- Πόντοι
- 18
ειναι καθαρα θεμα παιδιας φίλε οταν πας στο super market Καπνιζεις? ή οταν πας στον γιατρό η μπαινεις σε φαρμακειο?
τι κρίμα που δεν θα σε δούμε στο Open Day.... ;D ;Dyannis37 είπε:εγω sorry αλλά δεν αντεχω τοσες ωρες (η μαλλον αντεχω αλλά δεν περναω καλά).
δεν καθομαι 3 ωρες στο φαρμακειοoxtaxordos είπε:ειναι καθαρα θεμα παιδιας φίλε οταν πας στο super market Καπνιζεις? ή οταν πας στον γιατρό η μπαινεις σε φαρμακειο?
δεν την γλυτωνετε.......εκτος και αν φαω πορταmarathon είπε:τι κρίμα που δεν θα σε δούμε στο Open Day.... ;D ;D![]()
Eδώ δεν τρώει πόρτα....ο Λαζάνης!!!! ;D ;Dyannis37 είπε:δεν την γλυτωνετε.......εκτος και αν φαω πορτα;D ;D
ελα φιλε μου να μιλησουμε σοβαρα.theoctapus είπε:Σορυ φίλε μου αλλά δεν το βρίσκω καθόλου αστείο. Αυτά που λες ελαφρά τη καρδία φαίνεται να είναι μια δεσπόζουσα νοοτροπία, δυστυχώς, που παρόλο ζούμε σε μια εποχή αναζήτησης "τις πταίει" είναι το λιγότερο θλιβερό να μην μπορούμε ακόμα να αντιληφθούμε τα αυτονόητα. Και δυστυχώς συνεχίζουμε να κουνάμε το δάχτυλο με στόμφο κατήγορου μάλλον γιατί είναι πολύ ευκολότερο.
Με μία λέξη:Κρετίνος.RayDTutto είπε:Εσύ.
Ο άλλος όμως που θα πει στη μάνα με το παιδί στο διπλανό τραπέζι "να πάει να πλύνει κανα πιάτο αντί να γυρνάει στις καφετέριες";
Όχι.Θα τον βρω.Να σε ρωτήσω και κάτι άλλο. Αν κάποιος σου χτυπήσει το αμάξι, εκεί μπροστά σου, και σηκωθεί να φύγει, θα γίνεις ρουφιάνος να σηκώσεις το τηλέφωνο να τον δώσεις;
Όχι δεν θα περάσω τόσο καλά.Έχεις δίκιο σ΄αυτό.Και μοιραία θα περιορίσω τις εξόδους μου.να σε ρωτησω κατι?
καπνιζεις 2 πακετα.
εισαι σιγουρος οτι θα περασεις καλά (οχι απλα να αντεξεις) σε μια εξοδο σε μαγαζι χωρις να καπνισεις τοσες ωρες?
αν οχι τοτε γιατι να πας εξαρχης?
εγω sorry αλλά δεν αντεχω τοσες ωρες (η μαλλον αντεχω αλλά δεν περναω καλά).
αυτο λέω οταν λέω θα αναγκαστουμε (καποιοι) να μην βγουμε καθόλου
ασε απο Marlboro lights 100άρια εχω ξεπεσει σε marlboro lights pocket (ολο και πιο μικρα) ;D ;D ;DJasemeister είπε:Γιάννη αν καπνίζεις Muratti θα εισηγηθώ τον αποκλεισμό σου από τη συζήτηση ;D
Ρε συ funky, θα πρότεινα να μη χρησιμοποιείς τη λέξη ρατσισμός. Είναι a million miles away η διάκριση μεταξύ καπνιστών και μη καπνιστών σε σχέση με τη διάκριση λόγω φυλής...funky_bassman είπε:Μισό γιατί η υπόθεση σηκώνει τσιγάρο...
Ένα τσιγάρο και φύγαμε...
2 τσιγάρα δρόμο είναι φίλε...
