- Πόντοι
- 36
Οι στίχοι και πόσο μάλλον το lifestyle δεν σχετίζονται με τη ποιότητα της μουσικής αρα δεν υπάρχει λόγος σύγκρισης. Και στο αγαπημένο σας ροκ (δεν είμαι οπαδός) υπάρχουν αστεία στιχουργικά πονήματα και για το lifestyle δε τα παραδείγματα των larger than life προσωπικοτήτων ή/και ανθρώπων που δεν θα άφηνες ούτε στο σπίτι σου να μπουν είναι άπειρα.
Παρόλ' αυτά ας δεχτώ πως και τα δυο έχουν νόημα να χρησιμοποιηθούν για σύγκριση. Πως γίνεται να υποστηρίζει κανείς ότι το Χ είδος είναι ανώτερο για τους συγκεκριμένους λόγους απ' το Υ όταν το Υ δεν το γνωρίζει; Για να καταλήξει κανείς σε συμπέρασμα σύγκρισης θα πρέπει να γνωρίζει επαρκώς και τα δυο μέρη της σύγκρισης. Σαν να λέω "τι να λέμε τώρα, η ελληνική κουζίνα είναι πολύ ανώτερη της περουβιανής" και να έχω δεί πιάτα απ' το Περού μόνο σε φωτογραφία.
Παρόλ' αυτά ας δεχτώ πως και τα δυο έχουν νόημα να χρησιμοποιηθούν για σύγκριση. Πως γίνεται να υποστηρίζει κανείς ότι το Χ είδος είναι ανώτερο για τους συγκεκριμένους λόγους απ' το Υ όταν το Υ δεν το γνωρίζει; Για να καταλήξει κανείς σε συμπέρασμα σύγκρισης θα πρέπει να γνωρίζει επαρκώς και τα δυο μέρη της σύγκρισης. Σαν να λέω "τι να λέμε τώρα, η ελληνική κουζίνα είναι πολύ ανώτερη της περουβιανής" και να έχω δεί πιάτα απ' το Περού μόνο σε φωτογραφία.
Όχι, δεν υπόκειται. Απλά από ένα σημείο και μετά οι υποκειμενικές απόψεις γίνονται τόσο πολλές και τόσο έντονες που δεν μπορείς παρά να δεχτείς ότι φέρουν κάποια αλήθεια. Παρόλ' αυτά παραμένουν υποκειμενικές.Kanimothrios είπε:Χωρίς να θέλω να γίνω νταβατζής στα αυτιά κανενός,απλά να πω ότι η μουσική υποκειται και σε αντικειμενικά κριτήρια.