Ό,τι να ναι.Ledge είπε:Το πιθανότερο είναι ότι προτιμάς να γίνεσαι εριστικός και παρασύρεσαι από την ισχυρογνωμοσύνη σου. Γιατί προφανώς δεν αντιλαμβάνεσαι αυτά που έγραψα.
Όσον αφορά το δεύτερο σκέλος, υπάρχει χορήγηση άδειας υλοτομίας κατόπιν σχετικής αίτησης. Τα δασαρχεία δεν πουλάνε δέντρα. Εσύ πουλάς εξυπνάδα. Ο καθένας ό,τι μπορεί κάνει σ' αυτόν τον μάταιο κόσμο... :![]()
1. Το θέμα είναι καθαρά αντίληψης. Το ξύλο ΩΣ ΥΛΙΚΟ. Κα-τά-λα-βες; 'Οχι ως κομμάτι κιθάρας. ΩΣ ΥΛΙΚΟ. Συλλάβισέ το τώρα. Ωραία!Tamtam είπε:Ό,τι να ναι.
1. Δικαίωμά σου να αγνοείς ότι το ξύλο μόνο μιας κάστομ κιθαρας κοστολογείται κατά μ.ο. στα 800 ευρώ. (μιλάω μαζί με fretboard κλπ, κομπλέ), αλλα οπως σου έγραψα ούτε παραλογισμός είναι αυτο ούτε εξυπνάδα.
2. Χαίρομαι που συμφωνείς ότι τα δασαρχεία δεν πουλάνε δέντρα.
3. Παράδειγμα - αν ήμουν εριστικός θα σου έγραφα (και είμαι σίγουρος ότι θα το καταλάβαινες): "Εχω βάλει στο μάτι κάτι οξιές. Κι έχω κι έναν γνωστό στην υπερεσία του δασαρχείουolice: που μπορεί να μας βγάλει μια προσωρινή άδεια για να κόψουμε ό,τι χρειαζόμαστε για 5-6 κιθάρες των 4-40 χιλιάδων ευρώ, είσαι;" :
![]()
Αν μιλάς μόνο για τα ακατέργαστα ξύλα, πέφτεις κατά πολύ έξω.Tamtam είπε:το ξύλο μόνο μιας κάστομ κιθαρας κοστολογείται κατά μ.ο. στα 800 ευρώ.
Χαχαχαχα. Καθένας με τον πόνο του.leon7pap είπε:Ο Πολ Σαιμον το νατ να προσεξει ...
Είναι αδύνατο να συνεννοηθούμε. Παραφράζεις διαρκώς αυτά που γράφω.Tamtam είπε:Εριστικός δεν είναι όποιος διαφωνεί μαζί σου Ledge. Άσε τους χαρακτηρισμούς κατά μέρος σε παρακαλώ.
Γιατί τον Έλληνα τον ψεκάζουν, τον ζηλεύουν και θέλουν να τον καταστρέψουν, γιατί είναι ξεχωριστό είδος, φοβερό και τρομερό, πανέξυπνο, ανωτέρου επιπέδου. Αλλά αυτός αντιστέκεται και ξεσκεπάζει κάθε μπαγαποντιά και συνωμοσία. Πουλώντας διαστημική τεχνολογία και φύκια για μεταξωτές κορδέλες. Και την αποψάρα του ως αξίωμα. Και δεν κάνει καμία αυτοκριτική γιατί στις φλέβες κυλάει η ιχώρ. Αμέ!!!dimsonic είπε:γιατί πρέπει να γίνεται αυτό?
γιατί πρέπει να υπάρχει παντού μια συνωμοσία?
Τα δασαρχεια δεν πουλανε δεντρα,δινουν ομως ΑΔΕΙΕΣ υλοτομιας και για τα ΙΔΙΩΤΙΚΑ δαση (παρα πολλα δαση ειναι ΙΔΙΩΤΙΚΑ στον ΟΛΥΜΠΟ,το γνωριζω μια και η μητερα μου εχει...κληρονομησει ενα ;D) και ο ιδιοκτητης του δασους παιρνει καποια χρηματα (καλα μη φανταστειτε και τιποτα το τρομερο μια και μιλαμε για κΣυλα που δεν εχουν και καμμια τρομερη αξια και δεν ειναι και σπανια).Ένα τηλέφωνο στο δασαρχείο ίσως θα αρκούσε... Πουλάνε δέντρα τα δασαρχεία; Κι αν ναι, υπάρχει τιμοκατάλογος;
Με κάθε καλή πρόθεση θα σου πω οτι το να λες πρωτότυπο κάτι που έχει ξαναγίνει χιλιάδες φορές,dimsonic είπε:τουλάχιστον πιό όμορφα και πιό πρωτότυπα δεν έχω ξαναδεί.
Αυτό.zappa είπε:Τώρα το αν οι πολιτικοκοινωνικές πεποιθήσεις κάποιου πρέπει να επιρρεάζουν τη γνώμη μας για το προϊόν που πουλάει είναι τεράστια συζήτηση και δεν ανήκει στο section Guitars and Amps.
Οι τιμές είναι ανακοινώσιμες? Είναι στα επίπεδα που αναφέρθηκαν πιο πριν?miii είπε:Εγω απλα να μοιραστώ μαζι σας μια φωτογραφια απο 3 απο τις 4 κιθάρες που έκανα παραγγελία και έχω στοκ στο κατάστημά μου απο το Γίαννη