• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

O Kanye West, o Μουσικός κι ο Dj

Δυο λεπτά για να συννενοηθούμε...  :o

To ότι ο Σιγγαρέτος ονόμασε "κουκλάρα" εκείνη την χοντροκώλα δεν θα το σχολιάσει κανένας...; Ρε, πάτε καλά εδώ μέσα...;!!!! 

;D ;D ;D

(και έτσι λοιπόν κάνεις το νήμα... Παρασκευιάτικο...) --- Σαρδόνιο γέλιο---

Έκτορας είπε:
Δυο λεπτά για να συννενοηθούμε...   :o

To ότι ο Σιγγαρέτος ονόμασε "κουκλάρα" εκείνη την χοντροκώλα δεν θα το σχολιάσει κανένας...; Ρε, πάτε καλά εδώ μέσα...;!!!!   

;D ;D ;D

περι ορέξεως....

εδώ αυτή πάει με τον τραγουδιάρη 8)

(και έτσι λοιπόν κάνεις το νήμα... Παρασκευιάτικο...) --- Σαρδόνιο γέλιο---

Έκτορας είπε:
Δυο λεπτά για να συννενοηθούμε...   :o

Να 'γιάσει το στόμα σου Έκτορα. Χάλια μαύρα, εμετός και ξεράσματα. Και φάτσα ακόμα δεν έχει. Μια βόλτα έξω να βγείς δέκα καλύτερες βρίσκεις.

Έκτορας είπε:
Δυο λεπτά για να συννενοηθούμε...  :o

Γιατί βρε Έκτορα δεν είναι.....; τόσα εκ $$$$$$ περιουσία έχει..... ::) :-X

cigaret13 είπε:
  Γιατί βρε Έκτορα δεν είναι.....; τόσα εκ $$$$$$ περιουσία έχει..... ::) :-X
Ρε παιδιά, είναι τόσο μπασκλάς και η απόλυτη έκφραση του "πολύ κρέας για το τίποτε" .......

Ειλικρινά δεν έχω καταλάβει.

Αν εξαιρέσουμε ότι είναι διάσημη λόγω πρωκτικής επιφάνειας, υπάρχει άλλος λόγος;

Έχει κάνει κάτι;

audiokostas είπε:
Ρε παιδιά, είναι τόσο μπασκλάς και η απόλυτη έκφραση του "πολύ κρέας για το τίποτε" .......

Ειλικρινά δεν έχω καταλάβει.

Αν εξαιρέσουμε ότι είναι διάσημη λόγω πρωκτικής επιφάνειας, υπάρχει άλλος λόγος;

Έχει κάνει κάτι;

Οι Καρντάσιανς είναι παγκοσμίως διάσημες για το γεγονός ότι... είναι διάσημες. Βασικά, αυτό.

Έκτορας είπε:
To ότι ο Σιγγαρέτος ονόμασε "κουκλάρα" εκείνη την χοντροκώλα δεν θα το σχολιάσει κανένας...;
Όλα κι όλα βρε Έκτορα.

Πού είδες κώλο εσύ και κατάλαβες και το μέγεθός του δηλαδής?

Λίγο πιο κάτω από τον αφαλό φτάνει η φωτό.

Και άντε λέμε ότι είναι χοντροκώλα.

Και τι έγινε?

Εμείς δηλαδής που τα έχουμε τα ψωμάκια μας δεν είμαστε κουκλάρες?

Το θέμα δεν είναι αν είναι χοντροκώλα, αλλά ότι μοιάζει με τραβέ.

Ρατσίσταρε ε ρατσίσταρε. ;D ;D ;D ;D

fusiongtr είπε:
Όλα κι όλα βρε Έκτορα.

Πού είδες κώλο εσύ και κατάλαβες και το μέγεθός του δηλαδής?

Λίγο πιο κάτω από τον αφαλό φτάνει η φωτό.

Και άντε λέμε ότι είναι χοντροκώλα.

Και τι έγινε?

Εμείς δηλαδής που τα έχουμε τα ψωμάκια μας δεν είμαστε κουκλάρες?

Το θέμα δεν είναι αν είναι χοντροκώλα, αλλά ότι μοιάζει με τραβέ.

Ρατσίσταρε ε ρατσίσταρε. ;D ;D ;D ;D

"Σεξιστής", σε παρακαλώ, να είμαστε ακριβείς στο χαρακτηρισμούς μας...  ;D

Ο κώλος της είναι πιο διάσημος και από την ίδια, αν δεν το γνωρίζεις. Και θεωρείτε... "άποψη" στις μέρες. Και συμφωνώ και επαυξάνω: μοιάζει ΚΑΙ με τραβέλι.

