- Πόντοι
- 2,098
Έκτορας είπε:Δυο λεπτά για να συννενοηθούμε...
To ότι ο Σιγγαρέτος ονόμασε "κουκλάρα" εκείνη την χοντροκώλα δεν θα το σχολιάσει κανένας...; Ρε, πάτε καλά εδώ μέσα...;!!!!
;D ;D ;D
περι ορέξεως....
εδώ αυτή πάει με τον τραγουδιάρη 8)
(και έτσι λοιπόν κάνεις το νήμα... Παρασκευιάτικο...) --- Σαρδόνιο γέλιο---
Να 'γιάσει το στόμα σου Έκτορα. Χάλια μαύρα, εμετός και ξεράσματα. Και φάτσα ακόμα δεν έχει. Μια βόλτα έξω να βγείς δέκα καλύτερες βρίσκεις.Έκτορας είπε:Δυο λεπτά για να συννενοηθούμε...
To ότι ο Σιγγαρέτος ονόμασε "κουκλάρα" εκείνη την χοντροκώλα δεν θα το σχολιάσει κανένας...; Ρε, πάτε καλά εδώ μέσα...;!!!!
Γιατί βρε Έκτορα δεν είναι.....; τόσα εκ $$$$$$ περιουσία έχει..... : :-XΈκτορας είπε:Δυο λεπτά για να συννενοηθούμε...
Ρε παιδιά, είναι τόσο μπασκλάς και η απόλυτη έκφραση του "πολύ κρέας για το τίποτε" .......cigaret13 είπε:Γιατί βρε Έκτορα δεν είναι.....; τόσα εκ $$$$$$ περιουσία έχει..... : :-X
audiokostas είπε:Ρε παιδιά, είναι τόσο μπασκλάς και η απόλυτη έκφραση του "πολύ κρέας για το τίποτε" .......
Ειλικρινά δεν έχω καταλάβει.
Αν εξαιρέσουμε ότι είναι διάσημη λόγω πρωκτικής επιφάνειας, υπάρχει άλλος λόγος;
Έχει κάνει κάτι;
Όλα κι όλα βρε Έκτορα.Έκτορας είπε:To ότι ο Σιγγαρέτος ονόμασε "κουκλάρα" εκείνη την χοντροκώλα δεν θα το σχολιάσει κανένας...;
fusiongtr είπε:Όλα κι όλα βρε Έκτορα.
Πού είδες κώλο εσύ και κατάλαβες και το μέγεθός του δηλαδής?
Λίγο πιο κάτω από τον αφαλό φτάνει η φωτό.
Και άντε λέμε ότι είναι χοντροκώλα.
Και τι έγινε?
Εμείς δηλαδής που τα έχουμε τα ψωμάκια μας δεν είμαστε κουκλάρες?
Το θέμα δεν είναι αν είναι χοντροκώλα, αλλά ότι μοιάζει με τραβέ.
Ρατσίσταρε ε ρατσίσταρε. ;D ;D ;D ;D
Αυτός ο West πάντως έχει καλό γούστο. ;D ;DΈκτορας είπε:Και συμφωνώ και επαυξάνω: μοιάζει ΚΑΙ με τραβέλι.
fusiongtr είπε:Αυτός ο West πάντως έχει καλό γούστο. ;D ;D
;D ;D ;D"Σεξιστής"
Εε ναι ρε φίλε, θα την έδιωχνα. Δεν είναι του γούστου μου, πως να το κάνουμε δηλαδή. Το κουβαδάκι σου κοπελιά (ή στην περίπτωσή της τα 10 στρέμματα κwll00) και σ' άλλη παραλία. Την δικιά μου την κορμάρα την έχω ρεζερβέ γι' άλλες αιθέριες υπάρξεις. ;D ;DJazzjoker είπε:Όποιου δεν του αρέσει η Κιμ, να του καθότανε και να την έδιωχνε.
...πάλι το ξεσκίσαμε...audiokostas είπε:...Για την παρούσα αγοραστική δύναμη της Αμερικής (βλέπε 16+χρονα) τι κάνει, τι λέει, τι φοράει και τι πηδάει ο Κάνιες είναι πολύ πιο σημαντικό από την πολιτική και κοινωνική θέση του εκάστοτε Springsteen.
Ως εκ τούτου το αρχικό ερώτημα του thread παραμένει valid....
Σκεφτείτε να στε ο Σούφιαν και να ξέρετε ότι ένας ζάμπλουτος "συνάδελφος" σας "κλέβει" αυτό στο οποίο ο ίδιος βασίζει τα εκατονταπλάσια σε σχέση με εσάς έσοδά του...
Άσε που υπάρχουν και βαρυτικά ζητήματα στο να επιτρέψεις να σου κάτσει (κυριολεκτικά) το USS Enterprise and "boldly go where lots of men have gone before".theoctapus είπε:Σοβαρά, την θεωρώ σίχαμα.
Τιμή και δόξα στο Autotune (αν δεν κάηκε)Όσο για τον Κάνιε, απολαύστε:
Τώρα ναι........πάλι το ξεσκίσαμε...
Λοιπόν, επι του θέματος. Δεν νομίζω να υπάρχει κάποιος που περιμένει να δει τι κάνει ο Kanye για να αποφασίσει αν είναι καλό ή όχι να κατεβάζει παράνομα υλικό. Άλλωστε αν λαμβάνεις υπόψη σου τον Kanye στις αποφάσεις της ζωής σου είναι απολύτως βέβαιο πως δεν θα μπορείς να κατανοήσεις τους λόγους που το παράνομο downloading είναι κακό ούτως ή άλλως.indie-anos laternative είπε:Παρ' όλη την ΗΡΩΙΚΗ προσπάθεια του audiokosta να σώσει το thread...
...πάλι το ξεσκίσαμε...
...και Πέμπτη να ήταν πάλι το ίδιο θα γινόταν ;D... προφανώς και ΔΕΝ με ενοχλεί. όλα έχουν την αξία τους! 8)audiokostas είπε:TGIF my friend .... ;D