- Πόντοι
- 1,168
Αφού βλέπεις ρε μεγάλε ότι ασχολούμαστε με το αφαν-κατέkokobloko είπε:Που ειναι οι Noel Gallagher/Graham Coxon? :-\
Μάραθων
Νέστορας
Εγώ
Λάκης ο όμορφος
Φριροκ ο χαίτης
τι θες και αναφέρεσαι σ' αυτούς.
Αφού βλέπεις ρε μεγάλε ότι ασχολούμαστε με το αφαν-κατέkokobloko είπε:Που ειναι οι Noel Gallagher/Graham Coxon? :-\
Nestoras είπε:Αφού βλέπεις ρε μεγάλε ότι ασχολούμαστε με το αφαν-κατέ
Μάραθων
Νέστορας
Εγώ
Λάκης ο όμορφος
Φριροκ ο χαίτης
τι αναφέρεσαι σ' αυτούς.
Στην άλλη λίστα, του ''Pisum Sativum Magazine''.Terry RoscoeBeck5 είπε:Που είναι ο... Τιτανοτεράστιος :;D ;D ;D
![]()
Και ύστερα λέμε για το Rolling Stone έτσι?Terry RoscoeBeck5 είπε:Φίλος... απολύεστε όλοι ;D ;D ;D
Που είναι ο... Τιτανοτεράστιος :;D ;D ;D
![]()
Χαρτάκι πήρες φίλος? Εγώ περιμένω από χθες να μπω στην λίστα αλλά ήρθαν άλλοι μετά από μένα και μου έφαγαν την σειρά. ;D ;D ;Dμε φωναξε κανεις?
fusiongtr είπε:Μην πω για τον Ημιγυμνάτιο που λείπει. ;D
Αυτη δεν ειναι η ψυχοσυνθεση του...ειναι η ..ψυχοσυνθεση που υποθετεις οτι εχει...τα παντα εχουν να κανουν με τον ηχο φιλε μου και το τι θες να πετυχεις...αυτο που δεν καταλαβαινουν καποιοι ειναι οτι το σολο ειναι σαν μια ιστορια με τις δραματικες της στιγμες, την κορυφωση την καθαρση κτλ κτλ κτλ....πραγμα που σημαινει οτι χρειαζονται ολα τα εργαλεια που εχει ο κιθαριστας στην διαθεση του για να το πετυχει αυτο...οταν λοιπον ο..shredder stackarει τα arpeggios πχ για να δημιουργησει ενα build up και ενα..δραματικο τονο στην ιστορια...ο μεσος ακροατης το λαμβανει απλα ως φλυαρια γιατι εστιαζει μονο σε αυτο και οχι σε ολη την ιστορια σαν συνολο.Ειναι σαν να λεμε καποιος ακουει εναν blues παικτη να κανει σηκωματα και να το εκλαμβανει σαν επαναλαμβανομενη..κλαψομου..ση γιατι απλα το απομονωνει απο το υπολοιπο σολο και κολλαει μονο σε αυτο.Minoru είπε:εμμ... μάλλον δεν κατάλαβες...
τα μαλλιά και το gain που αναφέρθηκαν δεν αφορούν τα μαλλιά και to gain ακριβώς..
Απλά αυτά είναι απόρροια της ψυχοσύνθεσης του shredder και του αποτελέσματος που θέλει να πετύχει, δηλαδή παίξιμο για το παίξιμο και εντυπωσιασμό ( με αυτό γεμίζουν κόσμο άρα και ένα εντυπωσιακό μαλλάκι βοηθάει το όλο αποτέλεσμα) Ο blues player έχει άλλο σκοπό να επιτελέσει με το παίξιμο του (αμφιβάλω αν θα μπορέσεις ποτέ να καταλάβεις βάσει των απαντήσεων που βλέπω να δίνεις κατα καιρούς..
) οπότε για αυτό που πρέπει να κάνει δεν είναι αναγκαίο να ξέρει όλη την ματζόρε αν δεν του χρησιμεύει σε κάτι. Βέβαια φυσικά υπάρχουν και βlues players που αποσκοπούν στον εντυπωσιασμό, όπως και shredders που αποσκοπούν στο ίδιο με τους bluesαδες αλλά απλά αυτοί δεν είναι ο γενικός κανόνας.