Άααααρα....: όχι και κουκλάρα! Στα λόγια μου έρχεσαι...  ;D

Έκτορας είπε:
Και συμφωνώ και επαυξάνω: μοιάζει ΚΑΙ με τραβέλι.
Αυτός ο West πάντως έχει καλό γούστο. ;D ;D

kanye-west-kissing-himself_558.-558x279.jpg

Όποιου δεν του αρέσει η Κιμ, να του καθότανε και να την έδιωχνε.

θα συμφωνήσω κι εγώ περί μπαζότητας της Καρντασιάν.

Τόσες και τόσες υπερθεές υπάρχουν, τι κολλάτε σε αυτή που έχει πιο μεγάλη σχέση με πλαστικούς από ό,τι η Tupperware με το πλαστικό.

Όσο για τον Κάνιε, απολαύστε:

Jazzjoker είπε:
Όποιου δεν του αρέσει η Κιμ, να του καθότανε και να την έδιωχνε.
Εε ναι ρε φίλε, θα την έδιωχνα. Δεν είναι του γούστου μου, πως να το κάνουμε δηλαδή. Το κουβαδάκι σου κοπελιά (ή στην περίπτωσή της τα 10 στρέμματα κwll00) και σ' άλλη παραλία. Την δικιά μου την κορμάρα την έχω ρεζερβέ γι' άλλες αιθέριες υπάρξεις. ;D ;D

Σοβαρά, την θεωρώ σίχαμα.

Παρ' όλη την ΗΡΩΙΚΗ προσπάθεια του audiokosta να σώσει το thread...

audiokostas είπε:
...Για την παρούσα αγοραστική δύναμη της Αμερικής (βλέπε 16+χρονα) τι κάνει, τι λέει, τι φοράει και τι πηδάει ο Κάνιες είναι πολύ πιο σημαντικό από την πολιτική και κοινωνική θέση του εκάστοτε Springsteen.

Ως εκ τούτου το αρχικό ερώτημα του thread παραμένει valid....

Σκεφτείτε να στε ο Σούφιαν και να ξέρετε ότι ένας ζάμπλουτος "συνάδελφος" σας "κλέβει" αυτό στο οποίο ο ίδιος βασίζει τα εκατονταπλάσια σε σχέση με εσάς έσοδά του...
...πάλι το ξεσκίσαμε...

theoctapus είπε:
Σοβαρά, την θεωρώ σίχαμα.
Άσε που υπάρχουν και βαρυτικά ζητήματα στο να επιτρέψεις να σου κάτσει (κυριολεκτικά) το USS Enterprise and "boldly go where lots of men have gone before".

Όσο για τον Κάνιε, απολαύστε:
Τιμή και δόξα στο Autotune (αν δεν κάηκε)

...πάλι το ξεσκίσαμε...
Τώρα ναι.....

TGIF my friend ....  ;D

indie-anos laternative είπε:
Παρ' όλη την ΗΡΩΙΚΗ προσπάθεια του audiokosta να σώσει το thread...

...πάλι το ξεσκίσαμε...
Λοιπόν, επι του θέματος. Δεν νομίζω να υπάρχει κάποιος που περιμένει να δει τι κάνει ο Kanye για να αποφασίσει αν είναι καλό ή όχι να κατεβάζει παράνομα υλικό. Άλλωστε αν λαμβάνεις υπόψη σου τον Kanye στις αποφάσεις της ζωής σου είναι απολύτως βέβαιο πως δεν θα μπορείς να κατανοήσεις τους λόγους που το παράνομο downloading είναι κακό ούτως ή άλλως.

Επί του θέματος, προσωπικά, έχω σταματήσει να κατεβάζω μουσική για πάνω από 2 χρόνια και αρκούμαι στη χρήση του youtube, spotify και λοιπών σχετικών εφαρμογών και μπορώ να πω ότι δε μου λείπει (το downloading).

Τώρα, σε σχέση με το γεγονός ότι πιάστηκε να το κάνει κάποιος τόσο γνωστός όσο ο West, μάλλον, μαρτυράει, καταρχήν, το αυτονόητο:

(σχεδόν) όλοι έχουν κάνει παράνομο downloading, σε κάποια φάση και επίσης, προσωπικά, μου δείχνει ότι πρέπει να βρεθεί κάποιος άλλος τρόπος online διανομής υλικού (πχ donation).

Trending...

Νέα θέματα

Back