- Πόντοι
- 36
Mιλα καθαρα τοτε γιατι εγω μαλλον δεν καταλαβαινω.Λες οτι δεν ειναι το ιδιο.Σε τι ειναι διαφορετικος? στο venue που παιζει η στο κοινο που απευθυνεται? Στερειται δεξιοτεχνιας? στερειται μουσικής γνωσης?γιατι στα δυο πρωτα συμφωνω..αλλα στα δυο τελευταια οχι...και σου λεω μιλαμε για παιξιμο...γιαυτο σου μιλησα και οι δυο να παιζουν το ιδιο κομματια (για να μην πει καποιος αυτα που συνθετει ειναι χαζομαρες κτλ κτλ)ndnikola είπε:Προφανώς δεν μιλούσα μόνο για το ντύσιμο και τις εκφράσεις, άλλωστε μερικά posts πιο πριν σε παρότρυνα να τους δεις/ακούσεις από κοντά - κάντο και blindfolded. Δεν μου έχεις απαντήσει τελικά σε αυτό που σε ρωτώ: ουσιαστικά γράφεις σκέψεις που τις είχες 'ψημένες' από πριν. Οπότε δυστυχώς δεν μπορούμε να κάνουμε διάλογο, και το βρίσκω ολίγον τί ανούσιο να συνεχίσω να απαντώ.
Οταν λοιπον εγω ακουω το ιδιο κομματι ειτε ειναι με κιθαριστικο distortion ειναι απο ...αρπα εισπραττω το ιδιο μυνημα blindfolded or not(ιδια μουσικα intervals ιδιο μηνυμα).Αν ειμαι φουλ στην προκαταληψη ακομα και με κλειστα ματια αμα ακουσω full distortion το απερριψα απο την αρχη...αμα τα ανοιξω κιολας και δω και τον μαλλια που παιζει απεναντι ε τοτε...βεβαιωθηκα..ειναι στυγνο shredding(καπως ετσι κρινουν οι περισσοτεροι).