Για δεύτερη φορά λοιπόν αφού το θέλεις.
Εγώ προσωπικά στο θέμα της καταγγελίας για τη παραβίαση του νόμου περί καπνίσματος, προτιμώ να φύγω παρά να καταγγείλω. Όμως την προτίμησή μου δεν την υποδεικνύω σε κανένα.
Επίσης εγώ ζήτησα να βάλεις όλη την παράγραφο και όχι μόνο όλη την πρόταση. Θα την βάλω εγώ, δεν πειράζει:
Αλλά θα σου δώσω ένα point του τι θα έκανα εγώ γενικά (αφού με ρωτάς) όχι ότι και έχει και καμία σημασία (το τι θα έκανα εγώ).Αν πήγαινα σε ένα μέρος με τα παιδiά μου ή τα εγγόνια μου ή τα ανίψια μου ή με εσένα
,που ενώ ισχύει η απαγόρευση για το κάπνισμα, παρά ταύτα καπνίζουν… ΘΑ ΕΦΕΥΓΑ.
Αυτό όμως που υποδεικνύω είναι ότι το ΝΟΜΙΜΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ προστατεύεται με ΝΟΜΙΜΟ ΤΡΟΠΟ.
Το, κατά τη γνώμη μου, αυθαίρετο του συμπεράσματός σου συνίσταται στο ότι εγώ υποδεικνύω σε κάποιον να μην διεκδικεί τα νόμιμα δικαιώματά του.
Όσο για την απάντηση του Alchemist
Δεν κατάλαβα γιατί την παραθέτεις. Αν υπονοείς ότι δεν έγινε σαν αυτούσιο συμβάν η καταγγελία, σου αντιπαραθέτω ότι κατά τα λεγόμενα του Nikola έγινε, άλλα δεν με απασχολεί αυτό.
Επιμένεις να βασίζεσαι και να δηλώνεις, ακόμη χειρότερα ότι μιλάς για την προστασία μου (!!!!) ενώ πρακτικά το μόνο που έχεις είναι 1-2 ποστ σε ένα φόρουμ (;;; ). Φυσικά η προστασία θα μπορούσε να γίνει μέσω ΠΜ, αλλά δε με πολυπειράζει να πω την αλήθεια!
Αν μου εξηγήσεις τι σχέση έχει αυτό, θα σου απαντήσω
Τέλος το να παραβιάσεις τη διάταξη για το κάπνισμα είναι διοικητική παράβαση που τιμωρείται με πρόστιμο, ενώ το άλλο ποινικό αδίκημα.
Όσο, για την προστασία μου, αφού δεν την αποδέχεσαι, και είναι δικαίωμά σου, την ανακαλώ, και λέω ότι το post έγινε μόνο για να πω τη γνώμη μου. Εφόσον βέβαια το δικαιούμαι με 1-2 post. Δεν θυμάμαι , ορίζεται στους όρους του forum «ότι τη γνώμη του τη λέει όποιος έχει 1000+ post”? . Αν ναι συγνώμη δεν το πρόσεξα!!