Ολυμπιακοί Αγώνες - Παρίσι 2024 - Τελετή Έναρξης

"Ο Νικ Καλάθης γεννήθηκε στις 7 Φεβρουαρίου 1989 στο Γουίντερ Παρκ της Φλόριντα των ΗΠΑ. Έχει διπλή ιθαγένεια, ελληνική και αμερικανική και αποφάσισε να αγωνιστεί με την Εθνική Ελλάδος Νέων το 2008 ή αργότερα. Ο πατέρας του είναι ο Γιάννης Καλάθης, Ελληνοαμερικανός δεύτερης γενιάς, ενώ ο παππούς του, Βασίλειος Καλάθης, καταγόταν από τη Λήμνο και είχε μεταναστεύσει στη Νέα Υόρκη σε ηλικία 21 ετών. Μάλιστα, στις αρχές της δεκαετίας 1920-30 είχε διατελέσει πρόεδρος της Παλλημνιακής Αδελφότητας «Ήφαιστος»"

- Wiki

ε τι να κανουμε αΦου ινε καλιτεροι στον αθλητιΖμο απο τους λευκοι... μια και εχουν ανωτερη σωματικη κατασκεΒη,ο κοΖμος το εχει τουμπανο και εμεις κρυφο καμαρι...?
Έχει να κάνει περισσότερο με το πια κοινωνικά στρώματα κάθε χώρας ασχολούνται με τον αθλητισμό

Αν δεν κανω λαθος ο Αρης στο ποδόσφαιρο δεν έχει ουτε έναν Έλληνα 

Η χώρα μας είναι πραγματικοί ολυμπιονίκες γιατί τα τρώνε με κουμπάρους και δεν τα δίνουν για υποδομές. Να ενισχυθούν οι αθλητές. Και όμως οι αθλητές μας διαπρεπουν. Και οι άλλοι έχουν και πιο πολλα από τους χορηγούς. Αν η Ελλάδα δεν έμπαινε στην ΕΕ με ψεύτικα στοιχεία και ήμασταν σαν τη Σοβιετική Ένωση, θα ημασταν νικητές και θα είχαμε καταπολεμησει την παχυσαρκία. Και όλοι θα ήμασταν ίσοι. Αταξικοι. Όλοι θα είχαν την ίδια ευκαιρία. ?

Και όλοι θα ήμασταν ίσοι. Αταξικοι. Όλοι θα είχαν την ίδια ευκαιρία....
Το πέρασμα σου μικρός απ'την ΚΝΕ σού έχει αφήσει ανεξίτηλα τα σημάδια του στον ψυχισμό σου...?

Το πέρασμα σου μικρός απ'την ΚΝΕ σού έχει αφήσει ανεξίτηλα τα σημάδια του στον ψυχισμό σου...?
Ούτε απ έξω δεν έχω περάσει. Αυτά είναι συμπεράσματα που έχω βγάλει διαβάζοντας εφημερίδες, φορουμ και βλέποντας ταινίες και ειδήσεις. Τέλος πάντων. Βλέπω πως μάλλον δεν συμφωνείτε με αυτά. Έχετε άλλες άποψης. ?

Βλέπω πως μάλλον δεν συμφωνείτε με αυτά
Το θέμα δεν είναι να συμφωνούμε εμείς, το θέμα είναι να συμφωνεί η Πραγματικότητα.? 
Κάτι μου λέει ότι έχει "άλλες απόψης"...?

Το θέμα δεν είναι να συμφωνούμε εμείς, το θέμα είναι να συμφωνεί η Πραγματικότητα.? 
Κάτι μου λέει ότι έχει "άλλες απόψης"...?
ό,τι θέλουν. θέλουν έτσι? Έτσι. No problem. Ας γίνουν και οι Αλυκές στη Χαλκίδα Ριβιέρα με ξαπλώστα 150 ευρώ το σετ και είσοδο με διόδια από τον χωματόδρομο και να την έχουν Λιβανέζοι. Να κάνουμε κι άλλους Ολυμπιακούς αγώνες να φορτωθούμε και άλλα δις. Λεφτά υπάρχουν δανεικά από τις τράπεζες. Εγγυάται το ΔΗΜΟΣΙΟ. ?

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Ας γίνουν και οι Αλυκές στη Χαλκίδα Ριβιέρα με ξαπλώστα 150 ευρώ το σετ και είσοδο με διόδια από τον χωματόδρομο...
Μια και ανέφερες τις Αλυκές, τελευταία φορά που πήγα ήταν το 2016 για να παίξω live. Ήσουν κι εσύ εκεί, και έπαιρνες φωτογραφίες το Hammond.?

image.png

Όσο για τις ξαπλώστρες, €1500 μπορούν να τις χρεώνουν? Δεν μου καίγεται καρφί.?

Μια και ανέφερες τις Αλυκές, τελευταία φορά που πήγα ήταν το 2016 για να παίξω live. Ήσουν κι εσύ εκεί, και έπαιρνες φωτογραφίες το Hammond.?

Προβολή συνημμένου 45886

Όσο για τις ξαπλώστρες, €1500 μπορούν να τις χρεώνουν? Δεν μου καίγεται καρφί.?
Εγώ όταν βγω στην εξουσία θα τα αλλάξω όλα. Ο πλούσιος θα γίνει πολύ φτωχός και ο φτωχός πλουσιότερος.

Τέλος πάντων, πάω να χαζέψω λίγο ολυμπιακούς αγώνες.

Άσε μας βρε φίλος με plugins... Ένα κανονικό, με πλήκτρα δηλαδή, μπορώ να έχω;

Άμα παρέχεις ένα τέτοιο το συζητάμε. Άκου... plugins ?

Μούφα οι υποσχέσεις του... προέδρου ? 

τσκ τσκ τσκ τσκ τσκ τσκ τσκ τσκ τσκ τσκ τσκ τσκ τσκ τσκ....
To καλύτερο free είναι. Σαν να έχεις το DX 7 και να μην έχεις δώσει δεκάρα.

Ευτυχώς που υπάρχουν VST.

Εγώ έχω αυτό.

https://www.native-instruments.com/en/products/komplete/synths/fm8/

Ανοίγω 14 τέτοια και έχω 342425 operators?

Άσε μας βρε φίλος με plugins... Ένα κανονικό, με πλήκτρα δηλαδή, μπορώ να έχω;

Άμα παρέχεις ένα τέτοιο το συζητάμε. Άκου... plugins ?

Μούφα οι υποσχέσεις του... προέδρου ? 
Έχουμε εκσυγχρονιστεί.

Τι μούφα. Γράφουν επιτυχίες με αυτά τα free κάτι τράπερ μέσα από λιμουζίνες με τα tablet τους.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back