- Πόντοι
- 38
No smoking = more money for beer and/or gear
Yannis37?....πλάκα κάνεις έτσι?theoctapus είπε:Άσε που αν ξεκινήσει αυτή η ιστορία δεν υπάρχει τελειωμός παρά μόνο αν υπάρξει λεκτικός ή/και σωματικός διαπληκτισμός.
δεν εβαλα καμια φατσουλα γιατι το εννοωaudiokostas είπε:Τα εννοείς αυτά ή απλώς φλαμάρεις;
Ανησυχώ όταν βλέπω τέτοιες επικίνδυνες απόψεις χωρίς φατσούλες που να προειδοποιούν για χιούμορ.
Και αν δεν θέλω να φύγω?yannis37 είπε:Να πω γενικα οτι ειμαι ανθρωπος που δεν θα κατσω να πολυασχοληθω αν με ενοχλει κατι...απλά θα φύγω,
Ε, τότε εντάξει. Δικαιώνεσαι.yannis37 είπε:εγω το λέω κιολας.
Γύρνα αντίστροφα το νόμισμα...μάλλον δεν στην ''έλεγαν'' οι δίπλα σου,γιατί δεν είχαν επιχείρημα εκτος απο την προσβολή της υγείας τους.Πλεόν είναι και νομοθετικά καλυμένοι.yannis37 είπε:μου φαινεται οτι κρυβομαστε πισω απ το δαχτυλο μας ρε παιδιά.
ξαφνικά ξυπνησα σε μια Ελάδα του 2050????
πρεπει να ερθει ο νομος για να κάνεις κατι?
Να πω γενικα οτι ειμαι ανθρωπος που δεν θα κατσω να πολυασχοληθω αν με ενοχλει κατι...απλά θα φύγω, αλλά ολα αυτα τα χρονια που καπνιζα διπλα σε μη καπνιζοντες ειμουν οκ επειδη δεν υπήρχε νομος?
φοβάμαι ότι ήσουν. το ζήτημα είναι ότι οι άνθρωποι που σε περιέβαλλαν όταν κάπνιζες δεν ήταν φίλοι σου για να σου πουν "σβηστο ρε συ, βρωμάνε τα ρούχα μας, βήχουμε και κάνει κακό και στην δική μας υγεία (πιθανότατα)", οπότε αναγκαστικά δεν μιλούσαν (ή στην έλεγαν και διαπληκτιζόσασταν (?) ). Τώρα πλέον ο νόμος, -όπως προκύπτει από κοινωνική ανάγκη (ενίοτε)- τους προστατεύει και τους βγάζει από την δύσκολη θέση να σου λένε πόσο τα παραπάνω χωρίς να είναι φίλοι σου.yannis37 είπε:Να πω γενικα οτι ειμαι ανθρωπος που δεν θα κατσω να πολυασχοληθω αν με ενοχλει κατι...απλά θα φύγω, αλλά ολα αυτα τα χρονια που καπνιζα διπλα σε μη καπνιζοντες ειμουν οκ επειδη δεν υπήρχε νομος?
Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο λάθος είναι η λογική σου, πόσο λάθος είναι η εκλογίκευσή σου.yannis37 είπε:μακάρι να σωθει η Ελλάδα απ την απουσια των καπνιστων στους χωρους διασκέδασης..
τι να κάνουμε....θα παμε αλλού![]()
ndnikola είπε:φοβάμαι ότι ήσουν. το ζήτημα είναι ότι οι άνθρωποι που σε περιέβαλλαν όταν κάπνιζες δεν ήταν φίλοι σου για να σου πουν "σβηστο ρε συ, βρωμάνε τα ρούχα μας, βήχουμε και κάνει κακό και στην δική μας υγεία (πιθανότατα)", οπότε αναγκαστικά δεν μιλούσαν (ή στην έλεγαν και διαπληκτιζόσασταν (?) ). Τώρα πλέον ο νόμος, -όπως προκύπτει από κοινωνική ανάγκη (ενίοτε)- τους προστατεύει και τους βγάζει από την δύσκολη θέση να σου λένε πόσο τα παραπάνω χωρίς να είναι φίλοι σου.
http://en.wikipedia.org/wiki/Nirvana_fallacyμακάρι να σωθει η Ελλάδα απ την απουσια των καπνιστων στους χωρους διασκέδασης..
πάλι αρχισες με τα λάθος και τα σωστά? ;Dtheoctapus είπε:Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο λάθος είναι η λογική σου, πόσο λάθος είναι η εκλογίκευσή σου.
Εσύ.S9F είπε:Προτιμώ να ρθει κάποιος στα ίσια και να μου πει να το σβήσω και θα το κάνω.Αλλά αυτο δεν θα χρειαστεί να γίνει,διοτί θα σεβαστώ εξ΄αρχής τον διπλανό μου και δεν θα το ανάψω καν.
Σορυ φίλε μου αλλά δεν το βρίσκω καθόλου αστείο. Αυτά που λες ελαφρά τη καρδία φαίνεται να είναι μια δεσπόζουσα νοοτροπία, δυστυχώς, που παρόλο ζούμε σε μια εποχή αναζήτησης "τις πταίει" είναι το λιγότερο θλιβερό να μην μπορούμε ακόμα να αντιληφθούμε τα αυτονόητα. Και δυστυχώς συνεχίζουμε να κουνάμε το δάχτυλο με στόμφο κατήγορου μάλλον γιατί είναι πολύ ευκολότερο.yannis37 είπε:πάλι αρχισες με τα λάθος και τα σωστά? ;D
να σε ρωτησω κατι?S9F είπε:Προτιμώ να ρθει κάποιος στα ίσια και να μου πει να το σβήσω και θα το κάνω.Αλλά αυτο δεν θα χρειαστεί να γίνει,διοτί θα σεβαστώ εξ΄αρχής τον διπλανό μου και δεν θα το ανάψω καν.