου λες τέτοια γιατί θα τα πάρω όλα! ;D ;D ;D ;Dmauromouris είπε:Εδώ έχω κάποια αυτόγραφα κάμποσων κιθαριστών, στα πουλάω για 20 ευρώ το ένα
Ωχ με καταλάβανε ..τώρα το είδα ;Dfusiongtr είπε:Εννοείς ότι είναι πολλές?
Κάτσε να πιάσουμε και τον άλλο απατεώνα, τον Nasokosm :-* :-* να δεις τι έχει να γίνει. ;D ;D ;D
Ευτυχώς όμως, μειοψηφία στο Νόιζ είναι και οι θλιβεροί κόλακες, όπως και εκείνοι που όταν κατηγορούν κάποιον συμφορουμίτη δημόσια και μετά καλούνται να αποδείξουν τον ισχυρισμό τους, κάνουν γαργάρα.Έκτορας είπε:Ευχαριστώ στον Otto και στον Odin που κατάφεραν να διασώσουν ένα κατεστραμμένο νήμα και να του δώσουν ενδιαφέρον. Τί κρίμα που είναι η μειοψηφία στο Noiz...
πραγμα ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ευκολο και ΓΡΗΓΟΡΟ στην Ελλαδα,ακομα και αν ακολουθηθει ο φυσικος τροπος ξηρανσης,καλα στο εξωτερικο μιλαμε πλεον για λιγα ΛΕΠΤΑ μια και υπαρχουν τεχνητα μεσα που κατεβαζουν την υγρασια στο 8% σε χρονο dt...Α, επίσης τα ξύλα πρέπει να στεγνώσουν.
Προσωπικά αϊ ντοντ νόου γουατ γιου μην.Tamtam είπε:Σε όλο τον υπόλοιπο κόσμο, πλην Λεπτοκαρυάς, πρέπει να περάσουν πολλά χρόνια πριν κάποιος κατασκευαστής φτάσει να θεωρηθεί master builder. Και θα πρέπει να σκουπίσει πολλά πατώματα με πριονίδι πριν ΄΄ερθει εκείνη η μέρα, if you know what I mean.
Αυτά που περιγράφεις δεν συνιστούν/ φτιάχνουν καλά όργανα και το ξέρεις! Κάποιοι μάλιστα περνούν τα ξύλα από μηχανήματα που "σκοτώνουν" τις ίνες του ξύλου, για να μη σκεβρώσουν. Το γρήγορο στέγνωμα δεν είναι καλό.Superfunk είπε:λιγα ΛΕΠΤΑ μια και υπαρχουν τεχνητα μεσα που κατεβαζουν την υγρασια στο 8% σε χρονο dt...
μεσα σε μια - δυο ωρες ΨΗΝΟΥΝ τα μπρατσα και τα σωματα κατεβαζοντας την υγρασια κατω απο το 4%.
Οι κιθάρες δεν είναι εκεί, για να τις δοκιμάσει ο κάθε ενδιαφερόμενος; ο ez, πχ, δεν έπαιξε με μια από αυτές και έχει τις καλύτερες εντυπώσεις; υπάρχει κάποια αρνητική εμπειρία, σε σχέση με τα όργανα; ???Tamtam είπε:Προσωπικά, θα ήθελα περισσότερες πληροφορίες για τα υπόλοιπα specs της κιθάρας
Πω πω ειδικά στην πρώτη φωτογραφία φαίνεται σαν τραβεστί. Κακή φώτο.mauromouris είπε:Και η Orianthi live στο Malibu Guitar Festival με μια Olympus "Telemaster " special edition
ΕΜΠ1 ;Dotto## είπε:Πω πω ειδικά στην πρώτη φωτογραφία φαίνεται σαν τραβεστί. Κακή φώτο.
άποτος ;Dfusiongtr είπε:Με τι ποτα? ;D
Βρε δεν πα να με παρακάλαγε, εγώ "με τι ποτα". ;Dmauromouris είπε:άποτος ;D
Ναι, ενώ στην δεύτερη είναι καλύτερη? ???Πω πω ειδικά στην πρώτη φωτογραφία φαίνεται σαν τραβεστί.
Σ' αυτήν είναι ωραία.otto## είπε:Εδώ μοιάζει με Michael Jackson. Ρε τι τρέχει με δαυτη;
Κάνε κοντινο και παρατήρησε μύτη, στόμα και γυαλιά. Είναι ίδια ο Μιχάλης.fusiongtr είπε:Σ' αυτήν είναι ωραία.
Τι διάολο, πάχυνε κιόλας, χάλι μαύρο.