- Πόντοι
- 38
Αντε να δου δώσω και προβάδισμα...
Οταν το δεις στον καθρέφτη σου...... beware 8)
![zephyr750.jpg](http://www.thekwaksownersclub.co.uk/galleryimages/zephyr750.jpg)
Κάτσε να περάσουν οι γιορτές και τα λέμε...audiokostas είπε:Choose day & place.......... ΛΑΚΗ.......![]()
Σιγά μην κοιτάξω και δεξί καθρέφτη δίπλα στο πεζοδρόμιο...Αντε να δου δώσω και προβάδισμα...
Αν ήθελε η αστυνομία να κάνει κάτι για να εμποδίσει τον έλληνα να μα@#$$%στεί όταν κρατάει τιμόνι θα έπρεπε να προσληφθούν 13.234.233124 άτομα για αστυνομικοί ώστε να καλύψουν όλους τους δρόμους, ένας κάθε ένα μέτρο (και από τις δύο πλευρές).gdevelek είπε:όταν η ασυδοσία (και η παντελής έλλειψη αστυνόμευσης) στους δρόμους έχει κάνει το πέρασμα με ΒΑΘΥ κόκκινο να είναι πλέον κανόνας, είναι υπερβολικό να μιλάς για το πέρασμα από δεξιά, αυτά είναι πταισματάκια πλέον...
Νομίζω είναι κατάλληλη η στιγμή να πιάσουμε το θέμα Ελληνικό δημόσιο μετά από αυτό, για πληρότητα στην κουβέντα.gdevelek είπε:χωρίς ούτε μία νέα πρόσληψη
Well, it worked ;D ;D ;Dmarathon είπε:...Είσαι ανόητος τελικά... ;D ;D ;D
Αχχ, αχχ τα παίρνετε πολύ τις μετρητής. Εννοείται αυτό που είπες. Αυτό που εννοούνταν πίσω όμως από αυτό που είπα είναι ότι ο έλληνας είναι αδιόρθωτος και ότι κανείς δεν μπορεί να τον σταματήσει να κάνει την μα@$#$κία του.gdevelek είπε:διαφωνώ κάθετα φίλε μου, έχω δει πάρα πολλές φορές μπάτσους να είναι μάρτυρες σε παραβάσεις και να μην κουνάνε του δαχτυλάκι τους, Α Δ Ι Α Φ Ο Ρ Ο Υ Ν
είναι ΠΑΡΑ πολύ εύκολο να μπει τάξη στους δρόμους, αρκεί πρώτα να μπει τάξη στην τροχαία
χωρίς ούτε μία νέα πρόσληψη
Νασαι εκεί, γιατί θα πάω να βιδώσω το μπάσο.audiokostas είπε:Φέρε το όπλο σου αύριο, στων Εξαθλείων τα μέρη να μονομαχήσουμε![]()
Φίλε μου κατηγορούνται όσοι οδηγούν σαν ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ, ανεξαρτήτως οχήματος. Δηλαδή κατά τη γνώμη σου όταν κάποιος παίρνει ποδήλατο και περνάει φανάρια με κόκκινο ή πηγαίνει ανάποδα σε μια πλατεία πρέπει να του πούμε και συγνώμη;JollyJokker είπε:κατηγορούνται οι ποδηλάτες!!! από οδηγούς! τί άλλο θα ακούσουμε δηλαδή... ??? ??? ??? ??? ???
σε λίγο θα κατηγορούνται και οι Πακιστανοί ότι φέρονται άσχημα στην ΕΛΑΣ....
Nαι ρε συ. +1menelaos είπε:Δηλαδή κατά τη γνώμη σου όταν κάποιος παίρνει ποδήλατο και περνάει φανάρια με κόκκινο ή πηγαίνει ανάποδα σε μια πλατεία πρέπει να του πούμε και συγνώμη;
Είχα πέσει με ποδήλατο πάνω σε έναν απο δαύτους, της acs, μόλις είχε στρίψει αντίθεταRegent είπε:Nαι ρε συ. +1
Για να μη μιλήσω για "πακεταδες" που μπαίνουν γκαζωμένοι σε μονοδρομους.