*Νομίζω έχεις διαλέξει λάθος name, για dreamdancer είσαι πολύ προσγειωμένος στην γη...(moderators συγχωρείστε την όποια εριστική υπονοια των λόγων μου, ο,τι λέω το λέω με αγάπη(all you need is love...)
Aφτος ο Τζειμσον ινε με το ουσικι η με τη τζενα?blue είπε:Σε πείραμα που έγινε από τους Νorth & Jameson, προβλήθηκε στα μισά υποκείμενα video όπου ο ignantios παίζει με μπλούζα και στα άλλα μισά χωρίς (δείγμα 695 γυναικων 21-59 ετών). Όταν μετά από μια εβδομάδα άκουσαν ΜΟΝΟ τον ήχο από τα εν λόγω βίντεα, το 99% αποκρίθηκε με σιγουριά οτι ο ignantios ΔΕΝ φόραγε μπλούζα.
Τι αλλο θα ακουσω εδω μεσα?Dreamdancer είπε:αυτο που δεν καταλαβαινουν καποιοι ειναι οτι το σολο ειναι σαν μια ιστορια με τις δραματικες της στιγμες, την κορυφωση την καθαρση κτλ κτλ κτλ....
Εσυ δηλαδη τι εννοεις σαν σολο? μια συλλογη απο licks που stackarεις to ενα πανω στο αλλο με την ελπιδα οτι κατι θα βγαλει νοημα?Αν το σολο δεν εχει αρχη μεση και τελος τοτε δεν εχει νοημα.warwickplayer είπε:Τι αλλο θα ακουσω εδω μεσα?
Εσενα αυτο στο εχει πει καποιος η ειναι δικια σου θεωρια?
Αμέ αμέ!warwickplayer είπε:Τι αλλο θα ακουσω εδω μεσα?
Εσενα αυτο στο εχει πει καποιος η ειναι δικια σου θεωρια?
Η αλλιως...ξεκινας με καποια stock double stop blues λικακια που ξερεις...ανεβοκατεβαινεις την κλικακα δυο τρεις φορες...τι κανουμε τωρα..ε δεν ριχνουμε κανα bend με vibrato? ωπ τι εγινε τελειωσαν τα μετρα που εχω στη διαθεση μου για σολο? φτου ρε συ ξεχασα να..βιασω το whammy...παει το κατεστεψα το σολακι :gdevelek είπε:Αμέ αμέ!
Ο κιθαρίστας τυπικά ξεκινά το σόλο με μια φευγαλέα αλλά σημαίνουσα αναδρομή στην παιδική του ηλικία και τα ψυχικά τραύματα που άφησε στην ψυχούλα του η αγριοφωνάρα του μέθυσου πατριού.
Αργότερα δεν αποκλείεται και getting in touch with his feminine side :(συνήθως προδίδεται από τα επίμονα pinch harmonics)
Βέβαια κάτι τέτοιο πάντα συνοδεύεται από την κάθαρση.
Η οποία είναι? ;Dgdevelek είπε:Βέβαια κάτι τέτοιο πάντα συνοδεύεται από την κάθαρση.
Eιναι πολυ απλο φιλε καποιοι παιζουν νοτες απλα για να παιζουν...καποιοι παιζουν νοτες για να πετυχουν κατι...καποιο συναισθημα ας πουμε.ThanosJ είπε:Δεν εχω καταλαβει ακριβως. Με λιγα λογια, ποια ειναι η διαφωνια του dreamdancer με τους υπολοιπους?
Καμία... απλά ο άκαρδος ο Admin ;D έκοψε την συζήτηση Περί Επικαιρότητας και κάπου πρέπει να εκτονωθεί η «ένταση» ;D ;D ;DThanosJ είπε:Δεν εχω καταλαβει ακριβως. Με λιγα λογια, ποια ειναι η διαφωνια του dreamdancer με τους υπολοιπους?
Ρε συ λες γι' αυτό να μην είναι στην λίστα? ;DTerry RoscoeBeck5 είπε:Καμία... απλά ο άκαρδος ο Admin ;D έκοψε την συζήτηση Περί Επικαιρότητας