Πέραν της πλάκας όμως.. Είμαι φανατικός καπνιστής, ΔΕΝ ΠΑΩ σε μέρη που δεν καπνίζω και προτιμώ να κρυώνω έξω παρά να μην καπνίζω... Τα ερωτήματα είναι: τόσα χρόνια που δεν υπήρχε νόμος αφού σας ενοχλούσε το τσιγάρο ΓΙΑΤΙ βγαίνατε έξω αφού δεν περνάγατε καλά μέσα στην κάπνα? Γιατί όταν υπήρχαν καπνιστών/μη καπνιστών τα μη καπνιστών ήταν άδεια? Γιατί ΞΑΦΝΙΚΑ το τσιγάρο ποινικοποιήθηκε? Γιατί ενώ απαγορεύεται παντού ανεβαίνει η τιμή του συνέχεια? Η απαγόρευση του καπνίσματος είναι 100% ρατσιστική... Αν γινότανε το ανάποδο και επιβαλότανε το κάπνισμα τι θα λέγατε οι μη καπνιστές? (ακραίο παράδειγμα) Αν επιβαλότανε δια νόμου 1 συγκεκριμένο είδος μουσικής? Θα βγαίναμε έξω? Επειδή το τραβάμε και οι καπνιστές και οι μη καπνιστές από τα μαλιά, το θέμα είναι ότι απλά πρέπει να υπάρχουν εσωτερικοί χώροι καπνίσματος γιατί το κρύο δεν παλεύεται, ή ΜΑΓΑΖΙΑ (και όχι τραπέζια) καπνιστών και μη καπνιστών!!!
Σε αυτό έχεις απόλυτο δίκιο. Αλλά εδώ βλέπεις ακόμα στην Ελλάδα μπαμπάδες χωρίς ζώνη με το παιδί τους αγκαλιά στο τιμόνι, να κάνει πως οδηγεί με το αυτοκίνητο εν κινήσει... Ούτε τους περνάει από το λίγο τους μυαλό ότι θα το κάνουν φέτες σε ένα ψιλοτρακάρισμα.freerock1974 είπε:Αυτο σημαινει οτι οι μη καπνιστες δεν ειναι μεριδα η οποια παιρνει στα σοβαρα το ποσο τους βλαπτει το παθητικο καπνισμα
Κ ποιος σου είπε πως οι μη καπνιστές βγαίνουν?Εγώ προσωπικά όταν έκοψα το τσιγάρο (2,5 πακέτα τη μέρα) σταμάτησα να βγαίνω γιατί μ ενοχλεί η κάπνα.Μαγαζιά μη καπνιστώ κ καπνιστών δεν υπήρξαν ποτέ.Πως είδες εσύ ότι ΄ήταν άδεια?funky_bassman είπε:Τα ερωτήματα είναι: τόσα χρόνια που δεν υπήρχε νόμος αφού σας ενοχλούσε το τσιγάρο ΓΙΑΤΙ βγαίνατε έξω αφού δεν περνάγατε καλά μέσα στην κάπνα? Γιατί όταν υπήρχαν καπνιστών/μη καπνιστών τα μη καπνιστών ήταν άδεια?
Δεν το κατάλαβα δηλαδή.Μου στερείς χρόνια απο την ζωή που έχω να ζήσω κ αυτό δεν είναι ποινικό αδίκημα?Αν έρθω εγώ κάθε μέρα κ σου αφαιρώ 2 γραμμάρια αίμα παρα πάνω απ ότι μπορεί να παράξει ο οργανισμός σου θα σου αρέσει?Δεν νομίζω γιατί σε μερικά χρώνια δε θα έχεις αίμα.Αν έρθω εκεί που κάθεσαι κ πίνεις το καφεδάκι σου αφού έχω φάει δυο κατσαρόλες φασολάδα κ οχτώ κρεμμύδια ξερά κ αρχίσω να .......(ξέρεις τώρα) θα σ αρέσει?Οχι πες μου θα γουστάρεις?Γιατί ΞΑΦΝΙΚΑ το τσιγάρο ποινικοποιήθηκε?
Εμείς δεν το τραβάμε πουθενά.Απλά ζητάμε το αυτονόητο.ΜH ME ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΩ ΚΑΡΚΟΝΙΓΟΝΕΣ ΟΥΣΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ΣΟΥ ΚΑΥ....ΣΕ ΕΣΕΝΑΕπειδή το τραβάμε και οι καπνιστές και οι μη καπνιστές από τα μαλιά, το θέμα είναι ότι απλά πρέπει να υπάρχουν εσωτερικοί χώροι καπνίσματος γιατί το κρύο δεν παλεύεται, ή ΜΑΓΑΖΙΑ (και όχι τραπέζια) καπνιστών και μη καπνιστών!!!